- 

February 8th, 2012, 05:36

دوستان مجازی ساز من وی ام وار هست برای مجازی در ایران و کنترل پهنای باند و چیزی که مثل وی ام وار کرنل اختصاصی بده چی پیشنهاد میدید دوستان مجازی ساز من وی ام وار هست برای مجازی در ایران و کنترل پهنای باند و چیزی که مثل وی ام وار کرنل اختصاصی بده چی پیشنهاد میدید

دوستان مجازی ساز من وی ام وار هست برای مجازی در ایران و کنترل پهنای باند و چیزی که مثل وی ام وار کرنل اختصاصی بده چی پیشنهاد میدید

---------- Post added at 05:36 AM ---------- Previous post was at 05:34 AM ----------

یه سرور rs700 asus  دارم میخرم برای مجازی در ایران  میخوام روش یه مجازی سازی نصب کنم که بتونم پهنای باند رو کنترل کنم و مثل وی ام وار  رله باشه
 چیزی که دوستان پیشنهاد میکنن چی هست

- 

- 

February 8th, 2012 05:36

# ADS

- 

February 8th, 2012, 21:06

پاسخ : دوستان مجازی ساز من وی ام وار هست برای مجازی در ایران و کنترل پهنای باند و چیزی که مثل وی ام وار کرنل اختصاصی بده چی پیشنهاد میدید پاسخ : دوستان مجازی ساز من وی ام وار هست برای مجازی در ایران و کنترل پهنای باند و چیزی که مثل وی ام وار کرنل اختصاصی بده چی پیشنهاد میدید

نوشته اصلی توسط  damashi  
 دوستان مجازی ساز من وی ام وار هست برای مجازی در ایران و کنترل پهنای باند و چیزی که مثل وی ام وار کرنل اختصاصی بده چی پیشنهاد میدید

---------- Post added at 05:36 AM ---------- Previous post was at 05:34 AM ----------

یه سرور rs700 asus  دارم میخرم برای مجازی در ایران  میخوام روش یه مجازی سازی نصب کنم که بتونم پهنای باند رو کنترل کنم و مثل وی ام وار  رله باشه
 چیزی که دوستان پیشنهاد میکنن چی هست

یعنی یکی نیست یه پیشنهاد بده به ما؟

- 

- 

February 8th, 2012, 21:14

عضو انجمن

پاسخ : دوستان مجازی ساز من وی ام وار هست برای مجازی در ایران و کنترل پهنای باند و چیزی که مثل وی ام وار کرنل اختصاصی بده چی پیشنهاد میدید پاسخ : دوستان مجازی ساز من وی ام وار هست برای مجازی در ایران و کنترل پهنای باند و چیزی که مثل وی ام وار کرنل اختصاصی بده چی پیشنهاد میدید

Xen می تونه . چرا از VMware استفاده نمیکنید؟

---------------------------------------------------------- 

-