به هر حال تنها راه رسیدن به حقتون، شکایت از این فرد دوست داشتنی است.
من و دو تا از دوستام شکایت کردیم و در شکایت ذکر کردیم که، حداقل دو میلیون به ما خسارت وارد شده.
به خاطر پاک شدن سایت و اطلاعات کاربران
به هر حال تنها راه رسیدن به حقتون، شکایت از این فرد دوست داشتنی است.
من و دو تا از دوستام شکایت کردیم و در شکایت ذکر کردیم که، حداقل دو میلیون به ما خسارت وارد شده.
به خاطر پاک شدن سایت و اطلاعات کاربران
وقتی کسی اینقدر پُر مُدعا هست خود خدا هم میگه بزار ببینم خودش که این همه ادعا داره چیکار داره میکنه...اگه تونستی گره از کاره کسی باز کنی اون موقع توقع داشته باش خدا کمکت کنه
به هر حال هیچی با ارزش تر از کمک کردن به دیگران نیست
همگی موفق باشید
ایشون از روز اول از همه طلب کار بودن تا همین الان! دَست از این رفتارشون بردارن مثل یک انسان بی ادعا بیان جلو خود بنده به شخصه کمکشون میکنم! مُنتهای مطالب ایشون نمیخوان از رفتاری که در قبال دیگران دارند دَست بردارند. که این میشه نتیجَش... .
به جمله بالا توجه کنید! اگر ایشون مثل آقای x و یا y و یا z میمودن میگفتن دوستان من به چنین مشکلی برخوردم لطفا همه کمک کنند که مشکل حل بشه... . پس بزارید بهشون فشار وارد بشه که متوجه بشوند راهی که در پیش گرفتند به تُرکستان است...!حرف من از اول تایپیک این بود که وقتی پیگیر کار هستند از هر جهت بهشون فشار وارد نکنید
موفق باشید
ویرایش توسط s.w.a.t : September 11th, 2012 در ساعت 19:53
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
بدون شرح
Hacked By PC Persia
Hacked By PC Persia
![]()
شرکت شبکه گستر ساینا تلفن : 02154029000 وب سایت : https://sainasoft.com
در مورد حرف آقای مسعودی بله صحیح هست اشتباه از بنده بوده که کمی عجله کردم و چک نکردم قسمت آی پی ها رو...بنده همینجا از آقای مسعودی پوزش میخواهم ...فشار زیادی این روز ها از نظر عصبی رو آدم هست و کمی زود تصمیم گرفتم...باز هم پوزش میخواهم ..پست را هم پاک کردم...عکس هم گذاشتم که ثابت بشه مشکل از بنده بوده چون آی پی من ثابت هست و با 95 شروع میشه آی پی 5.39 هم مال سرورهم هست ولی بقیه آی پی ها خیر
nic.png
آقای عزیز....کسی ادعا نکرد! شما هستین که کمی با بنده مخالف هستین در انجمن..در صورتی که در همین تاپیک کاربری که همین امروز عضو شده و 3تا پست داره و بدون مدرک حرف میزنه رو کاری ندارین! در صورتی که بنده یک کلمه حرف بزنم گیر میدین! و سریع بن میکنین! در مورد مشکل هم فکر نکنم مشکل بنده رو شما بتونین حل بکنین! چون دیتاسنتر فقط به من و همکارم که پنل به ناممون هست و کارتی هم که پرداخت شده به اسم بنده هست برای همین جوابی نمیدهند! و گرنه مطمئن باشید قبل از هر چیز از شما کمک میگرفتیم! و مشکلی هست که پیش اومده و در حال حلش هستیم و طبق صحبت های دیتاسنتر ایشالاه به زودی پنل باز خواهد شد و در پایان تمامی حرف هایی که در این مدت گفته شده با عکس ها و مدارک معتبر در یک تاپیک جدا خواهیم گذاشت تا همه متوجه بشند که دروغ نگفتیم چون قطعا کسی در این موقعیت به این مهمی نمیاد دروغ بگه ..و تمام تلاش ما حل مشکلات دوستان و کابرانمون هست
آقای عزیز....کسی ادعا نکرد! شما هستین که کمی با بنده مخالف هستین در انجمن..در صورتی که در همین تاپیک کاربری که همین امروز عضو شده و 3تا پست داره و بدون مدرک حرف میزنه رو کاری ندارین! در صورتی که بنده یک کلمه حرف بزنم گیر میدین! و سریع بن میکنین! در مورد مشکل هم فکر نکنم مشکل بنده رو شما بتونین حل بکنین! چون دیتاسنتر فقط به من و همکارم که پنل به ناممون هست و کارتی هم که پرداخت شده به اسم بنده هست برای همین جوابی نمیدهند! و گرنه مطمئن باشید قبل از هر چیز از شما کمک میگرفتیم! و مشکلی هست که پیش اومده و در حال حلش هستیم و طبق صحبت های دیتاسنتر ایشالاه به زودی پنل باز خواهد شد و در پایان تمامی حرف هایی که در این مدت گفته شده با عکس ها و مدارک معتبر در یک تاپیک جدا خواهیم گذاشت تا همه متوجه بشند که دروغ نگفتیم چون قطعا کسی در این موقعیت به این مهمی نمیاد دروغ بگه ..و تمام تلاش ما حل مشکلات دوستان و کابرانمون هست
دوست عزیز هیچ شخصی با شما مخالف نیست! این خود شما هستید که با خودتون مخالف هستید... به پستها و رفتار خودتون در 6ماه گذشته در این اینجمن یه مرور کوتاه داشته باشید متوجه این اَمر میشوید!
در مورد مشکلتون هم خواستید در ارتباط باشید شاید بتونیم کمکی به شما بکنیم!
موفق باشید
ویرایش توسط s.w.a.t : September 11th, 2012 در ساعت 20:10
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
عجب!!! تو این تاپیک در مورد همه چیز بحث میشه به جز مشکل اصلی!!بابا ول کنید این بحث ها رو
اقای پارسیان گفتین 2 شنبه مشخص میشه پس چی شد؟ همه اون راه هایی که گفتین به ovh ایمیل بدیم 10 بار دادیم و جوابش هم براتون فرستادم که سرور رو باز کنید ..چی شد پس؟
الان اطلاعات ما چه بلایی سرش امده؟کی برمیگرده؟ جایی بحث و کلکل جواب ما رو بدید! یا مشکل رو حل کنید
دیتا سنتر ovh با تمام پرسنلش به نظرم کلشون داغ است و نمیشه به حرفاشون زیاد اعتماد کرد :| یه بار میگن پول بدین سرور تمدید میکنم و برمیگرده یک بار میگن پاک شده قابلیت بک آب نیست . کلا به حرفاشون اعتماد نکنید و فقط حرف آخر و صحیح از صاحب سرور های آقای پارسیان بشنوید در ضمن زود هم تصمیم نگیرید . ممکن هست به غیر از جریمه کردن مدیر سرور ها . نیاز به پرداخت مجدد تمدید باشه که اونم پولدار ترین آدم تا
یک هفته نمیتونه انقدر هزینه جور کنه :|
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)