-
June 3rd, 2012, 02:15
پاسخ : مشکل نصب 64 بیت روی vmware esxi

نوشته اصلی توسط
rn4j1m1
vt چه ربطی به تعداد هسته داره ؟؟
بهشون توضیح دادم ، VT غیر فعال هست
من کجا گفتم که تعداد هسته ها ربطی به Vt داره؟؟؟
واسه این تعداد هسته ها رو ازشون پرسیدم که ببینم ht فعال هست یا نه چون 2600 چهار هسته داره توی اون عکس هم فقط تعداد هسته های اصلی پیدا بود و تعداد هسته های لاجیک پیدا نبود که ببینم ht فعال هست یا نه که ببینیم ربطی ممکنه داشته باشه یا نه واسه همین سوال کردم. چون قبلا یکی از دوستام که پیش آقای اصغر پور vds داشند میخاستند حتما ویندوز 64 بیتی نصب کنند که ایشون میگفتند روی این سرور 64 بیتی نصب نمیشه و از بوت لودر قفل شده و ... با تیم که سرور اصلیشو نگاه کردم ht غیر فعال بود دقیقا همین مدل cpu هم داشتند واسه همین فکر کردم واسه فعال بودن ht باید حتما Vt هم فعال باشه پس اگه ht غیر فعال باشه واسه ایشون حتما vt هم غیر فعال هست که ht فعال نشده که ظاهرا انگار vt ربطی به ht نداره.
-
تعداد تشکر ها از hassanshaikhi به دلیل پست مفید
-
June 3rd, 2012 02:15
# ADS
-
June 3rd, 2012, 02:53
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hassanshaikhi
من کجا گفتم که تعداد هسته ها ربطی به vt داره؟؟؟
واسه این تعداد هسته ها رو ازشون پرسیدم که ببینم ht فعال هست یا نه چون 2600 چهار هسته داره توی اون عکس هم فقط تعداد هسته های اصلی پیدا بود و تعداد هسته های لاجیک پیدا نبود که ببینم ht فعال هست یا نه که ببینیم ربطی ممکنه داشته باشه یا نه واسه همین سوال کردم. چون قبلا یکی از دوستام که پیش آقای اصغر پور vds داشند میخاستند حتما ویندوز 64 بیتی نصب کنند که ایشون میگفتند روی این سرور 64 بیتی نصب نمیشه و از بوت لودر قفل شده و ... با تیم که سرور اصلیشو نگاه کردم ht غیر فعال بود دقیقا همین مدل cpu هم داشتند واسه همین فکر کردم واسه فعال بودن ht باید حتما vt هم فعال باشه پس اگه ht غیر فعال باشه واسه ایشون حتما vt هم غیر فعال هست که ht فعال نشده که ظاهرا انگار vt ربطی به ht نداره.
ایناها هیچ ربطی به هم ندارند ، ht فعال هست در حال حاضر ولی vt غیر فعال
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
-
-
June 3rd, 2012, 02:54

نوشته اصلی توسط
rn4j1m1
ایناها هیچ ربطی به هم ندارند ، ht فعال هست در حال حاضر ولی vt غیر فعال
پست من رو اگه کامل میخوندین منم همین موضوع رو عنوان کردم
-