-
May 14th, 2012, 14:58
عضو انجمن
پاسخ : در جلسه "هم انديشي مديران تارنماهاي ارائه دهندگان خدمات ميزباني" چه گذشت؟
من احساس می کنم دوستان مشکل بزرگشون باند و زیر ساخت های داخل کشور نیست ! بلکه فکر می کنم سرور ها بیاد داخل ایران کار و کاسبی 90% هاستینگ ها کاملا بخوابه !
نصب و کانفینگ : WebSitepanel . DirectAdmin
فروش ویژه سرور از : فرانسه . کانادا . آلمان
ID : Bwspeeds
-
-
May 14th, 2012 14:58
# ADS
-
May 14th, 2012, 15:00
عضو دائم
پاسخ : در جلسه "هم انديشي مديران تارنماهاي ارائه دهندگان خدمات ميزباني" چه گذشت؟
ولی جلسه دیروز باعث شد چشم من به جمال راکتور هسته ای دانشگاه تهران روشن بشه.
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------

نوشته اصلی توسط
okey
من احساس می کنم دوستان مشکل بزرگشون باند و زیر ساخت های داخل کشور نیست ! بلکه فکر می کنم سرور ها بیاد داخل ایران کار و کاسبی 90% هاستینگ ها کاملا بخوابه !
مثل خیلی کارهای دیگه که خوابیده و یک قشر خاص در دست گرفتن!
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
May 14th, 2012, 15:01
آره
انسان هایی که فقط مصرف کننده هستن دارن می میرن!
اما انسان هایی که می سازن، زنده هستن.
مثلا اونایی که هاست می سازن، هیچ وقت گرسنه نمی شن
اما اونایی که هاست بقیه رو می فروشن و خودشون هاست ندارن و وابستن، چند وقت دیگه گرسنه می شن.
-
تعداد تشکر ها از soheyl_ir89 به دلیل پست مفید
-
May 14th, 2012, 15:03
والا یک جلسه الکی این حرف ها رو نداره ها!!!!
-
-
May 14th, 2012, 15:04
لامپه یاد گرفته خودش باید دست به کار بشه،
اما ما ...
http://www.webhostingtalk.ir/f118/48...tml#post444320
هنوز منتظریم برقو بهمون وصل کنن
تا وقتی وصل کنن، روشنیم،
وقتی قطع کنن، خاموشیم.
پس ببینیم چی کار می کنن تا بدونیم آینده مون چی می شه!
-
تعداد تشکر ها از soheyl_ir89 به دلیل پست مفید
-
May 14th, 2012, 15:07
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
soheyl_ir89
آره
انسان هایی که فقط مصرف کننده هستن دارن می میرن!
اما انسان هایی که می سازن، زنده هستن.
مثلا اونایی که هاست می سازن، هیچ وقت گرسنه نمی شن
اما اونایی که هاست بقیه رو می فروشن و خودشون هاست ندارن و وابستن، چند وقت دیگه گرسنه می شن.
شما مشتری 500 مگ هاست 310 هزار تومانی برای ما بیار، هاست که سهله، سرور می سازیم. خوب هم سیر می شویم و نمی میریم.
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------

نوشته اصلی توسط
faranetwork
والا یک جلسه الکی این حرف ها رو نداره ها!!!!
انقدر در این جلسه ها که از نظر ما الکی بوده تصمیم گیری های واقعی شده که گفتیم بیایم...
-
تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید
-
May 14th, 2012, 15:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
soheyl_ir89
شعار و واقعیت ؟
با هم فرق دارن دوست من
-
تعداد تشکر ها از azaronline به دلیل پست مفید
-
May 14th, 2012, 15:08
عضو انجمن
بحث بی نتیجه ... فقط جلسه بعد من رو هم خبر کنید تا ما هم بیاییم. ممنون می شم.
-
-
May 14th, 2012, 15:10

نوشته اصلی توسط
azaronline
شعار و واقعیت ؟
با هم فرق دارن دوست من
بستگی به خودمون داره
-
-
May 14th, 2012, 15:12
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
soheyl_ir89
جواب خوبی دارم برات!
ما فارکس کار می کردیم بسیار هم فعال بودیم. خیلی هم مایل بودیم برای امنیت سرمایه ها و همچنین جلوگیری از خروج ارز کارگزار داخلی داشته باشیم. تنی چند از دوستان زحمت فراوان کشیدند و سرمایه گذاری هنگفت کردند و مجوز هایی با گذر از هفت هزار خان جمهوری اسلامی گرفتند و کارگزاری مطلوب در کیش و سپس در منطقه آزاد انزلی تاسیس نمودند.
پس از حدود شش ماه مجلس به کل فارکس را ممنوع کرد و همه این زحمات و سرمایه ها و مجوزها رفت تو باقالیا!
پس بهتره خودمون دست بکار نشیم چون خیلی راحت تر از چیزی که فکر می کنیم خاموش می شیم!!!
-
تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید