-
September 9th, 2012, 23:37
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

نوشته اصلی توسط
farshid2345678
سلام.دوستان من این اسکریپت رو نصب کردم.الان مشکلی که دارم اینه که پسورد صفحه مدیریت رو فراموش کردم.حالا چکار کنم؟ممنون میشم پاسخ بدید.چون دادم برام درگاه جی پال رو ست کردن نمیخوام از دستش بدم
سلام.
قبلا این رو تو shopkeeper.ir گفته بودم:
برو توی پنل اصلی سایتت و توی قسمت دیتابیس برو توی phpmyadmin و توی دیتابیس مربوط به برنامه برو تو جدول config حالا گزینه Edit رو انتخاب کن و در قسمت config_admin_password این رو وارد کن:
کد:
202cb962ac59075b964b07152d234b70
حالا پسوردت شد: 123
بعد می تونی تو قسمت تنظیمات پنل ادمین سیستم پسوردتو عوض کنی.
موفق باشید.
-
-
September 9th, 2012 23:37
# ADS
-
September 9th, 2012, 23:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
f2u.ir
سلام.
قبلا این رو تو shopkeeper.ir گفته بودم:
برو توی پنل اصلی سایتت و توی قسمت دیتابیس برو توی phpmyadmin و توی دیتابیس مربوط به برنامه برو تو جدول config حالا گزینه Edit رو انتخاب کن و در قسمت config_admin_password این رو وارد کن:
کد:
202cb962ac59075b964b07152d234b70
حالا پسوردت شد: 123
بعد می تونی تو قسمت تنظیمات پنل ادمین سیستم پسوردتو عوض کنی.
موفق باشید.
مگه پسوورد با کلید رمز نگاری، رمز نمی شه؟پسوورد 123 در هر سیستم یک چیز متفاوت می شه.باید با اون کلید یک رمز ساخته بشه
-
-
September 9th, 2012, 23:46
پاسخ : گذاشتن هدر در قالب و صفحه نمايشي مشتري در اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
با سلام. چطوری میتونم لینک دانلود بذارم
-
-
September 9th, 2012, 23:57

نوشته اصلی توسط
sardarn
مگه پسوورد با کلید رمز نگاری، رمز نمی شه؟پسوورد 123 در هر سیستم یک چیز متفاوت می شه.باید با اون کلید یک رمز ساخته بشه
سلام.
تا جایی که من می دونم کلید رمزنگاری فقط برای رمز کردن کارت ها استفاده میشه.
قبلا هم تو shopkeeper همین رو به یه کاربر دادم که مشکلش حل شد. البته اون نسخه اول بود، حالا تو نسخه جدید تغییر داده باشن نمیدونم (البته به این موضوع شک دارم چون اون وقت همه باید از اول نصب می کردن).
موفق باشید.
-
-
September 10th, 2012, 00:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
f2u.ir
سلام.
تا جایی که من می دونم کلید رمزنگاری فقط برای رمز کردن کارت ها استفاده میشه.
قبلا هم تو shopkeeper همین رو به یه کاربر دادم که مشکلش حل شد. البته اون نسخه اول بود، حالا تو نسخه جدید تغییر داده باشن نمیدونم (البته به این موضوع شک دارم چون اون وقت همه باید از اول نصب می کردن).
موفق باشید.
سلام . خوبی ؟ عزیز اون ماژول پیامکی که برای من درست کردی رو یادم نمیره هیچوقت دستت دردنکنه
( البته هرچند آفتاب وب زد به نام خودش و سامانه همکار ما )
میخوام کال بک رو بذارم رو یک دامنه دیگه . امکانش هست بنظرت ؟ چطوری میتونم انجامش بدم ؟
-
تعداد تشکر ها از sainaweb به دلیل پست مفید
-
September 10th, 2012, 00:54

نوشته اصلی توسط
sainaweb
سلام . خوبی ؟ عزیز اون ماژول پیامکی که برای من درست کردی رو یادم نمیره هیچوقت دستت دردنکنه

میخوام کال بک رو بذارم رو یک دامنه دیگه . امکانش هست بنظرت ؟ چطوری میتونم انجامش بدم ؟
سلام.
خواهش می کنم، قابلی نداشت.
فکر نمی کنم بتونی کال بک رو روی یه دامنه دیگه تنظیم کنی.
چون هم موقع خوندن دیتابیس - برای ارائه اطلاعات کارت یا خدمات فروخته شده به کاربر - به مشکل برمی خوری و هم اینکه فکر کنم بانک برگشت رو به همون دامنه بده (این رو مطمئن نیستم).
موفق باشید.
-
-
September 10th, 2012, 09:19
اقا کسی خبر نداره چرا سایت freer.ir بالا نمیاد
-
-
September 10th, 2012, 09:21
-
-
September 10th, 2012, 10:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sainaweb

سلام
منظورتون ماژول persiansms هست؟.اگه اینجوریه تازه این سیستم که اومده بود من ماژولش برای persiansms برای خودم ساختم هیچ جا نگفتم بعد دیدم آفتاب وب هم ساختن زدن به نام خودشون.یه ماژول ایمیل هم ساختم که فکر کنم زدن به نام کسی دیگه.
این ماژول هم کار راحتیه مطمئنم خودشون ساختن نه کپی کردن.چون برای چند جا قبلش دیدم سیستم پیامک persiansms گذاشتن.
-
تعداد تشکر ها از sardarn به دلیل پست مفید
-
September 10th, 2012, 17:04
نصب نشد
این ارور ایجاد شد
PHP Fatal error: Call to a member function fetchAll() on a non-object in /home/nokalaco/public_html/index.php on line 105
-