وب سرویس واریز وجه خودکار
ناحیه کاربری گسترده
وب سرویس اختصاصی
سیستم هوشمند برگشت تراکنش های نا موفق
واریز درخواستهای واریز وجه شتاب در همان روز
واریز درخواستهای واریز وجه شبا پس از یک روز
پشتیبانی (تلفن ، ایمیل ، تیکت)
سیستم های مدیریتی و کنترل هوشمند
تغییرات گسترده و به روزرسانی سریع سیستم
درگاه های پرداخت متنوع و پایدار
با سلام ،
آخرین گزارش : 56 درصد از پنل کاربری ، طراحی و تکمیل شد.
هم اکنون ، کلیه عملیات درون ناحیه کاربری تجزیه و تحلیل میشود و همچنین گزارش کاملی از هرگونه عملیات در سیستم ثبت و به نمایش در می آید.
در حال حاظر ، در ناحیه کاربری میتوانید از کلیه امکاناتی که تا کنون در وب سایت JayPal موجود بود ، استفاده نمایید.
امکانات جدیدی در حال طراحی و تولید میباشد ، که پس از تکمیل آنها ، پنل کاربری به صورت 100 درصد ، قابل استفاده می شود.
با تشکر / مدیریت JayPal
سلام کاربر عزیز
به دلیل اینکه در درگاه واسطه ، وبسایت ما واسطه هست ، شما نمیتونید چیزی رو تایید و تکمیل کنید ؛ پس برای درگاه واسطه ، هیچ پلاگین و ماژولی نمیشه طراحی و تولید کرد
دوستان اگر نیاز به پلاگین و ماژول دارند ، میتوانند از درگاه اختصاصی استفاده کنند
همچنین ، قول نمیدم ، اما شاید در آینده ، درگاه واسطه هم به نوعی اختصاصی و درصدی شد ، به طوری که مثلا" از هر تراکنش 2.5 درصد کسر بشه و مابقی به حساب شما واریز بشه ؛ همچنین ، قابلیت تایید و تحویل هم داشته باشه
حالا ، تیم باید تصمیم بگیره ، و بنده تایید کنم ؛ بنده فقط مدیریت تیم رو بر عهده دارم
با تشکر / مدیریت JayPal
معرفی سیستم جدید ما :
کارمزد درگاه واسطه ، به صورت زیر تغییر پیدا کرد :
هزینه ی واریزی توسط خریدار - 100% - بدون کارمزد
هزینه ی واریزی به حساب فروشنده - 98.6% - با کارمزد 1.4 درصد
-هیچگونه کارمزد و هزینه ی جانبی دیگری کسر و یا افزوده نمیشود-
با تشکر / مدیریت JayPal
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------
سرویس جدید => درگاه اختصاصی درصدی
درگاه اختصاصی ، به دو سرویس مجزا تقسیم بندی شد :
-درگاه اختصاصی اجاره ای (مخصوص کاربرانی که بالای 1میلیون تومان در 30 روز تراکنش دارند)
این درگاه با شارژ اکانت از 30 تا 365 روز می باشد و هزینه ی روزانه آن معادل 800 تومان است (24000 تومان برای استفاده در 30 روز)
-درگاه اختصاصی 2.4 درصدی (مخصوص کاربرانی که زیر 1میلیون تومان در 30 روز تراکنش دارند)
این درگاه هیچگونه شارژ و هزینه ی اولیه و جانبی ندارد
با تشکر / مدیریت JayPal
---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
پلاگین VirtualFreeR به روز رسانی شد :
لینک دانلود
با تشکر / مدیریت JayPal
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
سلام
برای ارتباط با ما و یا سفارش و ثبت نام جهت دریافت درگاه پرداخت ، میتوانید با اطلاعات موجود در امضاء مکاتبه کنید.
با تشکر / مدیریت JayPal
ویرایش توسط sepadl71 : May 21st, 2012 در ساعت 00:23
سلام اقا من دو روزه درخواست تسویه دادم هنوز انجام نشده لطفا بررسی کنید
email:mohamad3218@gmail.com
احتمالا رفتن تعطیلات
جدیدا همه افرادی که به این شکل کار میکنند یه مقدار دیر واریز میکنند
من با تک پرداخت و زرین پال کار میکنم اونها هم جدیدا دیرتر از زمانی که خودشون مقرر کردن پرداخت میکنند
تسویه شد
با سلام و با عرض شرمنده گی
مشکلاتی ، در روز های تعطیل جمعه ، 1شنبه و 2شنبه ، برای بانکداری اینترنتی و مجازی بانک ملت در قسمت انتقال وجه از طریق شبکه شتاب ، پیش آمده بود
که کمی ، واریزی ها را به تاخیر انداخت
وظیفه ماست ، که تا 24 ساعت پس از درخواست ، هزینه را به حساب واریز کنیم ، اما بدون در نظر گرفتن مشکلات بانکی
با تشکر از صبر و فهم کاربران / مدیریت JayPal
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)