سلام خدمت همه اساتید گرانقدر
یک کمکی میخواستم ازتون
یه وردپرس وصل کردم و طوری تنظیمه که با ارسال کامنت ، یک ایمیل به ایمیلم بیاد ، ولی نمیاد!!
دسترسی به root سرور و whm دارم ، چطوری باید امکان ارسال ایمیل رو فعال کنم !؟
با سپاس
 سرور ایمیل نمی فرسته !!
 سرور ایمیل نمی فرسته !!
				سلام خدمت همه اساتید گرانقدر
یک کمکی میخواستم ازتون
یه وردپرس وصل کردم و طوری تنظیمه که با ارسال کامنت ، یک ایمیل به ایمیلم بیاد ، ولی نمیاد!!
دسترسی به root سرور و whm دارم ، چطوری باید امکان ارسال ایمیل رو فعال کنم !؟
با سپاس

پاسخ : سرور ایمیل نمی فرسته !!
				چگونه در وردپرس تنظیم کردید
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
				سوال خوبیهچگونه در وردپرس تنظیم کردید
ببین مهندس جان ، نخواستم بحث رو پیچیده تر کنم ، راستیتش اینه که contact form 7 روی وردپرس نصبیدم و توش ایمیل ست کردم که هرکی فرم پر کرد ایمیل بیاد واسم ولی خودم که فرم رو پر کردم ، ایمیل ارسال نمیشه.
روی یه سرور دیگم تست کردم مشکلی نداشت ، میخواستم ببینم از کجای whm باید امکان ارسال ایمیل رو فعال کنم
ممنون از مشارکتتون
---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
خوب مشکل حل شد ، میگم اگر کسی بعدها بازدید کرد مشکل داشت ( توی انجمن پیداش کردم)
از Mail Queue Manager را در WHM خود نگاه کنید و ببینید ایمیل ها در آنجا مانده اند اگر اینگونه بود
کد:
این دو دستور را در SSH بزنید و سپس در Mail Queue Manager توسط Delete all messages in Queue تمام ایمیل هایی که در صف ایمیل مانده اند را پاک کنید و مجدد تست کنید اگر درست نشد در WHM به Mailserver Selection بروید و به جای Dovecot گرینه Courier را انتخاب کنید و سپس Save را بزنید .کد PHP:service exim restart
service Dovecot restart
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)