پاسخ : نظر شما در مورد Redstation انگلیس
				الما هاسته
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

دوست عزیز شما نماینده رد هستین؟؟؟؟؟؟ تا اونجایی که من میدونم Redstation در ایران یک با یک شرکت قرار داد پارتنری داره و اون هم الماهاست هست و اخرین باری که استعلام کردیم قویا اینکه با شرکت دیگری در ایران قراردادی داشته باشن رو تکذیب کردن
لطفا همینجا اعلام کنید نام کمپانی شما در قرار داد با Redstation چیست تا استعلام کنیم اگر شما نماینده Redstation باشید پس خیلی خوب میشه رقابت در کار باشه بهتر هم هست قیمت میگیرم و همکاران محترم هم ممکن هست بخوان خرید داشته باشن ما هم خرید داریم
منتظر اعلام شما هستیم

من از رد یه چندتا سرور دارم و کاملا با سخت افزار مناسب و پورت مناسب و همه امکانات عالیشون اشنا هستم
اینم بگم همه اینا را الما هاست انجام داده که فکر نمیکنم نیازی به تعریف از ایشون باشه چون همه میشناسنشون دیگه
شاید/مطمئنن این که خیلی من با این دیتا سنتر راحت بودم و کارام سریع پیشرفته و از همه نظر راضی بودم فقط به خاطر همین الما هاست بوده..!!!
درباره نمایندگی هم زور نزنین فعلا همین الما هاست را داریمفک کنم کسی دیگه نیست ! ایشونم نیاز به تعریف ندارن که...
ر کل رد استیشن با الما بسیار عالی هست
دوستان منم یه سوال دارم
به نظرتون رد استیشن به درد سایت هایی مثلا مثل راپیدباز که هم تورنت دارن هم لیچ هم ارشیو هم.... میخوره ؟

مصرفتون حتما زياد نبوده چون ما همون دو سه روز اول ابيوز گرفتيم

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)