ملت یا پاسارگاد
ملت یا پاسارگاد
مدارک و مستندات از تخلفات متعدد به پرداخت بانک ملت در تسويه حساب وجود داره و قطعا اگر وجود نداشت حرفی هم زده نميشد.باخره برای اثبات حرف باید مدرک قانونی باشه
کسی با گفته های دیگه و شنیده ها و گفته ها با توجه به بزرگی این شرکت کناره گیری نمیکنه
بزرگترين مدرک هم جستجو کردن در مورد به پرداخت در اينترنت هستش. اين شرکت ده ها شاکی داره و کلا 4 5 تا طرفدار داره که اونا هم چون به مشکل نخوردن طرفداری ميکنن. سابقه اين شرکت نشون داده هر کسی هم روزی از اين شرکت طرفداری ميکرده فرداش اومده شاکی شده از اين شرکت. مگر اينکه روزی يکی دو تا تراکنش داشته باشن که در اين صورت اصلا چيز عجيبی نيست به مشکل برنخورن.
خدای نکرده بزرگی اين شرکت (به پرداخت بانک ملت) از سرمايه کسانی نباشه که به اين شرکت اعتماد کردند.
زرينپال الان از ملت استفاده ميكنه كه
وقتی به اشخاص حقيقی فقط ملت ميده راه ديگه نيست ؛ فردا ميرم خود بانك ملت ببينم واسه درگاه فقط به پرداخت بايد بده يا نه ؛ ته و توشو درارم
زرين پال به دليل سابقه خراب به پرداخت از اين درگاه استفاده نميکنه.
کم بانک پارسیان دارم اینم همه چیز داره
من به شخص هیج مشکلی با به پرداخت ندارم .
در ضمن نمیدونم چرا بعضی از دوستان ( هیج فرد خاصی رو نمیگم ) با این به پرداخت مشکل دارن .
هر چی باشه یه بانک خیلی معتبر تر از یک شرکت هست .
اما زیاد شندم به پرداخت مشکل داره . اما واقعا چون دارم کار با هاشون انجام میدم مشکلی نمیبینم .
بانک ملت کارکنانشون بیشترشون اطلاعاتی ندارن . فقط باید از طریق سایت و تلفنی اونم با به پرداخت مکاتبه کنید .
چون واقعا مشکل رو داره با بچه های شرکت بحثش بود یه تراکنش سنگین بودش تو سیستم ثبت شده بود ولی به حساب نیومده بود تماس گرفتیم بعد 2 دقیقه واریز شد خب این ینی چی؟بار اولشون نیست، من خودم تمام خرید هام رو با درگاه بانک ملت انجام میدم حساب بانکی منم گردش بالایی داره ولی خب وقتی مشکل داره باید گفت دیگه چند شب پیش از یه جا شارژ خریدم طبق عادت خودم درگاه ملت رو انتخاب کردم پول کسر شد از حسابم برگشت به وب سایت پذیرنده گفت تراکنش لغو شد از اون ور هم سیم کارتم شارژ شد
خیلی باحال بود ... البته فکر میکنم شاید مربوط به برنامه نویسی اون سایت باشه ولی خب بعید هستش دَر کُل به پرداخت کمی مشکل داره ولی خب باز درگاه شیکی هستش ...
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
فقط بانک پارسیان
خداییش اصلا محدودیتی واسه انتقال وجه نداره!!!به هم ی بانک های میشه پول ریخت
من تست کردم به شماره حساب هم میشه آنلاین پول ریخت!
کاملترین بانکداری الکترونیک رو داره
سامان و پاسارگاد هم خوبه
بعدش ملت
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)