درگاه مستقیم رو چطور باید فعال کنیم
الان که غیر فعاله!!!!!
درگاه مستقیم رو چطور باید فعال کنیم
الان که غیر فعاله!!!!!
خوب به کدوم کاربر می دید؟
بانک ملت بست؟
1- به علت ستل نشدن بسیاری از تراکنش ها فعلا غیر فعال کردیم .
2 - در حال تغییرات کلی در سیستم درگاه هستیم .
به مدت محدود تنها به سایتهای میزبانی وب درگاه پرداخت مستقیم با کارمزد 2% ارایه میشود .
درگاه مستقیم بانک ملت ، پاسارگاد ، سرمایه
تسویه حساب روزانه
درگاه غیر مستقیم کارمزد 1%
دوستانی که تمایل به دریافت درگاه دارند در پیام خصوصی اعلام فرمایند .
در صورت بالا بودن میزان تراکنش ها کارمزد به صورت توافقی بسته خواهد شد .
سلام الان کسانی که از قبل درگاه مستقیم داشتن کارمزدشون چی میشه؟
نیم درصد + 400 تومان ؟ نه به اون اول که اون همه خوب بودین نه به الان که با این شرایط افتضاح میشه اگر انجام بشه.
معلوم هست چه اتفاقاتی داره میفته؟مشتری های شما هم زیاد شد به فکر درآمد بیشتر شدید؟
خیر 400 + 0.5% برای کاربران جدید میباشد .
کارمزد کاربران قدیمی تغییری نکرده .
به قول شما اوایل خوب بود اما بسیاری از کاربران سیستم را دور زدند و درگاه مستقیم به نام سایت دیگری گرفتند و در سایتهای خلاف قوانین استفاده کردند . البته مشکل از نحوه نظارت بر درگاه مستقیم هم بود که امکان نظارت کاملی بر روی سایتها برای ما مقدور نبود که در حال تغییرات هستیم که درگاه مستقیم ابتدا دامنه سایت را در دیتابس چک کند و اگر در سایت ما تایید شده بود به درگاه وصل بشه .
اتفاقا قصد ما اصلا درآمد بیشتر نیست و زیاد کردن کارمزد ترفندی جهت استفاده کمتر از درگاه مستقیم است .
قصد ما کم کردن تعداد پذیرندگان درگاه مستقیم و قوت بخشیدن به درگاه غیر مستقیم هست .
اگر دقت کرده باشید اول کارمزد درگاه مستقیم 2.5% بود درحالی که الان اعلام کردیم برای سایتهای هاستینگ 2% و باز هم گفتیم اگر تراکنش بالایی داشته باشند % کمتر نیز امکان پذیر است .
با سلام مجدد
حساب بنده 102هزار تومان وجه نقد داشت
درگاه مستقیم دارم و تقریبا مشتری شماره 6 شما بودم
الان 6100 تومان از حساب من بابت کارمزد کسر کردید چطور می فرمایید کارمزد کاربران قدیمی تغییر نکرده؟!!!
اگر امکان داره باهم فعالیت بنده رو بررسی کنیم و به کارمزد توافقی برسیم
شغل اصلی بنده فروش اشتراک بارگذاری هست که با این وضع دلار و کارمزدی که شما الان از حساب من کسر کردید 2000 تومان ضرر خالص کردم
برای اکانتی که بنده به قیمت 14910 خرید می کنم و دارم 15000 تومان می فروشم چطور بیام 400 تومان + نیم درصد کارمزد بدم؟
شما همیشه منطقی بودید و حرف های کاربر براتون ارزش داشت
من یک ماهه سر جریان این کارمزدها دارم التماس می کنم یک فکری به حال بعضی ها بکنید!!!
حالا امکان نداره کارمزد رو توافقی برای بنده اعمال بفرمایید؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)