-
June 17th, 2012, 01:27
پاسخ : نصب vBulletin در Hetzner
دیتا سنتر هتزنر وارز نمیباشد و تا زمانی که شما شکایتی نداشته باشید کاری به کار شما ندارد به محض اعلام تخلف و پیگری از شما درخواست خواهد کرد و شما باید علت را اعلام کنید و به دیتا سنتر گزارش دهید و یک کم هم دنگ فنگ چینی داره و اینه که باید به صورت کتبی برای دیتاسنتر فورم مربوط به گزارش تخلف پر کنید و ارسال کنید
ویرایش توسط rezahd : June 17th, 2012 در ساعت 08:27
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
-
تعداد تشکر ها از rezahd به دلیل پست مفید
-
June 17th, 2012 01:27
# ADS
-
June 17th, 2012, 12:44

نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
بله وقتی پاسخ داده به و فرم مربوطه پر بشه هیچ مشکلی نخواهد بود. البته مسلما بسته به شدت ابیوس و نوع فعالیت داره! کسی که داره شبکه ی یک دیتا سنتر رو اذیت میکنه مسلم هست که باهاش سنگین تر برخورد میشه تا کسی که داره یه تورنت دانلود میکنه مثلا!
اما در کل بله... روند خیلی عادی و نرمالی دارن
پی نوشت: به قول بعضیا: فقط ovh خوبه! چون هزنر ارزون تر میده به هیچ دردی نمیخوره! فقط ovh

چقدر خوشمزه ای شما!!! عزیزم..در مورد هتزنر ما خودمون سرور هاستینگمون روی هتزنر هست...شاهد قطعی ها و.....بودن همه !!! نه شما خوبی فقط!!!
پ.ن : چند بار توی تاپیک ها مختلف اومدی حرفهای بی ربط زدی..چیزی نگفتم ..صبر هم حدی داره!پس حد خودت رو رعایت کن!
ویرایش توسط faranetwork : June 17th, 2012 در ساعت 12:47
-
تعداد تشکر ها ازfaranetwork به دلیل پست مفید
-
June 17th, 2012, 12:47
عضو انجمن
اگه 100 درصد وارز میخوای باید به هاست ایران منتقل کنی
هتزنر تا وقتی که گزارش نال رو از صاحب اسکریپت دریافت نکنه کاری با شما نداره
-
تعداد تشکر ها از mehrshad.ho به دلیل پست مفید
-
June 17th, 2012, 14:24
عضو جدید
-
-
June 17th, 2012, 17:26
عضو انجمن
برای تکمیل میگم که من چهارسال انجمن دارم و با همه هاستنگها هم کار کردم و تاحالا یه بار هم گزارش نشده و کلا کاری ندارن زیاد ، فقط زمانی که انجمنت حسابی بزرگ در حد پی سی ورلد شد شاید بهت گیر بدن وگرنه نود درصد انجمن های ایرانی نال شده هست و بدون هیچ مشکلی فعالیت میکنند.(اکثرا هم از آلمان و هتزنر دیتاسنتر دارند)
-