-
March 4th, 2012, 00:17
عضو انجمن
فروش ویژه سرور مجازی !! 1 گیگ رم فقط 15000 تومان !! تحویل فوری !! پشتیبانی 24 ساعته واقعی !! 7 روز گارانتی بازگشت وجه !!
فروش مجدد آغاز شد!! این بار با قیمت بسیار پایین تر!! 1024 مگابایت رم فقط 15000 تومان !!
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت تمامی دوستان و همکاران گرامی
احتراما فروش ویژه سرور های مجازی از دیتاسنتر OVH فرانسه با قیمتی استثنایی آغاز شد.
تحویل سرور ها بعد از واریز هزینه از 1 تا 10 ساعت بوده و سرور ملی تضمین پایداری 99.9% سرور ها را متعهد می شود. همچنین پشتبانی 24 ساعته واقعی از طریق تیکت میسر می باشد.
بر روی هر سرور تعداد مشخصی سرور مجازی ایجاد می شود و جهت حفظ کیفیت سرویس ها متعهد می شویم که فروش بیش از حد نداشته باشیم.
سرور ملی گارانتی بازگشت وجه 7 روزه را پشتیبانی می کند. تمامی سرورها تا 7 روز با ارائه دلیل صحیح و منطقی در صورتی که ایراد از سرور بوده باشد دارای گارانتی بازگشت هزینه هستند.
پکیج ویژه :
رم اختصاصی: 1024 مگابایت
نوع پردازنده: Corei7 4 x 2(HT) x 2.66 Ghz
هارد: 60 گیگابایت
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 100 mb
سیستم عامل: ویندوز / لینوکس
موقعیت سرور: فرانسه
مجازی ساز: Vmware ESXI 5
تحویل سرویس حداکثر 4 ساعت بعد از پرداخت
ماهانه فقط 15000 تومان
لینک سفارش: http://www.servermelli.com/client/cart.php?gid=1
( دوستان توجه کنند که این سرور ها برای مواردی چون اکانتیگ کاربرد ندارد و کلیه پورت های مورد نظر بسته می باشد. استفاده از نرم افزارهای اکانتیگ در این سرور ها تخلف تلقی می گردد. )
خدمات اضافه:
تغییر سیستم عامل و یا نصب مجدد : رایگان می باشد.
رویه برخورد با تخلف:
در صورت آمدن ابیوز به مشترک اطلاع داده می شود تا مشکل مربوطه را حل کند. (اگر مشکل مربوطه به فایل های دارای کپی رایت باشد، در صورت در خواست مشترک به سرور دیگری منتقل خواهد شد.) در صورت بی توجهی به مدت 24 ساعت سرویس مشترک ساسپند شده و در صورت تکرار جریمه دریافت می گردد.
لازم به ذکر هست سرویس هایی که برای دیداس و اینترنت ماهواره ای و اسپم استفاده شود ، سرویس های آنان لغو شده و هیچگونه بازگشت وجه نخواهیم داشت.
رویه بازگشت وجه:
تمامی سرورها تا 7 روز با ارائه دلیل صحیح و منطقی در صورتی که ایراد از سرور بوده باشد دارای گارانتی بازگشت هزینه هستند.(باید توجه داشت سرویس هایی که بیش از 500 گیگابایت از پهنای باند مصرف کرده باشند شامل بازگشت هزینه نمیشوند)
برای گرفتن آی پی جهت پینگ با پیغام خصوصی در ارتباط باشید.
برای گرفتن پشتیبانی 24 ساعته با لینک ارسال تیکت - سرور ملی در تماس باشید.
تلفن ها: 04113359518 , 04113359519 , 09149123057
آی دی یاهو: servermelli
با تشکر فراوان
علی داداشی
مدیر سرور ملی دات کام
ویرایش توسط ServerMelli.com : May 6th, 2012 در ساعت 20:05
-
تعداد تشکر ها از ServerMelli.com به دلیل پست مفید
-
March 4th, 2012 00:17
# ADS
-
March 4th, 2012, 08:17
عضو انجمن
پاسخ : فروش ویژه نوروزی سرور مجازی با 50% تخفیف !! فقط 5000 تومان !! تحویل فوری !! پشتیبانی 24 ساعته واقعی !! 7 روز گارانتی بازگشت وجه !!

نوشته اصلی توسط
zara2011
سلام
بعضی ها میگن سرور فرانسه ویندوز 2003 نصب نمی کنن شما چطور نصب می کنید؟...
مشکلی نیست دوست عزیز.
امکان نصب ویندوز سرور 2003 هست.
-
-
March 4th, 2012, 10:44
پاسخ : فروش ویژه نوروزی سرور مجازی با 50% تخفیف !! فقط 5000 تومان !! تحویل فوری !! پشتیبانی 24 ساعته واقعی !! 7 روز گارانتی بازگشت وجه !!
من ددیکیت از ovh دارم خیلی سخت گیری می کنن. چند بار آی پی مسدود کردن و سرعت سروراشونم خوب نیست. من از ovh راضی نیستم اصلا
-
-
March 4th, 2012, 12:15
آقا شماره حساب میدید ؟ و شماره کارت
-
-
March 4th, 2012, 12:16

نوشته اصلی توسط
SAT_ISLAND
من ددیکیت از ovh دارم خیلی سخت گیری می کنن. چند بار آی پی مسدود کردن و سرعت سروراشونم خوب نیست. من از ovh راضی نیستم اصلا
دوست عزیزم اینجا تاپیک فروش اینشون هست فکر نکنم عنوان تاپیک نظر سنجی در مورد ovh فرانسه باشه
-
-
March 4th, 2012, 15:49
عضو انجمن
با سلام
جناب داداشی مورد تایید هستند
و از سرویس های خوبی نیز برخوردارند!
از نظر ما هیچ مشکلی ندارند و آرزوی موفقیت برای ایشون رو داریم
با تشکر
ویرایش توسط iraniserver : March 4th, 2012 در ساعت 16:08
افتخارما، رضایت مشتری است!
-
تعداد تشکر ها از iraniserver به دلیل پست مفید
-
March 4th, 2012, 16:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SAT_ISLAND
دوست عزیز اینجا تاپیک فروش هست، نه نظر سنجی. لطفا نظراتتون را در یک تاپیک دیگر درج بفرمایید.
در ضمن ما 7 روزگارانتی بازگشت وجه داریم. اگر مشتری مشکلی از طرف سرور دید، هزینه برگشت داده خواهد شد...
---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------

نوشته اصلی توسط
areff
آقا شماره حساب میدید ؟ و شماره کارت
ارسال شد.
---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------

نوشته اصلی توسط
iraniserver
با سلام
جناب داداشی مورد تایید هستند
و از سرویس های خوبی نیز برخوردارند!
از نظر ما هیچ مشکلی ندارند و آرزوی موفقیت برای ایشون رو داریم
با تشکر
این نظر لطف شماست.
خیلی ممنون و متشکرم...
-
-
March 4th, 2012, 18:35
عضو انجمن
سلام
سایتتون بالا نمیاد عزیز
آی دی یاهو هم کسی نیست
(فعلا 2 تا از اولی رو می خام -لطفا آماده کنید تا پرداخت هم انجام خواهیم داد)
-
-
March 4th, 2012, 18:53
عضو جدید
سایتشون مشکل نداره بالا هستش
-
-
March 4th, 2012, 19:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
reza115
سلام
سایتتون بالا نمیاد عزیز
آی دی یاهو هم کسی نیست
(فعلا 2 تا از اولی رو می خام -لطفا آماده کنید تا پرداخت هم انجام خواهیم داد)
سایت مشکلی نداره. برای سفارش از این لینک http://www.servermelli.com/client/cart.php اقدام فرمایید.
با تشکر
-
-
March 4th, 2012, 21:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ServerMelli.com
با تشکر
سفارش رو همون لحظه ثبت کردم و منتظر دریافت اطلاعات سرور هستم
-