آقای پارسیان ...............
این حرف دلم بود که کسی جز دلم نمیتونه توصیفش کنه
لطفا یک کمکی بکنید
آقای پارسیان ...............
این حرف دلم بود که کسی جز دلم نمیتونه توصیفش کنه
لطفا یک کمکی بکنید
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
واقعا متاسفم برای هاستینگ ایران که مجبوره چنین افرادی رو تحمل کنه
عوض اینکه عذر خواهی کنه نظر مردم رو جلب کنه داره همه رو فراری نیده.
اگه برفرض تونستی مشکل رو حل کنی بازم با این تاپیک و طرز بیان شما کسی از شما سرویس میخره؟
لا اقل یک عذر خواهی بکنید در هیچ یک از متون شما اصلا کلمه عذر خواهی دیده نشده است.
The Best Dedicated & VPS
All Server Uptime 100 % Guarantee
Support 24/7/365 Ticket & live chat
پایداری در هاستینگ مردراستین میخواهد و عدالت و سیاست علی (ع) اگر کسی دلار ارزون میفروشه شما نباید احساس کنی زرنگی و سود کلان میکنی با عقل و سیاست کار نکنی عاقبتت همین میشه که توی این تاپیک به هزار تا شکل در میارند از کلاه بر دار و دز د گرفته تا ..... که بعضی هاش ممکن تهمت در بیاد بعضی هاش صحیح باشه وجهه خراب شد یعنی در صفحه 4 به بعد خراب شده و این شرکت و هاستینگ جای نخواهد داشت در ایران . مگر با سیاست و پاسخگویی دائم و روراست بودن با ملت دقت کنید ( کمی ) امید به بعدا برای خود نگه میداشتید . قضیه اینطور میشه آب بگذرد از سر چه یک وجب چه صد وجب .
عذر خواهی ایشان مانند همین داستان آب گذشتن هست . اما من به جای ایشان عذر خواهی میکنم به این صورت
قابل توجه تمامی همکاران مشتریان و افراد دیگر . یک مشکل نامشخص از آسمان نازل شد حالا چرا نمیدونم ولی مربوط به خرید سرور های با پرداخت ارزان یه شخصی به نام گوهی یا هر کسی بود البته سرور های خودمان هم با دلار ارزان و مشکوک میخریدم اما به شما ها ربطی ندارد . شما صبر کنید 4 ماه شاید بتونیم با پرداخت جریمه سرور ها باز کنیم من معذرت میخواهم که تلفن خاموش کردم و جواب کسی رو با ایمیل هم نمیدم و نمیتونم مدرک و دلایل منطقی بیام ولی ببخشید معذرت میخواهم آبرو و اعتبار چندین ساله بعضی از شما هم رفت به باد
ببخشید ها پول شما دستم مونده ولی خداییش پول جریمه دادیم 30 میلیون ها درکم کنید (در پاسخ مشتریان ) باشه درک میکنم شما راست میگید که سرورها فرمت نشده و ممکمن هست یک ماه دیگه باز بشه شما چرا به این مشکل دچار شدید ؟ راستی اگر هم دچار شدید به ما ربطی ندارد .پول پس بدید هم اعتبار رو چطوری از روی زمین جمع مکینید ؟ طراحی و ایمیل های و قالب های چند میلیون تمونی مشتریان 5 سال پیش رو چطوری میخواهید بازیابی کنید .خب صبر کنید مشکل حل میشه ! اوکی صبر میکنیم به تمام مشتریان و شرکت ها میگم برن مسافرت کربلا با پای پیاده و برگردن سرور ها و سایت هاشون باز شده ... راستی دیتا سنتر به تیکه ها و اهانت های شما به من حساس شده مواظب باشید . ان شالله دوشنبه شب دیتا سنتر باز میکنه سرور رو البته بعد از ظهور اقا امام زمان . اوکی به مشتریان میگم نه تنها برن پای پیاده کربلا بعدشم بیان برن کربلا و در شرکتشون تخته کنن . تا ببنم دیتا سنتر جواب ایمیل من که نماینده رسمی شون بودم میدن یا نه .. عجب این خلاصه 50 صفحه این تاپیک بود=== حالا اگر رفتار و سیاست درستی داشتند در سر خط :
1- دوستان گرامی بنده 10 عدد سرور که مال یک آدمی بود که برشکست کرده بود از ایشون خریداری کردم و بعد از سه روز مشخص شد که سرور ها با دلار هکی خریداری میشدن و تمدید
2- دوستان گرامی دیتا سنتر برای این مورد تمام اکانت و سرور های بنده که شما مشتریان هستید رو بسته متاسفانه
3- دوستان گرامی کسانی که سرور تازه سفارش دادن و بهشون تحویل نشده به علت کبود پول در اول آبان ماه میتونید پول هاشون تحویل بگیرن چون 30 میلیون جریمه دادیم پول کم داریم
4- دوستان اخبار و پیگیری لحظه به لحظه ما و دیتا سنتر از طریق پرتال کاربران به شما میرسد و میتونید برای ما دعا کنید
5- بعد از یک هفته ::دوستان دیتاسنتر ما رو شرمنده شما کرده است ولی قول میدم که به علت واریز جریمه سرور های شما باز خواهد شد دیر ور زود و دیتا سنتر در حال بررسی است
6- بعد از دو هفته : روند مذاکرات خوب بوده است و دوستانی که فکر میکنن ما مقصیر هستیم تشریف بیارن در شرکت حضوری صحبت کنیم ولی به خداقسم مشکل از اشتباه تحویل سرور های مورد دار بوده است که داریم از آقای x شکایت میکنم
آقای پارسیان نه تنها دوستان اهانت نمیکردن به کسی بلکه سنگ توی چاه هم نمینداختیم . به خدا یکم ایرانی جماعت هنوز آدم تشریف داره . فکر میکند بنده که 300 سایت بزرگ شرکت های تهران و مشهد بر روی سرور های شما بود و بعد از دو هفته غیر فعال و پاک شده است چی کار کردم؟
گزینه اول بهشون زنگ زدم و مشکل توضیح دادم با ناراحتی و غذرخواهی شدید .
گزینه دوم . جهت طراحی جدید این بعضی از سایت ها هزینه هاشون تقبل کردم و بالغ بر 650 هزار تومن پول طراحی و قالب دادیم .
گزینه سوم : برای سایت های با مطالب زیاد کارمند گرفتیم که مطلب جدید براشون پست بدهند
گزینه چهارم : هر روز به اکثر مشتریان زنگ میزدم و پیگیری میکردم و باعث میشد طرف مقابل آدم بود مشکل رو درک کرده بود و پی به شرمندگی من میبرد
دوستان از اینکه همه رو پوچ و بی ارزش کردید بیشتر ناراحت هستن
نیاز به همدری و رو راست بودن رو داشتن تا اینکه دور بزنید یا کاری از روی غرور و بی تجربگی انجام بدهید تا دهن همه رو به روی خود باز کنید
کاری نکنید که اشتباه انجام شده خودتان را دیگران جبران کنند و یک قورت و نیم بالاتر داشته باشید . این ها انسان بودن فارسی میفهمیدن چرا دروغ و فرار از مشکل پیش گرفتید
بنده روز اول گفتم بلفرض میگیرم مشکل از آسمان آمده و همین که هست بزاریم خودمان جای بنده خدا . دیدیم یکم حق بدیم بد نیست من از این تجربیات کم پول دادیم و بدترین آش رو خودیم داشتیم آٔقا مبین پارسیان . اما ابهام ها رو خودتان در دل این شخص یا افرادی که به قضیه به چشم مثبت و مشکل و آدمی را آدمیت لازم است نیاندازید
من این تاپیک رو تقریبا از اول پیگیری میکنم حرفم هم به دوستانی هست که از این آقا سرور بصورت واسطه از دیتاسنتر اجاره کردند، دوست عزیز شما که میای سایت هاستینگ میزنی وقتی خودت نمیتونی مبلغ رو به شخصه پرداخت کنی و میای بصورت واسطه از این و اون میخری مگه محبوری که سایت هاستینگ میزنی ؟ بعدش دعوا میفتی و حقت رو طلب میکنی در نهایتم بازار رو اعتماد مردم رو خراب میکنی منظورم با تمام کسانی هست که از سایت فرانتورک بصورت واسطه سرور تهیه کردند و حالا هم به این وضعیت افتادند.
شمایی که از داشتن یک کارت بانکی محضوری، بیا و برای مثال رسیلر شو، بخدا حق اونهایی که دارن درست کار میکنن ضایع میکنی ...![]()
گـــــروه میزبـــانـی وب اول هــاست
Avalhost Web-hosting Company
4340602 311 98+ : Tell Number
شرکت نیک میزبان سپاهان (شماره ثبت ۴۷۵۴۳)
پروانه فعالیت اشتغال از وزارت ارشاد و اداره تعاون, کار و رفاه اجتماعی به شماره 33500
avalhost شما محبت کنید نمک پاش برندارید . ملت همه نمیتونن ویزا کارت فیزیکی بخرن 9000 هزار تومن پول شارژ و غیره بدن ولی با این نصیحت شما انجام میدن
نه مشکل از هاستینگ ها نیست . مشکل اینکه چهار نفر که ساپورت مالی هستن . میدن هاست یک گیگ رو هزار تومن و بقیه مجبورن برن امثال مثل فرانتورک پیدا کنن و سرور ارزون بخرن که بتونن اونا هم یک گیگ رو ماهانه هزار تومن بفروشن . اما قیمت استاندارد ماهانه 4 هزار تومن استبه نظر شما مجبور نبودن ؟
ویرایش توسط DeltaGostar : September 18th, 2012 در ساعت 23:35
بنده قصد جسارت نداشتم و فقط واقعیت ها رو گفتم و نمک هم روی زخم کسی نپاشیدمavalhost شما محبت کنید نمک پاش برندارید . ملت همه نمیتونن ویزا کارت فیزیکی بخرن 9000 هزار تومن پول شارژ و غیره بدن ولی با این نصیحت شما انجام میدن
نه مشکل از هاستینگ ها نیست . مشکل اینکه چهار نفر که ساپورت مالی هستن . میدن هاست یک گیگ رو هزار تومن و بقیه مجبورن برن امثال مثل فرانتورک پیدا کنن و سرور ارزون بخرن که بتونن اونا هم یک گیگ رو ماهانه هزار تومن بفروشن . اما قیمت استاندارد ماهانه 4 هزار تومن استبه نظر شما مجبور نبودن ؟
در متن بالا اگر دقت کنید در ادامه فرمودم برای چی رسیلر نمیشید علتش هم سودی هست که اینها به فکرش هستند! به نظرم دلیل دیگه نمیتونه داشته باشه! اگر شما یک کشور اروپایی یا آمریکایی رو مد نظر بگیرید به نظرتون این همه سایت هاستینگ قارچ مانند در فضای خدمات وب اون کشور میبینید ؟ بغیر از این مسائل شما یک شرکت هاستینگ معتبر به من بگو که بصورت واسطه چه در ایران چه در خارج سرور هاشو تهیه کنه ...
گـــــروه میزبـــانـی وب اول هــاست
Avalhost Web-hosting Company
4340602 311 98+ : Tell Number
شرکت نیک میزبان سپاهان (شماره ثبت ۴۷۵۴۳)
پروانه فعالیت اشتغال از وزارت ارشاد و اداره تعاون, کار و رفاه اجتماعی به شماره 33500
یه سرور که از کیم سوفی بخوای بخری از طریق خودت و ریسلر بشیم در میاد 300 تومن . اما بعضی ها ارزون میزدن مثلا 120 تومن![]()
هرچی اینجا پست بدیم و صبر کنیم دیگه اشتباه...فکر کردم ارزش داره اما نداشت.شکایت میکنم حالا اگه اطلاعات برگشت که شکایت رو پس میگیریم اگر هم نشد که اقای پارسیان متوجه میشند با ابروی مردم بازی کردن یعنی چه
این صفحه رو ببینید
http://www.faranetwork.ir/cart.php?gid=13
لینک اثبات
www.faranetwork.net hacked. Notified by Append-Team
امروز متوجه کلابرداری این سایت شدم در عرض 10 دقیق یکی از سایت های روی سرور رو هک کردم با بای پس کرد سرور سایت این کلاهبردار را پایین اورد یک چند تا از ایمیل ها را نیز قرار میدم
(
با عرض سلام بنده حدود 2 روز پيش از سايت شما يك هاست و دامين خريداري كردم و ايميل سرور رو دادم اما به دليل مشكل ايميل Dactive شدن اون ديگه ايميل بالا نمي ياد براي همين مي خوام براي ورود به هاست و دامين مشخصات مربوط رو به ايميل بنده ارسال كردين حالا كه با مشكل مواجع شده مي خوام به همين ادرس ارسال فرمائيد با تشكر فايل مربوطه پرداخت هزينه دامين و هاست مي باشد كه بنده گرفتم فقط سريع تر نياز دارم لطفا رسيدگي كنيد .
---------------------
با سلام
با تشکر از پیگیریتان
ما نزدیک به 1 ترابایت اطلاعات داشتیم، که نزدیک به 60-70 درصدش از دستمان رفت و به ناچار سرویسهای دیگری تهیه کردیم
سرور ویندوز که هزینش پرداخت شد اما چیزی به دست ما نرسید که خواهان عودت پرداختی هستیم
سرور لینوکس به مدت 36 ساعت استفاده کردیم که اینم خواهان عودت هستیم
(این ایمیلش هم باز نشده بود )
----------------------
امروز همون روزی هست که شما وعدشو داده بودین ؟
نمیخوایین هزینه ر و برگشت بزنید ؟
شماره حساب داخل ایمیل های زیر هست
-----------------
سلام .
میشه دلیل اینکه امروز برگشت نمیشه رو بدونم ؟
--------------------
با سلام جناب صالحی تا 1 یا 2 روز آینده برگشت میشه هزینه شما
-----
سلام
صالحی هستم
دو سرور 125 یورویی با پروفسونال + 32 عدد آی پی خریده شده بود به جمع 790000 هزار تومان .
لطفا طبق صحبتی که در وب هاستینگ تالک شد هزینه رو برگشت بزنید :
3438148823
بانک ملت
به نام : رضا عرب صالحی
ممنون
----------)
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)