-
May 11th, 2012, 21:45
عضو انجمن
پاسخ : به نظر شما از کدوم شرکت نمایندگی هاست بگیرم ؟

نوشته اصلی توسط
v0me
قیمت whmcs لایسنس دار ماهیانه چقدر هست ؟
حتما لازم هست که از روز اول whmcs لایسنس دار بگیرم ؟
و یک سوال در مورد درگاه اینترنتی : چه فرقی بین درگاه اینترتی بانک ملت با بانک سامان داره ؟ اصلا به طور درگاه های اینترنتی بانک های مختلف کلی چه تفاوتی با هم دارن ؟
لایسنس حدود 30 تومن در ماه هستش
برای اینکه حتما هم از whmcs لایسنس دار استفاده کنید یا نه تصمیم با خودتون خوب اون امنیت بالاتر و کاملتر هستش
درگاه های اینترنتی هم زیاد فرق نمیکنن ولی من ملت رو اصلا قبول ندارم چون هنوز سر یک پرداخت نادرست درگاهشون پول ما رو برگشت ندادن
ولی سامان فوق العادست
-
-
May 11th, 2012 21:45
# ADS
-
May 11th, 2012, 21:46
عضو جدید
امضا بلد نیستم انگشت میزنم
-
-
May 11th, 2012, 21:58
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sebastian
لایسنس حدود 30 تومن در ماه هستش
برای اینکه حتما هم از whmcs لایسنس دار استفاده کنید یا نه تصمیم با خودتون خوب اون امنیت بالاتر و کاملتر هستش
درگاه های اینترنتی هم زیاد فرق نمیکنن ولی من ملت رو اصلا قبول ندارم چون هنوز سر یک پرداخت نادرست درگاهشون پول ما رو برگشت ندادن
ولی سامان فوق العادست
whmcs دو نوع هست . یکی دارای کپی رایت و اون یکی بدون کپی رایت. چه فرقی با هم دارن ؟
-
-
May 11th, 2012, 22:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
v0me
whmcs دو نوع هست . یکی دارای کپی رایت و اون یکی بدون کپی رایت. چه فرقی با هم دارن ؟
همین دیگه اسمش روشه دیگه فقط اون کپی رایت سیستم رو نمیزاره پایینش قیمتش 31 هزار تومان هستش و اونی که کپی رایت داره 27 هزار تومان هست قیمتش و الا فرق خاص دیگه ای ندارند
-
تعداد تشکر ها از sebastian به دلیل پست مفید
-
May 12th, 2012, 10:46
عضو جدید
کنترل پنل cpanel مناسبه ؟
-
-
May 12th, 2012, 12:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
v0me
کنترل پنل cpanel مناسبه ؟
بله Cpanel مناسب هستش
-
-
May 12th, 2012, 13:09
سلام
پیشنهاد می کنم از وب رمز هاست تهیه کنید. از نظر من وب رمز یکی از بهترینها در این زمینه هست. هم سرویس نمایندگی هاست لینوکس خارج از کشور داره و داخل. اما خودشون خارج رو به همه پیشنهاد می کنند. از لحاظ امنیت سرعت پشتیبانی از همه نظر به نظرم بهترین هستند.
پلن های هاست لینوکس را ببیند. اگر هم سرویس نمایندگی هاست می خواهید پلن های پیشنهادی رو مشاهده کنید. ضمنا 50% تخیفف هم به تازگی روی ریسلری و هم هاست معمولی گذاشتن. برای استفاده از کپن تخفیف ها به این صفحه مراجعه کنید.
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
ضمنا آموزش سی پنل رو هم می تونید از سایت وب رمز بردارید. فکر کنم خیلی بهتون کمک کنه. کنترل پنل هاست لینوکس وب رمز (هاست خارج) همان سی پنل هست.
-
تعداد تشکر ها از Shams به دلیل پست مفید