-
February 23rd, 2012, 18:14
پاسخ : مطالبی درمورد ovh
اوه ! نه متاسفانه برداشت شما درست نیست و جنگی در کار نیست.
با این صحبت های که توی WHT.COM زده شده برخی مسائل زیر سوال رفتند و برخی ادعاها نیز کلی سوال به وجود آوردند
لینک Speedtest رو من برای اثبات یک مورد دیگه گذاشتم.
http://www.speedtest.net/result/1791575351.png
عکس هم احتمالا مربوط به یک وی پی اس هست و کسانی که سرور اختصاصی دارند میدونند با اون چیزی که شما زدید خیلی فرق داره !
من فقط یک سوال از مدیران دارم که آیا قانونی وجود داره در این انجمن که از شخصی خواسته بشه در مورد حرفهاش و ادعاهاش مدارکی ارائه بشه !؟
-
تعداد تشکر ها از smartieuser به دلیل پست مفید
-
February 23rd, 2012 18:14
# ADS
-
February 23rd, 2012, 18:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
smartieuser
با این صحبت های که توی WHT.COM زده شده برخی مسائل زیر سوال رفتند و برخی ادعاها نیز کلی سوال به وجود آوردند
عکس هم احتمالا مربوط به یک وی پی اس هست و کسانی که سرور اختصاصی دارند میدونند با اون چیزی که شما زدید خیلی فرق داره !
من فقط یک سوال از مدیران دارم که آیا قانونی وجود داره در این انجمن که از شخصی خواسته بشه در مورد حرفهاش و ادعاهاش مدارکی ارائه بشه !؟
متاسفانه سرور اختصاصی هستش از این دیتاسنتر
-
-
February 23rd, 2012, 18:24
متاسفانه سرور اختصاصی هستش از این دیتاسنتر
حتما یک مشکلی وجود داره. پیشنهاد میکنم حتما با ساپورت دیتاسنتر در ارتباط باشید
-
تعداد تشکر ها از smartieuser به دلیل پست مفید
-
February 23rd, 2012, 18:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
smartieuser
دقیقا
بخاطر بعضی حرکت هاست که خریدار نظرش تغییر میکنه و بعد پشیمون میشه !!! مثلا اگر دو سرویس دهنده ovh باشه . یکی میگه من کولو کردم خوب مسلما کاربر میگه کولو کرده حتما بهتره دیگه !!!
از مدیران خواهش میکنم قانونی برای این مورد وضع کنند .
-
-
February 23rd, 2012, 18:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
smartieuser
حتما یک مشکلی وجود داره. پیشنهاد میکنم حتما با ساپورت دیتاسنتر در ارتباط باشید
بله مشکل که شدیدا" وجود داره که ما 72 ساعته در حال برسیم هستیم ایشالا رفع بشه
-
-
February 23rd, 2012, 18:41
در کل بعضی ها چشم تنگ هستن!!!مثل بهشون میگی فلان دامنه رو برام ثبت کن..میره ثبت میکنه بعدش میگی بده نمیده!!!!
در کل این کارهاتون رو بزارین کار...سرورتون رو بفروشین!!میتونین بفروشین!! نمیتونین زیر آب نزنین!!!
-
-
February 23rd, 2012, 18:49
عضو انجمن
باسلام
faranetwork لطفا اینقدر مسائل رو چشم هَم چشمی و زیرآب زدن یا به قول بچه گانه نپندارید!
لینک در WHT.COM
Ovh Dedicated server band with over limit usage and account closed - Web Hosting Talk
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها از s.w.a.t به دلیل پست مفید
-
February 23rd, 2012, 18:51

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
تاریخ استارت تاپیک در wht.com و همینطور تاریخ ثبت نام استارتر تاپیک رو نگاه کنید جالبه هست..و تعداد پست های استارتر!!! و همینطور نوع صحبت کردنش در تاپیک!!!!
-
-
February 23rd, 2012, 18:57

نوشته اصلی توسط
faranetwork
در کل بعضی ها چشم تنگ هستن!!!مثل بهشون میگی فلان دامنه رو برام ثبت کن..میره ثبت میکنه بعدش میگی بده نمیده!!!!
در کل این کارهاتون رو بزارین کار...سرورتون رو بفروشین!!میتونین بفروشین!! نمیتونین زیر آب نزنین!!!
جناب فرانتورک عزیز
من نه دنبال زیراب زنی هستم و نه دنبال این مسائل. من و خیلی از دوستان دیگه توی این انجمن سوال هایی داریم و با توجه به اینکه قانونی در این موارد فعلا ندیدم سوال ها و مطالب خودم رو شخصی به شما
گفتم و قرارهست از همون پنجره چت بین من و شما بیرون نره. اما اگر برخی مسائل دوستانه رعایت نشه متاسفانه ممکن هست مشکلاتی رو به وجود بیاره که بعد جمع کردنش غیرممکن باشه.
-
-
February 23rd, 2012, 18:59
-