سلام
بهتره یه وب سرور روی یه دیوایس با قدرت بیشتر نصب کنید و فقط دستورات به میکرو ارسال بشه . اصطلاحا یک کنترلر بصورت اکسترنال بسازید .
سلام
بهتره یه وب سرور روی یه دیوایس با قدرت بیشتر نصب کنید و فقط دستورات به میکرو ارسال بشه . اصطلاحا یک کنترلر بصورت اکسترنال بسازید .
اینطوری Low Power نیست و هزیزنه خود سیستم هم بالا میره. میشه Optimize کرد اما خوب باید بدونم مشکل از چی هست تا برنامه رو اصلاج کنم.
سیستم عامل نداره، چون این میکرو به اون صورت سیستم عامل نمیتونه Run کنه، از ابتدا روی یک سورس Sample با کمی معلومات در مورد TCP/IP کار شده رو سیستم. تقریبا میشکه گفت که از بدون سیستم عامل هست، میکرو کم نمیاره از اون بابت مطمئنم.
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
متاسفانه Programmer رو شرکت جا گذاشتم وگرنه اصلاحاتی رو انجام می دادم و سایت رو پابلیک میکردم تا فیدبک رو از سایر دوستان هم بگیریم.
از dyndns استفاده کنید
فکر کنم دلیلش رو پیدا کردم، اومدم مطرح کنم و نظر شما عزیزان رو هم بخوام.
من قبل از این هروقتی که سیستم رو تو اینترنت (و نه در Ethernet) تست می کردم، از "شبکه خصوصی مجازی" استفاده می کردم، اما وقتی اون رو Hangup کردم، الان داره خوب کار می کنه و مشکلی نداره. به نظرتون این میتونه دلیلی باشه یا اینکه من دچار اشتباه در فرضیه ام هستم؟
به نظر من اگر اون شبکه مجازی تاثیری داشته باشه باید در کل سرعت لود صفحات شما رو پایین بیاره و نه در یه حالت خاص مثل این حالیت
چون به نظر من تفاوتی بین این دو مورد نیست
شاید تنها چیزی که تمامی سایت های دیگه ای که لود میشه با این صفحات خاص استفاده از داینامیک دی ان اس باشه که اون هم بعید میدونم تاثیری داشته باشه و با حذف شبکه مجازی از ارتباطات تفاوتی ایجاد بشه
احساس می کنم باید منشا مشکل رو در جای دیگه ای جست (البته خب این نظر در حد اطلاعات محدود بنده بیان شده)
فعلا پابلیک میکنم تا فیدبک بگیرم.
کلیک کنید
یک سیستم هوشمند.
ویرایش توسط nasa_de : July 13th, 2012 در ساعت 03:45
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)