-
August 16th, 2012, 20:59
عضو دائم
برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
این سرویس تا این لحضه در ایران توسط هیچ گروه سایت فروم شرکت و کلا هرگونه سیستمی که در ارتباط با هاستینگ سرورمجازی و یا اختصاصی بوده ارایه نشده
magicvps.com مجیک وی پی اس مفتخرهست که برای اولین بار این سرویس را در اختیار ایرانیان عزیز قرار دهد (توسط سایتهای خارجی این سرویس ارایه میشود )
به منظور تست و رفع مشکلات احتمالی این سرویس در حال حاضر به مدت 1 هفته بصورت و( شاید هم بیشتر )مجانی در اختیار کاربران شناخته شده فروم و یا کاربرانی که واقعا نیاز به همچین سرویسی دارند جهت اشنایی و تست این سرویس
میتوانند درخواست بدهند
توجه
توی این مدت که بصورت مجانی و تست و رفع مشکلات احتمالی هست ممکنه چندین بار سرور ریستارت شده و یا اینکه ساعاتی در دسترس نباشد جهت تنظیمات احتمالی
دوستان توجه کنند که سرور در انگلستان هست و لینکی که تست شده در هلند هست و لینک داخلی دیتا سنتر نمیباشد

بصورت پیش فرض نرم افزارهای زیر روی سرور نصب میباشد و تغریبا مواردی هست که کلیه نیاز کاربران را رفع میکند چنانچه نرم افزار خاصی مد نظرتون هست بفرماید که به سرور اضافه شود
•Mozilla Firefox
•Google Chrome
•DVDFab Virtual Drive
•Net Transport
•FTP Transport
•VMware vSphere Client 5
•Internet Download Manager
•WinRar
•Thumbnail Me
•uTorrent
•Deluge
•Media Player Classic
•Filezilla
•CuteFTP Professional
•Mipony
•abcAVI Tag Editor
•Zoom File & Image Uploader
منتظر نظرات دوستانی که تست میکنند این سرویس را هستم همچنین بجز نرم افزارهای زیر از نظر شما یه چه نرم افزارهای دیگری نیاز هست که باید اضافه شود
در حال حاضر سرور فوق داری 32 گیگ رم و 22 کور میباشد که جهت تست ارایه شده
برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -40 تومن فقط همچنین با توجه به نیاز کاربر میتواند هاردهای 100- 200 -300 و 500 گیگ موقع انتخاب سرویس خود سفارش دهند البته بعداز اتمام تستها و شروع سرویس پولی
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید
AlborzVPS, aminreza, AriyaDownload, dertgtr, m-batista, mem2in, MizbanVps, saeedxxx, spooky021, talebi1372, websazha
-
August 16th, 2012 20:59
# ADS
-
August 19th, 2012, 16:19
عضو انجمن
پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
الان دوباره در دسترس قرار می دم
این قسمت یه باگ امنیتی داره که باعث از کار افتادن شبکه بدون اجازه ادمین می شه
-
-
August 19th, 2012, 16:30
عضو جدید
پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
الان دوباره در دسترس قرار می دم
این قسمت یه باگ امنیتی داره که باعث از کار افتادن شبکه بدون اجازه ادمین می شه
کار جالبی بود اما باگ امنیتی نیست اسمش
-
-
August 19th, 2012, 16:41
عضو انجمن
هر کاری که باعث از کار افتادن سیستم بشه باگ امنیتی محسوب می شه و باید رفع بشه
-
-
August 19th, 2012, 17:05
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
هر کاری که باعث از کار افتادن سیستم بشه باگ امنیتی محسوب می شه و باید رفع بشه
دوست من این یک miss config معمولی نه باگ امنیتی!
شما اگه این کار رو سیستم خودت بکنی هم ارتباط قطع میشه درسته؟
یک قابلیت که باید کانفیگ بشه که سطح یوزر نتونه استفاده کنه
با یک ریست درست میشه و بدم یوزت بن میشه:D
برای شیطنت خوبه فقط!
رو پست قبلی من هم نگاه کنی گفتم مدیر یک همچین سیستمی همیشه باید آن باشه
پشتیبانی قوی + دانش فنی قوی میخواد
باید همیشه حواسش به privilege escalation ها باشه
به اسنیفر ها باشه!
کم هم نیستن!
کلا یک سری دسترسی داره یوزر چه بخوای چه نخوای!
مهندسی اجتماعی هم جواب میده!
چون مدیر باید کلی چیز میز بریزه بعد یک مدتی ممکنه ....
کلا عرض میکنم سیاست های امنیتی قوی میخواد اما حتما شده که شرکت های خارجی دارن سرویس میدن
بازم ارزوی موفقیت میکنم
-
تعداد تشکر ها ازDrosera^Cqq47 به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2012, 18:23
یکی هم واسه تست به من بدین !
-
تعداد تشکر ها از omco به دلیل پست مفید
-
August 20th, 2012, 12:40
عضو انجمن
اگر امکان داره واسه من هم تست ارسال کنید
-
تعداد تشکر ها از baghebahar به دلیل پست مفید
-
August 20th, 2012, 15:00
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
talebi1372
یک تست هم به من بدید.
تست 50 گیگ ارسال شد
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
August 20th, 2012, 15:14
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
aliilya
با سلام
لطفا برای مم یه تست بفرستین
با تشکر
تست 50 گیگ ارسال شده
-
-
August 20th, 2012, 16:44
عضو جدید
سلام
امکانش هست برای من هم ارسال کنید؟
-
تعداد تشکر ها از pouria به دلیل پست مفید
-
August 20th, 2012, 16:49
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
pouria
سلام
امکانش هست برای من هم ارسال کنید؟
تا اخر شب با فردا ظهر هم برای شما ارسال میشود
-
تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید