من خودم یه Inspiron 5010 Dell دارم با گرافیک 1 گیگ و هارد 640 و رم 4 گیگ که خداروشکر خیلی ازش راضیم 24 ساعت شبانه روز هم روشنه . این مدل پارسال عرضه شد و سری بعدش 5110 بود که کارایی اون هم عالیه
من خودم یه Inspiron 5010 Dell دارم با گرافیک 1 گیگ و هارد 640 و رم 4 گیگ که خداروشکر خیلی ازش راضیم 24 ساعت شبانه روز هم روشنه . این مدل پارسال عرضه شد و سری بعدش 5110 بود که کارایی اون هم عالیه
سمته asus . vaio اصلا نرو چون اینا فقط پوله مارکشونو میگیرند به عنوان مثال یه لپ تاپ با یک مشخصات وایوش 700 تومنه بعد همون مشخصات ایسرش 500 تومانه اون 200 تومان گرونی وایو نسبت به اون ایسره اینه که اون وایو اسمه sony رو یدک میکشه..
acer و Dell گذینه ها خوبی هستند
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
به HP هم نگاه بنداز!
یه مدلش دقیق یادم نیست ولی خوب بود!
ديجی کالا : نقد و بررسی و فروش آنلاین کالای دیجیتال
لپ تاپ نوت بوک | لیست قیمت لپ تاپ نوت بوک | قطعات کامپیوتر رایانه | کیمیا آنلاین
در مورد ایسوس با نظر شما مخالفم . ایسوس هزینه کیفیتش رو میگیره نه برند . نمونه اش خود من یه ایسوس دارم به قیمت معقول هم گرفتم کیفیت عالی ( i7 رو گرفتم 1.400 ) ولی در مورد سونی بله سونی پول برندش رو میگیره با همین هزینه 1.400 می خواستم سونی بگیرم می تونستم اون زمان i5 بگیرم ( 12 ماه قبل )
دوسته گلم من 6 ساله کارم اینه خردید فروش لپتاپ اگه بخوام از اینا سردر نیارم ............
من راجبه مک بوک بحث نکردم اصلا بحث چه ربطی به مک بوک داشت ؟؟
یکی از هم دانشگاهی های من پسر عموش داخل یکی از همین کمپانی های صاحب امتیاز تولید لپ تاپ های وایو و ایسر (از این شرکت ها تو چین زیاده) کار میکنه حساب داره بخشه تولیده که اون بخش فقط تولید کننده لپ تاپ های وایوس جالبه بدونید که همون شرکت با همون سخت افزازی که برای وایو میزنه برای لپ تاپ های ایسر نیز به کار میبره فقط این وسط تفاوت قیمت ها است
ویرایش توسط shahab-f : August 28th, 2012 در ساعت 13:35
لپ تاب فقط hp ازهرنظر کارایی بیست فقط واس خریدلپ تاب باید به میزان شارژباتری خیلی توجه کن.
اگه میخوای قیمت دست باشه به اینجا هم یه سربزن من خودم هم گوشی وهم لپ تابم رو از اینجاگرفتم.
http://digikala.com
ویرایش توسط tezar0241 : August 28th, 2012 در ساعت 14:17
دل 5110 یک سال پیش گرفتیم عالی بود
هارد 750 یا 1 ترابایت دقیق یادم نیست
سی پی یو i7
رم 8 گیگ
1,260,000 شد حدودا
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
باسلام
در صورت داشتن بودجه پیشنهاد میشود که یک Macbook Pro 15اینچ بگیرید!
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)