بحث قانون باشه که الان تمام سایت های موزیک و فیلم جرمه و بیش ترشون الان روی دامنه ir اومدن .
بازم ممنون ، بیش تر تحقیق می کنم .
ممنون میشم دوستان رفع اون مشکل رو لطف کنند .
از طریق آپلود فایل هم اکانت ها رو وارد کردم به همین صورت بود .
مشکل برطرف شد .
سلام
دوستان خواهش میکنم یکی کمکم کنه
هزینه ی درست کردن سایتم رو هم می دم
پرداخت هام همه ناموفقن
اگه کسی می دونه روی چه هاستی این اسکریپت و سایت درست کار می کنه و می تونه یه سایت درست کنه که این مشکل رو نداشته باشه لطفا کمک کنه هزینه هارو هم می دم
خواهش میکنم من حدود یک ماهه این مشکل رو دارم
3lwwgzv8zjenzlrjw2jr.jpg
سلام دوستان
میخواستم ببینم چجوری میشه برای محصولات در نسخه ۱.۵۶ عکس قرار داد ؟ من هر کاری میکنم از تو کنترل پانل نمیشه یعنی عکسو آپلود میکنم اما نشون داده نمیشه ، به صورت دستی کد نویسی کردم عکس هارو نشون داد میخواستم ببینم کنترل پانل برای همه مشکل داره یا فقط برای من اینجوریه
سلام
دوستان من از پلاگ این تک پرداخت استفاده میکنم. وقتی روی پرداخت میزنم این طرا رو میده:
خطای سیستم
خطاArray
در حالی بهشون تیکت زدم میگن درگاه شما وصل هست و مشکلی نداره. پس چرا این خطا رو میده؟؟ میشه راهنمایی کنید؟
دوستان من همچنان خطای Arry میگردم کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟
ویرایش توسط nekooee : August 27th, 2012 در ساعت 08:00
مشکل اط طرف خود تک پرداخت بود برام برطرف کردن. ولی دو تا مشکل دیگه دارم. یکی همین مشکل دوستمون یعنی عکس برای کارت آپلود میکنم ولی بعد عکسی نشون نمیده در حقیقت اصلا آپلودم نمیشه چون تو پوشه ایمیج عکسی نمیره و خیلی زودم اوکی میکنم میره معلومه آپلود نمیکنه.
و مشکل بعد اینکه وقتی یکی میزنه پرداخت ولی از وسط کار انصراف میده اون کارت از تعداد کارتهای من کم میشه و مثلا اگر یک کارت باشه دفعه بعد میزنه دیگه کارتی نیست! در حالی که هنوز کارت قبلی در لیست کارتها هست.
حالا وقتی یک کارت باشه معلومه کدومه آدم پاکش میکنه و دوباره میسازش. اما وقتی تعداد کارتها زیاد باشه که نمیشه دیگه چون باید هم کارتها رو پاک کنی و دوباره بریزی تا درست شه
راه حلی برای این نیست؟؟
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)