صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 29 , از مجموع 29

موضوع: درخواست مسترکارت

عضو دائم aligoli آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    4,622
    تشکر شده در
    3,625 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست مسترکارت

ولی من یه تجربم رو میذارم وسط ، محدودیت آی.پی نداره ! من با چندید آی.پی کانکت میشم و مشکلی ندارم، پشتیبانی پی پال هم خیلی سریع پاسخ میده به مشکلات یا هر گونه سوال، جدیدا هم اونایی که پی پال امارات دارند نمیتونن add funds کنن مگر از طریق بانک های آمریکایی یا ویزا های فیزیکی یا مجازی !

اگر کسی خواست من میتونم براش حساب باز کنم + وریفای. دیگه کاری هست که از دستم بر میاد دیگه ..
    شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
    با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
    [پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
    [پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071

2. تعداد تشکر ها از aligoli به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن iNicz.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    204
    تشکر تشکر شده 
    1,297
    تشکر شده در
    776 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aligoli نمایش پست ها
    ولی من یه تجربم رو میذارم وسط ، محدودیت آی.پی نداره ! من با چندید آی.پی کانکت میشم و مشکلی ندارم، پشتیبانی پی پال هم خیلی سریع پاسخ میده به مشکلات یا هر گونه سوال، جدیدا هم اونایی که پی پال امارات دارند نمیتونن add funds کنن مگر از طریق بانک های آمریکایی یا ویزا های فیزیکی یا مجازی !
    اولا اینکه به احتمال زیاد مصرف 1000 دلار در روز و یا سند مانی زیاد نداشتید. هر چه قدر ایپی عوض بشه حساس تر میشند و اگه مورد مشکوکی پیش باید . باز کردنش سخته.
    Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
    شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه

5. تعداد تشکر ها ازiNicz.Com به دلیل پست مفید

عضو دائم aligoli آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    4,622
    تشکر شده در
    3,625 پست

بله، گردش مالی من کم هستش، تا الان هم از سه تا آی.پی استفاده کردم، حدود 9 ماهی میشه البته ، که مثلا 3 ماه با یک آی.پی و همینجور به ترتیب ...
    شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
    با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
    [پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
    [پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071

عضو انجمن s.w.a.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aligoli نمایش پست ها
    بله، گردش مالی من کم هستش، تا الان هم از سه تا آی.پی استفاده کردم، حدود 9 ماهی میشه البته ، که مثلا 3 ماه با یک آی.پی و همینجور به ترتیب ...
    باسلام
    اگر یک Moneyback و یا مشکل در پرداخت داشته باشید اکانت شما سریعا محدود میشود! سعی کنید همیشه از آی پی کشوری که پی پال در آن رجیستر شده است استفاده کنید. چرا که ریسک لیمیت شدن و ... را کاهش میدهد.
    موفق باشید
    گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
    تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir

8. تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    87
    تشکر تشکر شده 
    358
    تشکر شده در
    187 پست

باسلام
    اگر یک Moneyback و یا مشکل در پرداخت داشته باشید اکانت شما سریعا محدود میشود! سعی کنید همیشه از آی پی کشوری که پی پال در آن رجیستر شده است استفاده کنید. چرا که ریسک لیمیت شدن و ... را کاهش میدهد.
    درسته
    پی پال من دقیقا به خاطر money back بسته شد

عضو دائم Warez-Host.IR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,177
    تشکر تشکر شده 
    4,167
    تشکر شده در
    2,036 پست

سلام
    با توضیحاتی که دوستان ارائه کردند در دید اول استفاده غیرممکن و یا بسیار سخت به چشم می آید
    اما اگر دقت کنیم خیلی از افراد و کاربران در حال استفاده از این اکانتها هستن و برای رفع نیازهای خود از آن استفاده می کنند
    در هر صورت کار نشد نداره , شاید مقداری سخت باشه اما 100 درصد شدنی هست
    در هر صورت کسانی که اطلاعات کامل و در مود نحوه ایجاد یک اکانت بدون مشکل دارند و توان افتتاح حساب برای ما را دارند , لطفاً مدارک و موارد مورد نیاز را به همراه هزینه مورد نیاز برای من به صورت پیغام خصوصی یا در همین تاپیک به صورت عمومی ارسال کنند

موفق باشید

☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼

.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.

11. تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید

عضو انجمن vps-baran.ir آواتار ها
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴
    تشکر تشکر کرده 
    1,246
    تشکر تشکر شده 
    1,138
    تشکر شده در
    569 پست

اگه به صورت عمومی باشه که فوق العاده میشه
    ویرایش توسط vps-baran.ir : April 30th, 2012 در ساعت 17:25

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    45
    تشکر تشکر شده 
    38
    تشکر شده در
    18 پست

لطفاً برای من هم پيغام خصوصی کنيد.

----------------------------------------------------------
    اگه لطف کنيد و سؤال های من رو هم جواب بديد ممنون ميشم البته payment24.ir فقط يه مثال هست. اين سؤال ها در مورد ديگر فروشندگان هم صدق ميکنه.

سلام دوستان، يه سؤال دارم فرض کنيد مثلاً payment24.ir برای من يه حساب paypal باز ميکنه. ايشون توی سايتشون نوشتن که حساب از امارت باز ميکنند و با يه ويزا کارت از امارات اون رو وريفای ميکنند که اين ويزا کارت رو هم به ما ميدند و همراه با اين account موارد زير به ما داده ميشه:

• اختصاص یک آدرس خارج از کشور
    • اختصاص یک عدد ریموت دسکتاپ یک ماهه رایگان
    • اضافه کردن یک ویزا کارت فیزیکی یکساله قابل شارژ از طریق پی پال با اعتبار 100 درهم و متصل کردن آن به اکانت شما جهت وریفای کردن اکانت
    • ارائه مدارک شامل یک قبض آب / برق از آدرس مورد نظر و یک اسکرین شات از ویزا کارت

ايشون قراره که حساب رو از طريق remote desktop که من بهشون ميدم باز کنند ( که متعلق به vps آلمان من هست.) تا من هم بعدن با همون ip اي که حساب با اون باز شده حسابم رو مديريت کنم.
    حالا سؤالهای من:
    اگه بعدم به هر دليلی اين vps کنسل شد يا مثلاً فروشنده فعلی به دليلی نتونست ديگه از اين server به من vps به بده آيا اگه من از جای ديگه اي vps بگيرم چون ip تغيير ميکنه، حسابم ليميت ميشه؟
    اصلاً ميشه با ip آلمان حساب رو در امارات باز کرد و اون رو با ويزا کارت اماراتی وريفای کرد؟
    در صورتی که ليميت بشه آيا چون ايشون به من قبض آب و برق رو از امارات و همچنين اون کارت ويزا رو ميدن ميشه حساب رو از ليميت خارج کرد يا مدرک ديگه اي هم لازمه؟
    راستی اين visa cart به درهم است. آيا currency پی پال هم چون از امارات هست و با اين visacart وريفای شده درهم ميشه؟
    اگه بشه، و ما از اين paypal برای پرداخت euro و dollar استفاده کنيم آيا کارمزدی بابت تبديل گرفته ميشه؟
    ویرایش توسط 292122 : April 30th, 2012 در ساعت 17:26

عضو دائم allbert آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    178
    تشکر تشکر شده 
    1,086
    تشکر شده در
    791 پست

کسی نبود ؟ اکانت پی پال ورفای شده میخوام
    ▓ مدیریت سازمان یافته و رایگان سرور مجازی و اختصاصی : BergServer.com
    ▓ مرجع آمـوزش های مدیریت سرور و هاستینگ : WikiConfig.ir

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)