ادرس تغیر نکرده کهبدید به یک طراح که whmcs را از دیتابیس اصلاح کنن
باید آدرس whmcs تو تنظیماتش اصلاح بشه مشکل از اونه
یا حق
دی ان اسم تغیر نکرده فقط ای پی تغیر کرده؟
ادرس تغیر نکرده کهبدید به یک طراح که whmcs را از دیتابیس اصلاح کنن
باید آدرس whmcs تو تنظیماتش اصلاح بشه مشکل از اونه
یا حق
دی ان اسم تغیر نکرده فقط ای پی تغیر کرده؟
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
والله الان گیج شدم یه نگاهی به جوابهایی که دادید بکنید
الان طبق چیزایی که گفتید آدرس از ovh.sarwhost.com به sarvhost.com/portall تغییر کرده
خب پس تغییر نکرده :
ovh.sarvhost.com به صورت ساب دومین هست در همون هاست یا به صورت ساب دومین و به عنوان دومین اصلی در هاست دیگه تعریف کردید ؟
اگر ساب دومینه همان هاسته حذف کنید از نو تعریف کنید
اگر احتمال زیاد برای هاست دیگه ست شده آیپی که به اون ساب دومین دادید را چک کنید.
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
البته تا نبینم نمیتونم نظری بدم
اما یه مشکل عمومی در تاپیک زیر مطرح شده شبیه به شما که برمیگرده به دی ان اس
WHM 11.23.2 Transfers / Copy Account Options
هاست لینوکس NVMe - هاست لینوکس ارزان
ارائه نمایندگی هاست لینوکس SSD و NVMe و مستر ریسلر نامحدود
تلفن: 8-950131396-031 فکس : 950131399-031 وب سایت : www.host97.net
روبینا سرور عزیز ببینید ما سرور منتقل کردیم بعد از منتقل که به یه دامنه یا همون ثاب دامنه میخوایم وارد شیم میره سرور قبلی که همون ovh.sarwhost.com هست با اینکه از اون سایت پینگ یا هویز میگیرم ای پیش ست شده مثل دامنه زیر که ردایرکتری میشه یه سرور قبلی و اونم مواجه میشه با moved
Website Moved
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
دوستان اینجارو ببینید من فایل .htaccess باز کردم فقط اینا بود
RedirectMatch \.(dynamiccontent|pl|plx|perl|cgi|php|php4|php4|ph p6|php3|shtml)$ Website Moved
RedirectMatch \.(dynamiccontent|pl|plx|perl|cgi|php|php4|php4|ph p6|php3|shtml)$ Website Moved
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
پاک کردم اما الانم همونه
Browser Cacheتون رو پاک کنید.
ویرایش توسط hamid.jafary : May 28th, 2012 در ساعت 09:47
دوستان یه چیز تازه از ovh.sarwhost.com که پینگ میگیرم رو سرور جدید پینگ میده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)