سلام.
اول از همه بگم همه دوستان درست می فرمایند. شما باور های خودتون رو میتونید بیان کنید، حالا دروغ و یا راستش رو کاربران انجمن خواهند فهمید و همینطور مشتریان ما.
فقط چند نکته ظریف:
1. کاربر عزیز internet شما می تونید به ده ها شرکت دیگه مراجعه کنید و کارتون رو از سر بگیرید، انشالاه به زودی که دل و دماغ (به گفته خودتون) از دست رفته، بازگردانی شد، میتونید مجدداً به دنبال شرکتی بگردید که به شما هاستیگ لینوکس ایران، با uptime 99.9% و همینطور سرویس cpanel بر روی سرور های داخل ایران ارائه کند.
2. خوشبختانه با تمام گفته های شما دوستان، مشتریان سرویس های شرکت میزبانی هاست ایران به صورت روزانه و با تعداد بالا به جمع مشتریان شرکت میزبانی هاست ایران اضافه میشوند و صحبت های بی سند و مدرک شما اشخاص شناخته شده، سبب هیچ گونه اختلال در این پیشرفت روز افزون نخواهد شد.
3. در مورد p30download هم شما هر موقع پشتیبان و حامی سایتی شدید و میلیون ها تومان برای اون سایت خرج کردید و سایت رو از 0 به همه جا رسوندید، و سپس با مدیر سایت که برای شما ادعای همه کاره بودن می کند و رسماً شما را بی فایده خطاب می کند بر خوردید، پس از این همه هزینه و وقت گزاشته شده، بعد اینجا ادعای ***ی و ... بفرمایید. در ضمن، این مورد در 3 جلسه دادگاه بررسی شد و در نهایت، رای به نفع شرکت میزبانی هاست ایران داده شد و موضوع تمام شد. ولی باز هم شما و دیگر افراد و مدیر نا مشروع سایت، می توانند ادعاهای بی دلیل و مدرک خود را بیان کنند و به هدف آشکار خود، با امید واحی موفق شدن در این راه، ادامه دهند.
4. هر کدام از همکاران (چه خرده کار، چه معروف و بزرگ) حاظر به از دست دادن تمامی کاربران و همینطور یکی از سرور های هاستینگ خودشان، برای دریافت وجه 20 هزار تومان و شنیدن انواع تحدید شدند، می توانند به کاربر internet هاست فروخته و منتظر عواقب آن باشند. در ضمن، شرکتی را به من معرفی کنید، که مشتری ای را که قصد ارائه دسترسی به سرور های شرکت را در محیط عمومی مانند همین انجمن دارد، در مجموعه خود قبول کند تا از ایشان درس گرفته و روش ایشان را سر مشق خود کنیم ؟ (ایرانی و یا خارجی، فرقی نمی کند)
5. کاربر یا کاربرانی که سرویس ایشان، به دلیل نوع رفتار و برخوردشان، قبل از خرید سرویس، در حین خرید و بعد از خرید، بسته و یا حذف می شود، طبق استاندارد های جهانی شرکت های برتر هاستینگ، وجه پرداختی ایشان مسترد می گردد، حتی اگر 1 روز به پایان قرارداد هاست ایشان مانده باشد.
6. اینجا جای حق طلبی نیست، اگر مورد قانونی بر علیه شرکت هاست ایران در نظر هر یک از شما مدعیان در این تاپیک وجود دارد، لطفاً آن را به مراجع قانونی ارائه کرده و به تمامی کاربران این انجمن و دیگر انجم ها ثابت کنید که حق با شماست و در غیر این صورت، پیشنهای می کنم صحبت های بی پایه و اساس خود را خاطمه داده و بیش از این آبروی خود را نبرید.
7. شرکت میزبانی هاست ایران، بیش از 200 مشتری دولتی و نیمه دولتی و همینطور حدود 6000 هزار کاربر عادی و یا اداری (خصوصی) داشته که این تعداد کاربر، دارای سرویس های مختلف هاستینگ، سرور مجازی و سرور اختصاصی از شرکت میزبانی هاست ایران هستند و سالهاست که همکاری خود را با این شرکت ادامه می دهند و این نمی تواند دلیل بر بد بودن خدمات شرکت باشد. اگر خلاف این است، لطفاً با ارائه دلیل و مدرک، آن را برای من و دیگر کاربران انجمن، شرح دهید لطفاً ؟
8. ما به هیچ یک از کاربران محترم و عزیز شرکت میزبانی هاست ایران بی احترامی نکرده و نمی کنیم و تعداد انگشت شماری از مشتریان ما دچار مشکلات مشابه می شوند و پس از برقراری تماس و صحبت با کادر مدیریت، مشکل برطرف شده و ایشان و یا ما، متوجه اشتباه خود می شویم و مشکل را برطرف کرده و به صورت رضایت دو طرفه، به همکاری با یکدیگر ادامه می دهیم.
9. من از ایرانی بودن خود تاسف می خورم، زیرا تنها تعداد بسیار کمی از هموطنان من وجود دارند که از آن تمدن هزاران ساله پیروی کرده و آن را سر مشق زندگی خود نموده اند و باز هم از ایرانی بودن خود تاسف می خورم که حتی حاظر نیستیم موضوع بحث را به دقت بخوانیم و در راه حل مشکل شخص شاکی، قدم برداریم و تنها به بیان احساسات و نظر های پوچ و بی اساس خود می پردازید (البته دسته ای از پاسخ ها، نه همه ی آنها). پس جای تاسف دارد که من ایرانی هستم و هموطن چنین اشخاص پوچ و بی فرهنگی هستم که مشخصاً ایرانی اصیل نبوده و تنها نام ایرانی را ختشه دار می کنند.
در هر حال، گفتنی ها بسیار است، ولی امیدوارم که شما هم بتوانید با چشم باز و گوش شنوا با مسائل برخورد کنید که البته در ایران، چنین اخلاقیاتی به شدت مورد هجوم ایرانی نما ها قرار گرفته است و دیگر رنگی بر روخسار ایرانیان اصیل و واقعی نگذاشته است.
وای به حال نسل سوخته ما ....!
با تشکر.