-
August 16th, 2012, 20:59
عضو دائم
برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
این سرویس تا این لحضه در ایران توسط هیچ گروه سایت فروم شرکت و کلا هرگونه سیستمی که در ارتباط با هاستینگ سرورمجازی و یا اختصاصی بوده ارایه نشده
magicvps.com مجیک وی پی اس مفتخرهست که برای اولین بار این سرویس را در اختیار ایرانیان عزیز قرار دهد (توسط سایتهای خارجی این سرویس ارایه میشود )
به منظور تست و رفع مشکلات احتمالی این سرویس در حال حاضر به مدت 1 هفته بصورت و( شاید هم بیشتر )مجانی در اختیار کاربران شناخته شده فروم و یا کاربرانی که واقعا نیاز به همچین سرویسی دارند جهت اشنایی و تست این سرویس
میتوانند درخواست بدهند
توجه
توی این مدت که بصورت مجانی و تست و رفع مشکلات احتمالی هست ممکنه چندین بار سرور ریستارت شده و یا اینکه ساعاتی در دسترس نباشد جهت تنظیمات احتمالی
دوستان توجه کنند که سرور در انگلستان هست و لینکی که تست شده در هلند هست و لینک داخلی دیتا سنتر نمیباشد

بصورت پیش فرض نرم افزارهای زیر روی سرور نصب میباشد و تغریبا مواردی هست که کلیه نیاز کاربران را رفع میکند چنانچه نرم افزار خاصی مد نظرتون هست بفرماید که به سرور اضافه شود
•Mozilla Firefox
•Google Chrome
•DVDFab Virtual Drive
•Net Transport
•FTP Transport
•VMware vSphere Client 5
•Internet Download Manager
•WinRar
•Thumbnail Me
•uTorrent
•Deluge
•Media Player Classic
•Filezilla
•CuteFTP Professional
•Mipony
•abcAVI Tag Editor
•Zoom File & Image Uploader
منتظر نظرات دوستانی که تست میکنند این سرویس را هستم همچنین بجز نرم افزارهای زیر از نظر شما یه چه نرم افزارهای دیگری نیاز هست که باید اضافه شود
در حال حاضر سرور فوق داری 32 گیگ رم و 22 کور میباشد که جهت تست ارایه شده
برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -40 تومن فقط همچنین با توجه به نیاز کاربر میتواند هاردهای 100- 200 -300 و 500 گیگ موقع انتخاب سرویس خود سفارش دهند البته بعداز اتمام تستها و شروع سرویس پولی
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید
AlborzVPS, aminreza, AriyaDownload, dertgtr, m-batista, mem2in, MizbanVps, saeedxxx, spooky021, talebi1372, websazha
-
August 16th, 2012 20:59
# ADS
-
August 16th, 2012, 23:10
عضو دائم
پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com

نوشته اصلی توسط
Drosera^Cqq47
سلام
اقا یک تست بده ببینیم چی به چیه

اینجوری باشه کلی سرور باید تمدید نکنم:-j
تست 50 گیگ ارسال شد
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
August 16th, 2012, 23:13
عضو انجمن
پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
سلام
لطفا برای بنده هم ارسال کنید
-
تعداد تشکر ها ازReza.exe به دلیل پست مفید
-
August 16th, 2012, 23:18
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
vp_server
فایل پیوست 7869
الان که سرورتون کاملا خالی هست با زیپ کردن 1 فایل cpu به 40 درصد میرسه
الان 6 تا یزور انلاین هستند همزمان کسی هم که وصل شده سرور که نگاه نمیکنه داره کار میکشه تست میکنه نکنه انتظار دراید موقع کار کشدین از سررو یززجی نباشه
-
تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
August 16th, 2012, 23:19
عضو جدید
من من من من من
منم میخوام
-
تعداد تشکر ها ازAriatat به دلیل پست مفید
-
August 16th, 2012, 23:20

نوشته اصلی توسط
.::MEHRAN::.
سلام لطفا یه تست هم برا من ارسال کنید
اگه تمدید کنم میزان هارد انتخابیه ؟؟؟
هزینه اش فرق میکنه برای هارد؟؟؟
درضمن چه میزان رم و سی پی یو قابل استفاده است؟؟؟
سلام دوباره
لطفا جواب این سوالات رو بدید
-
تعداد تشکر ها از.::MEHRAN::. به دلیل پست مفید
-
August 16th, 2012, 23:21
عضو جدید
آقا یه فایل 8 گیگی هست اگه کسی میتونه اینو به زیر 1 گیگ برسونه بگه
-
تعداد تشکر ها از PerSianSerVerS به دلیل پست مفید
-
August 16th, 2012, 23:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
الان 6 تا یزور انلاین هستند همزمان کسی هم که وصل شده سرور که نگاه نمیکنه داره کار میکشه تست میکنه نکنه انتظار دراید موقع کار کشدین از سررو یززجی نباشه
خیر
منظورم اینه با افزایش تعداد کاربر ها بعید میدونم 1 هسته هم به هرکس برسه
کافیه 1 نفر 1 فایل زیپ کنه بقیه سرور ها خاموش میشن
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
-
تعداد تشکر ها ازvp_server به دلیل پست مفید
-
August 16th, 2012, 23:22
عضو جدید
آرش جان لطف کن یه تست هم واسه ما بفرس
پیشاپیش ممنون
-
تعداد تشکر ها ازcarbon7 به دلیل پست مفید
-
August 16th, 2012, 23:26
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
August 16th, 2012, 23:27
عضو انجمن
آقا یه تست هم به ما بدید!
-
تعداد تشکر ها ازDreamServer به دلیل پست مفید