البت این چیزی هم که دوستمون میگن که قیمت با کیفیت ارتباط داره درسته ولی اینم خودش داستانی داره برا خودش
البت این چیزی هم که دوستمون میگن که قیمت با کیفیت ارتباط داره درسته ولی اینم خودش داستانی داره برا خودش
من خودم با این بحث هایی که شد تصمیماتی که گرفتم رو قیمت هام رو متناسب با پشتیبانی و کیفیت سرورم تعیین میکنم! حالا هر کی میخواد بخره هر کی نمیخواد نخره!
خودم شخصا 1سال و خورده ای هست دارم کار میکنم وقتی دارم 20 ساعت روز رو پشتیبانی میدن بچه های شرکت فقط 4 تا 8 میگیرن میخوابن انتظار دارید سرور 512 رو من نیام بدم 25 تومن! 30 تومن!
مشتری من 3بار براش کانفیگ کردم هیچی هم نگرفتم هر جا تو هر کاریش هم به مشکل میخوره آقا این جا رو چه کار کنم چه کار نکنم من آنلاین نباشم هم زنگ میزنه میگم خب از بقیه بچه ها که آنلاینن بپرس میگه نه داداش خودت خیلی گلی! تا تو رو میتونم پیدا کنم چرا برم از اونا بپرسم!
تعریف از خود نیستا اکانت قبلیمون رو کامل دیلیت کردن به تعداد مطالب این نگاه نکنید!
ولی خب کارمون و پشتیبانیمون خوبه مشتریمون رو هم داریم!
من هم با همه دوستان موافقم !!!!
اینجاست که میگن هر کی هر چه قدر پول بده آشـــــــــــــــــــــــ ــــ میخوره!
به همه دوستان هم پیشنهاد میکنم قیمت هاتون رو به خاطر این فروشنده های دوزاری نیارید پایین و به قول دوستمون اینا فروشنده های تابستانی اند و میان و میرن دوباره بازار سر جاش میاد!
اینجوری اگه بخواد باشه که اینا میان میکنن 7 تومن ما هم بدیم 7 تومن که دیگه هیچی همه ورشکست شدیم رفته!
ولی من خودم نظرم اینه هر کسی و سایتی و شرکتی باید با توجه به کیفیتش یه قیمت بده! این قیمت و کیفیت رو هم باید یه شرکت یا سازمان مربوط مشخص کنه نه این که خود فرد با توجه به خرید سرور و دخل و خرجش!
کلا راه اندازی صنف چیز خوبیه :دی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)