صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 33 , از مجموع 33

موضوع: آيا سي پنل بهتر است يا دايركت ادمين؟؟؟؟؟(فوري)

عضو انجمن arazit آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    168
    تشکر تشکر شده 
    668
    تشکر شده در
    518 پست

پیش فرض پاسخ : آيا سي پنل بهتر است يا دايركت ادمين؟؟؟؟؟(فوري)

کانفیگ خوب باشه دایرکت ادمین
    بزرگترین ارائه دهنده لایسنس های دایرکت ادمین - ارائه سرورهاي اختصاصي از ديتاسنتر XLHOST و Hetzner آلمان
    ارائه سرورهاي مجازي با برترين كيفيت www.ItakHost.com تلگرام : itakhost

2. تعداد تشکر ها از arazit به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

سلام دوستان این easy apache آسان آپاچی به چه دردی میخوره آیا c panell کمکی به سریع بالا آمدن سایت میکنه یا فقط قشنگه من که سالی دو بار هم به پنل هاستینگم نمیرم چرا باید قشنگی پنل هاست مرود توجه خریداران باشه دایرکت هم خوشکله من از دایرکت استفاده میکنم و مسلم هست که به دنبال بهترین هستم در حال حاضر من یه مشکلی که دارم نداشتن اختیار برای ثبت دامنه جدید در هاستم هستم و باید شرکت با دریافت هزینه اینکار رو برام انجام بده من سه ساله که از دایرکت استفاده میکنم و تا حالا مشکلی در ارتباط با هک سایت یا قطعی نداشتم از دوستان ممنون میشم کمی بیشتر توضیح دهند ممنون

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

امروزه استفاده از کنترل پنل direct admin بیشتر از سایر سیستم ها رایج شده است که دلایل زیر حاکی از این موضوع می باشد.

سی پنل بهترین کنترل پنل در وب هاستینگ است اما با اینحال ممکن است جایگزین هایی هم وجود داشته باشد که وب هاست ها آنها را انتخاب کنند. یکی از این جایگزین ها دیرکت ادمین (DirectAdmin) می باشد.
    اولین نسخه کامل دایرکت ادمین در اول مارس سال ۲۰۰۳ میلادی عرضه شد. امروزه به دلیل ارائه آن توسط برخی از هاستینگ ها در کنار سی پنل، دایرکت ادمین معروفتر شده است. اما ویژگیهای اصلی آن چه چیزهایی هستند؟

سادگی : عملکرد و اجرای آن سریع است و منابع حاشیه ای موجود در سی پنل را ندارد. این ویژگی خصوصا در هاستینگ مشترک بسیار مفید است زیرا در آن ممکن است چندین کاربر همزمان با هم از آن استفاده کنند. استفاده و اجرای آن آسان است و همچنین واسط آن بسیار شبیه واسط سی پنل است، بنابراین لزومی ندارد کاربران نحوه استفاده از آن را یاد بگیرند. مزیت سوم معتبر بودن آن است یعنی حتی وقتی هم که خراب شود، ریکاوری آن سریع انجام می شود و در نهایت ارزان است و به همین دلیل برخی از وب هاست ها از دیرکت ادمین استفاده می کنند.
    خوبی دیگر دایرکت ادمین در مقایسه با سی پنل اینست که چون شرکت سازنده آن کانادایی است محدودیت های سختگیرانه به دلیل تحریم همچون سی پنل را شامل نمیشود و برای سرویس هاست لینوکس داخل ایران مناسب است. از طرفی تنظیم دایرکت ادمین در مقایسه با سی پنل کمی سخت تر است و نیاز به کار بیشتر ادمین سرور و تخصص بیشتری دارد.
    با تشکر از سایت وب رمز

6. تعداد تشکر ها از saman_e_r به دلیل پست مفید

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)