شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
من کدوم حرفش رو باور کنم؟
گفت ادرس بدین وکیلمون کاناداست طبق این عکس:
mobin.png
بعدش آدرس دادم این رو گفته:
mobin2.png
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
بعد يه هفته تايپيك رو ديدم
يعني از اين همه شاكي يكي عرضه نداشته بره شكايت كنه.
متي بيا بريم كار ***ي اينجا صاحب نداره.
واقعا كه.
عجب سياستي دارن يه عده ! فعلا فقط فرانسه خراب شده :-j يعني به اين مي گن تو ورشكستي يا .... هم داره بازر گرمي مي كنه.
همون اول بسم الله بهتون گفتم شک نکنید پولو واریز نمیکنه به حساب دیتا سنتر این وکیل بازی ها همش فیلمه >:p پول ریختنا همش فیلمه نه دیتا هاتون بر میگرده و نه پول سرورتون رو میده بی خودی دارید کش میدید قضیه رو پلیس فتا هم هیچ کاری براتون نمیکنه اگه برید دادگاه شکایت کنید و حوصله داشته باشید شاید بعد از یک سال بتونید به یه نتیجه ای برسید . شاید .....
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
بسیار جالب اقای پارسیان چرا اون بعضی جاهاشون رو پاک کردید ؟
در ضمن پرداخت قرامت یا جریمه به صورتی هست که باید به امضای مدیران در بیاد (منظور مدیران یا مسئولان ovh)
در ضمن اگر خواستید من هم یه ایمل از طرف ovh براتون بفرستم که همه این ها نوشته شده
این مدارکی که شما ارائه دادید به راحتی اب خوردن قابل درست کردن هست چطور این همه ملت که از کار انداختین و با اون همه دوز و کلک به شما
اعتماد بکنند ؟ در ضمن برای مدارک لطف کنید فیش پرداخت به کارتی که توسط اون پرداخت کردید رو بگذارید
در ضمن شما فقط کافی بود همون پول کاربرا رو بدید نیازی به پرداخت 12000 یورو هم نبود
الان که کاملا معلومه دروغ هست چون کسی 12000 یورو رو واسه هیچ نمی ده در حالی که می تونست هزینه ها برگشت بزنه
شما لطف کنید این حرف ها رو به اون کسانی که تازه وارد این حرفه شدند عرض بکنید شاید گول حرف شما رو خوردند
در ضمن تمامی سرو هاتون هم تماما فرمت شدند که طبق قوانین دیتاسنتر اگر پول پرداخت نشه سرور ساسپند می شه ولی سرور های مجازی باز تا حدود 7-8 روز
باز خواهند موند که این هم همون 7-8 روز بود که به لطف خداوند پس از تاریخ انقضا تموم شد
در ضمن شما انگار خیلی فیلم می بینی و ارزوهات سر به فلک کشیده (شما توی فرانسه جایی که همه مشکل ها اونجاست وکیل نداشتید و نتونستید کاری بکنید کانادا دیگه چه صیغه ای هست , فکر نکنم حتی توی مشهد هم وکیل داشته باشید)
در اخر اگر شما عرضه کار کردن نداری و نمی تونی دست و پاشو جمع کنی خوب کسی مجبورت نکرده کار بکنی می تونی مثل بقیه این کار رو ببوسی بزاری کنار (مثل بقیه)
در ضمن تمامی حرف های مفتتون هم بعد یک هفته بیرون اومد (قضیه اینترپل , وکیل , 12000 یورو , ......) همه اش فقط گپی بود که شما برای ما می اومدی
و این کار هم هیچ بعید نیست از یه لپ تاپ فروش
فیلم جدید مبین پارسیان
وکیلمون مریخه باید بیاد بره امریکا الانم که جلسات سازمان ملل هست طول میکشه پشت ترافیک میمونه یک هفته !!! بعد میره کانادا . بعد این کارا هم زمان بر هست . بعدم که ملت دیگه دیتاشون فرمت شده کم کم هم سرد میشن یادشون میره . بعد اخر سرم میگیم نشد
عذر میخوام از همه ولی این آقا همه رو اسکول کرده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)