این ادرس امضاتون رو بردارید سو استفاده میشه![]()
این ادرس امضاتون رو بردارید سو استفاده میشه![]()
امضا اصلی آخه من بدم به اینا :دی
من برای iransoo.ir پدرم دراومد !! میگفتن شاید یه شرکتی به همین نام وجود داشته باشه که فرداها هوس کنه سایت بزنه !!!!!
...
ساپورتر های اینا در هر صورت حقوق بگیر هستند و فرقی نمیکنه براشون که یوزر چقدر معطل بشه مثل شخصی کارا نیستند که برا راضی نگه داشتن یوزر تیکت و کار مشتری رو زیر نیم ساعت جواب بدند
تا حالا پستتون به اداره جات خورده؟؟!!!
خدا نکنه هیچ وقت بخوره
رفتیم اداره صنعت و معدت و تجارت کارمنداش ساعت 11 صبح داشتن کلوچه به دست بیرون رو نگاه میکردن و ما معطل اونها
با دمپایی این ور و اونور میرفتند
بابت 1 امضا 3 ساعت موندیم و حدود 15 بار فقط دو تا اتاق رو رفتیم و اومدیم !!!
یه اداره دیگه رفتیم ماشاالله همه زن بودند توش به جا کار کردن و جواب ارباب رجوع داشتند در مورد رنگ موی هم حرف میزدند
این چیزا که واسه ما عادی شدهشما ها هم سعی کنید با این موارد کنار بیاید
پ ن1 : از اونجایی که آخرش باید واسه کار مورد نظر به خود همین اداره جات مراجعه کنیم پس نمیتونیم بهشون بگیم بالا چشتون ابرو هستش
پ ن2: تو سایتتون قانونی در مورد ثبت دامنه ای ار بنویسید تا این جور مواقع برا خوردتون مشکل ساز نشه
پ ن 3: حالا کسی نیاد بگه نیک دولتی نیست و اداره نیست.در کل گفتم
دامنه خارجی ثبت کنید به راحتی آب خوردن در عرض 2 ساعت هم رو دی ان اس ها ثبت میشن . فروش دامنه ملی رو بیخیال بشین فکر کنم بهتر از اینکه آبروتون و اعصابتون خراب بشه .
دیشب من darpa.ir ثبت کردم هیچی نخواستن .دامنه هایی برای شرکتهای دیگه یه تعهد ساده گرفتن 2 روز هم ثبت شد باید دیگه شانس هم دخیل باشه تو دامنه های ای ار!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)