-
February 15th, 2012, 11:58
فروش ویژه سرور اختصاصی فرانسه - OVH/Kimsufi - جوان سرور - JavanServer.com
با سلام
بعد از همکاری دو ساله با دیتاسنتر OVH و فروش سرورمجازی از این دیتاسنتر ، حال بر آن شدیم تا آغاز فروش سرور اختصاصی از این دیتاسنتر داشته باشیم!
- هر سرور دیگری که مد نظر دارید و بر روی سایت OVH.co.uk قرار دارد میتونیم واستون سفارش بدیم!
- آی پی ها در بلاک های 4 - 8 - 16 - 32 ارائه میشود! هزینه بلاک ها به ترتیب 4 - 8 - 16 - 32 پوند میباشد ، لازم به ذکر است در هر بلاک آی پی 2عدد غیر قابل استفاده میباشد.
- سرورها قابلیت نصب میکروتیک را دارا هستند که انجام این کار به صورت تجاری بوده و شامل هزینه میباشد.
- تخفیف برای ماه اول مبلغ 10 هزارتومان در نظر گرفته شده که همکاران و کاربران میتونند از کد تخفیف WHTOVH استفاده نمایند...
سوالی بود در خدمتم....
ویرایش توسط itjavani : February 15th, 2012 در ساعت 19:23
-
تعداد تشکر ها از itjavani به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2012 11:58
# ADS
-
February 16th, 2012, 13:32
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی فرانسه - OVH/Kimsufi - جوان سرور - JavanServer.com
سلام
هزینه آموزش نصب میکروتک را برای بنده پخ کنید
-
تعداد تشکر ها از softsky به دلیل پست مفید
-
February 16th, 2012, 13:47
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی فرانسه - OVH/Kimsufi - جوان سرور - JavanServer.com

نوشته اصلی توسط
softsky
سلام
هزینه آموزش نصب میکروتک را برای بنده پخ کنید
پ.خ شد
-
-
February 16th, 2012, 14:47
دوستان آقای مسعودی 100% قبول دارم و پشتیبانی هم که حرف نداره
اوایی که شک در خرید دارند
نداشته باشند
-
تعداد تشکر ها ازpedram.sistani به دلیل پست مفید
-
February 16th, 2012, 20:35
سلام دوست عزیز من تصمیم جدی گرفتم پلن اول رو بگیرم فقط اگر پورت تضمینی هست و 12 مگابایت ثابت میمونه من فقط برای کارهای شخصی خودم میخوام این سرور رو فقط 1 نفر نه بیشتر فقط برای پشتیبانی باید چکار کرد من ویندوز سرور رو انتخاب میکنم چون با لینوکس اشنایی ندارم اگر بخوام لینوکس بگیرم مشکلی باشه شما انجام میدید برام برای مثال نصب نرم افزار ها و کانفیگ البته رایگان باشه چون یک کاربر خانگی هستم و قصد تجارت ندارم این سرویس رو هم فقط برای دانلود و اپلود میخوام چون ویندوز گرونتره موندم چکار کنم از طرفی روی لین*** نمیشه سرویس https راه اندازی کرد چیز پی ان هم که روی لینوکس فکر کنم افت سرعت داره البته چیز پی ان رو هم برای خودم میخوام میشه اموزش راه اندازی ال 2 تی پی رو روی ویندوز سرور 2008 برام ارسال کنید و اس اس تی پی روی لینوکس به چه صورته و یک سوال دیگه گفتین 3 روز کاری سرور رو تحویل میدید نمیشه سریعتر انجام داد مثلا 1 روزه یا کمتر 1 روز.
-
تعداد تشکر ها از ironman2 به دلیل پست مفید
-
February 16th, 2012, 23:17
یک سوال سرور ها با ****** مشکل دارن؟؟؟؟
-
تعداد تشکر ها از faranetwork به دلیل پست مفید
-
February 17th, 2012, 00:17

نوشته اصلی توسط
ironman2
سلام دوست عزیز من تصمیم جدی گرفتم پلن اول رو بگیرم فقط اگر پورت تضمینی هست و 12 مگابایت ثابت میمونه من فقط برای کارهای شخصی خودم میخوام این سرور رو فقط 1 نفر نه بیشتر فقط برای پشتیبانی باید چکار کرد من ویندوز سرور رو انتخاب میکنم چون با لینوکس اشنایی ندارم اگر بخوام لینوکس بگیرم مشکلی باشه شما انجام میدید برام برای مثال نصب نرم افزار ها و کانفیگ البته رایگان باشه چون یک کاربر خانگی هستم و قصد تجارت ندارم این سرویس رو هم فقط برای دانلود و اپلود میخوام چون ویندوز گرونتره موندم چکار کنم از طرفی روی لین*** نمیشه سرویس https راه اندازی کرد چیز پی ان هم که روی لینوکس فکر کنم افت سرعت داره البته چیز پی ان رو هم برای خودم میخوام میشه اموزش راه اندازی ال 2 تی پی رو روی ویندوز سرور 2008 برام ارسال کنید و اس اس تی پی روی لینوکس به چه صورته و یک سوال دیگه گفتین 3 روز کاری سرور رو تحویل میدید نمیشه سریعتر انجام داد مثلا 1 روزه یا کمتر 1 روز.
سلام،پورت اختصاصی هست سرعت دانلود شما به هزاران عامل بستگی داره!
سرویس سلف منیج هست و هر مورد اضافه شامل هزینه جداگانه هست!
تحویل سرور دست من نیست دیتاسنتر باید تحویل بده!
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------

نوشته اصلی توسط
faranetwork
یک سوال سرور ها با ****** مشکل دارن؟؟؟؟
بنده به دیداسرها سرویس نمیدم و نخواهـــــــــــم داد!
خودتون فروشنده هستید (شبکه اختصاصی دارید) باید بهتر بدونید!
-
-
February 17th, 2012, 00:28

نوشته اصلی توسط
itjavani
سلام،پورت اختصاصی هست سرعت دانلود شما به هزاران عامل بستگی داره!
سرویس سلف منیج هست و هر مورد اضافه شامل هزینه جداگانه هست!
تحویل سرور دست من نیست دیتاسنتر باید تحویل بده!
---------- post added at 12:17 am ---------- previous post was at 12:15 am ----------
بنده به دیداسرها سرویس نمیدم و نخواهـــــــــــم داد!
خودتون فروشنده هستید (شبکه اختصاصی دارید) باید بهتر بدونید!
کسی سرور شما رو دیدادس نزده!!!سرور خود ما دقت کنید زیر دیداس هست!!!اگه دقت کنین از دیروز باز نمیشه...پس خیلی زشته هم به همکارتون تحمت میزنید!! هم دیداس میکنین!!! ( منتظر مدرک معتبر از شما هستم که ما داریم دیداس میکنیم!!!)
ما شبکه خصوصی هست مشکلی نداریم میخواستیم ببینم شما قوانینتون قوانین ovh هست یا نه!!!
-
تعداد تشکر ها از faranetwork به دلیل پست مفید
-
February 17th, 2012, 00:57

نوشته اصلی توسط
faranetwork
کسی سرور شما رو دیدادس نزده!!!سرور خود ما دقت کنید زیر دیداس هست!!!اگه دقت کنین از دیروز باز نمیشه...پس خیلی زشته هم به همکارتون تحمت میزنید!! هم دیداس میکنین!!! ( منتظر مدرک معتبر از شما هستم که ما داریم دیداس میکنیم!!!)
ما شبکه خصوصی هست مشکلی نداریم میخواستیم ببینم شما قوانینتون قوانین ovh هست یا نه!!!
بله بله ! منم.... باور کردم! زشت اینه که .................
در مورد شبکه خصوصیتون هم اینجا جای صحبت نیست! تاپیکی جداگانه بازکنید و توضیحاتی بدید در این مورد!
سوالتون ببخشید اصلا با منطق جور نیست ، مگه میشه جایی سرور اختصاصی از دیتاسنتری بده بعد بگه قوانین من جدا از قوانین دیتاسنتر هست؟!
-
تعداد تشکر ها ازitjavani به دلیل پست مفید
-
February 17th, 2012, 13:03
سلام برای ویندوز سرور نمیشه هزینه ارزونتر بشه بعد گفتین مدیریت سرور با خودم هست بخوام مدیریت سرور رو شما انجام بدین ماهانه باید چقدر هزینه کنم نمیشه کمتر حساب کنید ماه به ماه تمدید کنم لینوکس من اشنایی ندارم اگر مدیریتش رو شما انجام بدین من مشکلم حل میشه بیشتر استفادم یه رپیدلیچ هست یه چیز پی ان بدون افت سرعت و یه سیدباکس مثلا ار تورنت مشکل دارم .
-
تعداد تشکر ها از ironman2 به دلیل پست مفید
-
February 17th, 2012, 13:20

نوشته اصلی توسط
ironman2
سلام برای ویندوز سرور نمیشه هزینه ارزونتر بشه بعد گفتین مدیریت سرور با خودم هست بخوام مدیریت سرور رو شما انجام بدین ماهانه باید چقدر هزینه کنم نمیشه کمتر حساب کنید ماه به ماه تمدید کنم لینوکس من اشنایی ندارم اگر مدیریتش رو شما انجام بدین من مشکلم حل میشه بیشتر استفادم یه رپیدلیچ هست یه چیز پی ان بدون افت سرعت و یه سیدباکس مثلا ار تورنت مشکل دارم .
سلام
هزینه های ویندوز سرور برای بنده نیست دیتاسنتر هزینه رو دریافت میشه!بهتر میدونید که هزینه ویندوز سرور خیلی بیش تر از میزانی هست که گفته شده!
نرم افزارهایی که نیاز دارید رو تیکت کنید هزینه آن اعلام شود.
-