اگر از سايت نوين پيامک يا سايت های نماينده عصر اس ام اس، خط داشته باشيد، درگاه پيامک رايگان روی ساده پردازتون فعال ميشه.
اگر از سايت نوين پيامک يا سايت های نماينده عصر اس ام اس، خط داشته باشيد، درگاه پيامک رايگان روی ساده پردازتون فعال ميشه.
براي عوض كردن عبارت "خري كارت" در سامانه ساده پرداز براي فروش پين كد اين گونه عمل كنيد:
شما مي توانيد به اين قسمت برويد:
و به جاي عبارت "Add Fund" عبارت مورد نظر خود را وارد كنيد.کد:sadepardaz-pin\www\app\views\users\index.ctp
ویرایش توسط asdfvfr : January 31st, 2012 در ساعت 21:16
اگر از نوين پيامک خط داريد تيکت باز کنيد.
اگر از نمايندگان عصر اس ام اس خط داريد ازشون بخواين در سايت عصرنت تيکت باز کنند و پيگيری کنند.
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
پرشين اس ام اس هم پشتيبانی ميکنه:
http://www.webhostingtalk.ir/f178/38530/
سلام آقای امیری
من اون فایل ها رو روی هاست ریختم،هاستم اون قابلیت رو داره و همچنین اون فایلی که فرمودید مخفیه هم ریختم اما متاسفانه بالا نمیاد و صفحه خالی نشون میده
لطف میکنید راهنمایی کنید؟؟
---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
وقتب کد رو به 2 تغییر دادم این ارور رو میده:
ممنون میشم راهنمایی کنیدکد PHP:
افزايش اعتبار آنلاين نام و نام خانوادگیآدرس پست الکترونيکیمقدار واريزی ( تومان )توضيحات اين صفحه توسط آزمايشگاه زرين پال توسعه داده شده است.
(default) 3 queries took 2 ms NrQueryErrorAffectedNum. rowsTook (ms) 1DESCRIBE `p_onlinetrans`
881 2DESCRIBE `p_settings`
10101 3SELECT `Setting`.`id`, `Setting`.`name`, `Setting`.`address`, `Setting`.`phonenum`, `Setting`.`desc`, `Setting`.`mail_address`, `Setting`.`mail_title`, `Setting`.`send_email`, `Setting`.`website`, `Setting`.`pin` FROM `p_settings` AS `Setting` WHERE 1 = 1 LIMIT 1
11
---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------
صفحه اول pay.yoursite.com بالا میاد ، اما متاسفانه صفحه مدیریت بالا نمیاد
؟؟؟؟![]()
ديباگ رو طبق پست 20 همين تاپيک فعال کنيد تا مشخص بشه مشکل از چی هستش.
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
فایل httacces رو آپلود کردم،اما توی هاست مخفیه و نشونش نمیده،اما وقتی دوباره آپلود میکنم میگه وجود داره
پس آپلود کردم
دیباگ رو هم به 2 تغییر دادم و بالا نشون دادم اما متاسفانه هنوز هیچ!!
لطفا راهنمایی کنید
http://pay.gignic.com/ که بالا نمیاد ....
آدرس پنل مدیریت هم نات فاند داد ......
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)