سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
با افتخار میتونم بگم تنها کسی هستم که با مشکلات باکبیلینگ آشنا شدبر روی لایت اسپید خوب کارایی نداره باید روی آپاچی نصبش کنی! ولی بسیار بهتر هست از ظاهرش معلومه دیگه مثلا تا اینکه نسجه جدید بیاد به شما بالای پنل اخطار میده یا هر تنظیمات دیگه ای که مشکل داره و هنوز انجامش ندادین! پنل مدیریتیش واقعا عالی هست من با whmcs گیچ شدم نمیدونستم باید از کجا شروع کنم تا آموزشش اینجا شروع شد ولی با ابکسبیلینگ بدون راهنمایی خودم تمام تنظیماتش رو انجام دادم
و از همه مهمتر 300 دلار در مقابل 70 دلار / ولی بگم که رایگانش خیلی محدودیت محصول داره و نمیشه بدون لایسنسش استفاده کرد اما WHMCS در انواع مختلفش رو میشه رایگان استفاده کرد
تا چند وقت پیش که تنها من نسخه فارسی شده کامل رو داشتم / برخلاف ادعا های پوچ بعضیا / دوستان استقبال نکردن تازه تف هم انداختن، با تعداد محدود به کار خودمم نیومد فکر کنم توی هاردمم نباشه دیگه به لطف طرفداران باکبیلینگ
درد هاتو "دورت" نچین تا دیوار بشن ...
زیر ِ پات بذار تا "پلّه" بشن ...
گروه فناوری اطلاعات آرتین
شماره همراه : 09135248944- E-mail:morteza.aalam@gmail.com
سلام من موقع که
کلیک میکنم بوی
Payment Gateways
برای نصب درگاه این ارور میده ؟
Module Not Activated
از کجا باید اکتیو بشه ؟
با تشکر
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
درد هاتو "دورت" نچین تا دیوار بشن ...
زیر ِ پات بذار تا "پلّه" بشن ...
گروه فناوری اطلاعات آرتین
شماره همراه : 09135248944- E-mail:morteza.aalam@gmail.com
با سلام و خسته نباشید
در قسمت اتصال سرور برای تحویل آنلاین هاست سی پنل رو توضیح دادین
لطفا برای اتصال سرور کلوکسو نیز کمی توضیح دهید آخه خیلی سخته و نمیشه وصل شد.
متشکرم از همه متخصصان گرامی
پورتال من بدون قالب میاد
یعنی کامل بالا نمیاد چکار کنم؟!
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)