پست ویرایش شده ی بنده رو مشاهده کنید لطفا مبین جان.هر چند میدونم از این بابت خیلی مطمئن هستین.
دوستان آفر بدین از هتزنر و جاهای دیگه..شنیدم که خیلی ovh مشکل داره و خوب نیست و نمیخوام به ما هم این سرور ها داده بشه.
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------
چرا این تاپیک نمیره پیج 2 ؟؟
---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
مبین جان یه سوال از server4u میشه یه سرور دیگه گرفته بشه و فایلارو از الان انتقال بدیم.؟؟
دوستان خواهش میکنم باز هم آفر بدین مشتری دست به نقدم.
با سلام خدمت دوست گرامی من فکر می کنم اگز واقعا به صورت حرفه ای میخواهید کار کتید و همه چیز و اسه شما مهمه باید هزینه بکنی و با این مقدار بودجه ای که داری شما سرور که بشه گفت خوب و عالی گیر نمیاد البته نظر شخصی بنده هست و برای خودم اثبات شده هر چقدر پول بدی همونقدر اش میخوری
من با این دیتاسنتر یک سال هست که دارم کار می کنم آپ تایم 100% هست و هیچ قطعی سرور نداشتیم کیفیت پورت رو هم میشه گفت سرعت دانلود 70mb هست که در windows server 2003 من تست کردم و در Windows server2008 سرعت دانلود 80mb بوده است عکس هم ضمیمه می کنم نگاه کنید!
هارد شما باید اظافه بکنی به این سرور ها
امکان نصب مجازی ساز هست و هیچ مشکلی نیست
سی پی یو که به شما گفتم بسیار عالی هست
هر گونه سوال داشتین میتونین به من زنگ بزنید ولی لطفا قبل از تماس با من هماهنگ کنید و در پورتال سایت تیکت کنید
100% تضمین می کنم که این سرور ها به صورت حرفه ای کار شما رو جواب بده
تعرفه هارد اظافه
تعرفه هارد اظافه
1TB HDD: 60.000تومان ماهانه
2TB HDD: 80.000تومان ماهانه
CPU: Single Intel® Xeon® E5620
RAM: 12 GB of DDR3 1333 ECC
Hard Drive: 2x 1 TB Enterprise HDD
Port: 1000 Mb/s Uplink port
Bandwith: 20 TB
Server Location: Switzerland - Zurich
Data Center: Equinix
IP Addresses:29 Usable - 5ip default
450,000 تومان ماهانه
لینک خرید:پورتال پشتیبانی و فروش - سبد خرید
مدت زمان تحویل سرور 24/48ساعت اداری هست
CPU: Single Intel® Xeon® E5620
RAM: 16 GB of DDR3 1333 ECC
Hard Drive: 2x 1 TB Enterprise HDD
Port: 1000 Mb/s Uplink port
Bandwith: 20 TB
Server Location: Switzerland - Zurich
Data Center: Equinix
IP Addresses:29 Usable - 5ip default
500,000 تومان ماهانه
لیتک خرید:پورتال پشتیبانی و فروش - سبد خرید
روز های شنبه و یکشنبه دیتاسنتر تعطیل هست (در صورت سفارش در یکی از این دو روز سفارش شما در روز اداری انجام خواهد شد)
5 ای پی روی سرور هست + 29 آی پی قابل استفاده (نیاز به تهیه ای پی نیست )
سرور ها در پنل وی گیگ خواهد بود و مستقما خریداری خواهدشد بدون هیچ واسطه ای
ارتباط آنلاین در یاهو مسنجر:vgig@rocketmail.com
شماره تماس:09386680168
سرعت دانلود در سرور که عکس گرفته شده است ضمیمه شد
سلام
اگر سوالی هست در خدمتم.کد:CPU : Intel® Core™ i7-920/i7-930 Processor Ram : 8G DDR3 HDD : 2 * 750G Sata II + 1 * 3 TB SATA 6 Gb/s HDD 7200 rpm Port and Traffic : 100Mbps Port - 10TB Outbound with Free Inbound IPv4 : 1 + 4 IPv6 : /64 FTP BackUp : 100G DC : DataCenterPark.de - Online Hetzner Setup + ESXi V5.0 Installation : 168000 Toman Monthly : 190000 Toman
در مورد OVH ممنون میشم مدرک معتبری در مورد این که مشکل داره به من ارائه کنین...چون با این حرف شما فقط سرویس دهی بنده میره زیر سوال!!!...
سرور server4you شما دیگه تمدید نمیشه!!!! ولی همچنان خرید و فروش داریم از این دیتاسنتر........
در مورد OVH کسی که بلد نیست کارت شبکه کانفیگ کنه میگه مشکل داره..وگرنه در مورد abuse حتی پورت اسکن هم که میاد خیلی راحت برخورد میکنن و مشکلی ندارن!!!!!
من اصلا نگفتم که این سرور ها بد هستن یا اینکه خودم ازشون سرویس داشتم من گفتم خوندم دوست عزیزم...مبین جان نمیدونم چرا شما همش بد برداشت میکنی برادر من.
خوب شما چرا برای کسایی که نیاز دارن خودتون این کانفیگ ها رو انجام نمیدین که همه از این قضیه راضی باشن؟
البته من این رو بگم که من خودم به شخصه کاملا شما رو قبول دارم چون تا الان که همکاری خیلی خیلی خوبی با هم داشتیم .خوب این مک آدرس رو میتونین به من یاد بدین ست کنم؟؟سرعت سرور به خوبی سروری هستش که الان ازتون خریداری کردم؟؟یعنی سرعت دانلود 16 مگابایت باشه و سرعت آپ لینک هم همینطور؟؟اگر شما تایید میکنید دیگه چی بهتر از فرانسه.
در ضمن اینم بگم توی انجمن دیدم خیلی ها کار شکنی کرده بودن برای شما و چونکه من خودم همکاری خوبی با شما داشتم تا به حال هر جا که شما بگید حاظرم بگم که کیفیت کارتون بالا هست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)