سلام من یک سرور از فرانتورک گرفتم 160 برای فروش وی پی اس از دیتاسنتر ovh خدایش اشغال ترین دیتاسنتر هست که دیدم سرعت پایین سخت افزاری ضعیف پورت صعیف الان هم centos نصب کردم پینگ نمیده من الان چیکار باید بکنم بزنم داخل سرم که پولم حدر رفته
سلام من یک سرور از فرانتورک گرفتم 160 برای فروش وی پی اس از دیتاسنتر ovh خدایش اشغال ترین دیتاسنتر هست که دیدم سرعت پایین سخت افزاری ضعیف پورت صعیف الان هم centos نصب کردم پینگ نمیده من الان چیکار باید بکنم بزنم داخل سرم که پولم حدر رفته
دوست عزیز شما کیفیت بالا میخواهید و هزینه کم؟
ovh دیتاسنتر خوبی هست اما نه برای استفاده حرفه ای و مجازی سازی.
شما باید برای سرور حرفه ای هزینه کنید.
تجربه اس شد برای اینده
امیدوارم در اینده مشکلی اینچنین برای شما پیش نیاید
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
با دروود بر شما
آیا از کشوری ویژه ای در نظر دارید؟
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
براتون یه پیام خصوصی ارسال کردم.
SYNAPTI.CA - World's Localhost
نماینده رسمی Cpanel، Plesk و دایرکت ادمین.
دیتاسنتر با مدیریت و پشتیبانی ایرانی در کانادا
کفیت قدرت سخت افزاری نیاز دارید
Singlehop USA
Hertzner GERMAN
equnix Swiss
اینها بترتیب کیفیت و اپتایم قرار دارند
و دوستان هم در همین انجمن از این DC ها افر میدند
▓ مدیریت سازمان یافته و رایگان سرور مجازی و اختصاصی : BergServer.com
▓ مرجع آمـوزش های مدیریت سرور و هاستینگ : WikiConfig.ir
از هتزنر بگیر با خیال راحت استفاده کن
×××××××××××××××××
عدم توانایی فنی شما در کار کرد با ساختار شبکه خاص ovh دلیل بر این نمیشه که بخواید نام دیتاسنتر یا فردی رو زیر سوال ببرید
ovh از بهترین برندهای بازار سرورهای سوپرمیکرو استفاده میکنه و سخت افزار مناسبی را ارائه داده تا بحال!
از لحاظ نتورک تو اروپا همیشه جزو بهترین بوده!و کسی نیست بگه پورت این دیتاسنتر داغونه!
آپتایم که جایی واسه حرف و صحبت نذاشته واسه کسی!
در حال حاضر بیش از 60 سرور فعال در این دیتاسنتر داریم! اگر میگفتید ساختارش پیچیدست و شما رو کلافه کرده یا بهتون گیر میده حساسه به ابیوز خب مقداری قابل قبول بود ولی این حرف رو قبول ندارم که بی کیفیت هست!
با دروود
مرکز داده های آمریکایی و در مرکز آنها نیز سافت لایر دارای کیفیت بسیار بالایی هستند !اما بها نیز به همان میزان بالا تر است
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)