-
December 24th, 2011, 01:53
پاسخ : اینترنت ۱۰۰ گیگابایت بر ثانیه

نوشته اصلی توسط
mehran00
تازه به جز اینا
ایران تنها کشوریه که وقتی اینترنت قطع میشه به جای تماس با پشتیبانی باید به تقویم نگاه کنیم که امروز چه روزیه
کاملا درسته ایران اینترنت رو بیش از حد محدود کرده
-
تعداد تشکر ها از porya_spy به دلیل پست مفید
-
December 24th, 2011 01:53
# ADS
-
December 24th, 2011, 01:55
عضو انجمن
کفر نگید شکر کنید که شکر نعمت نعمتت افزون کند:دی
-
تعداد تشکر ها از آگونیس به دلیل پست مفید
-
December 24th, 2011, 01:59

نوشته اصلی توسط
rn4j1m1
سرعتی که گفتم کاملا صحیح هست دوست عزیز.منی که اورکلاکر هستم اونم در طزح high خوب مفهوم سرعتو میدونم چون با تمام بنچ مارکها کار کردم.شما یه HD Tune نصب کن همین الان سرعت خواندن و نوشتن هاردتو ببین در بهترین حالت هارد Sata2 توان خواندن 90 مگابایت در ثانیه و نوشتن 65 مگابایت در ثانیه رو داره اونم در نوع 32 مگابایت بافرش و 7200 دورش.و در هارد Sata3 و 64 مگابایت بافرش این سرعت به 120 مگابایت خواندن و 90 مگابایت نوشتن رسیده این هاردهای مکانیکی حداثکر توانسون همین قدر هست مگر اینکه اون هارد راید بشه یا از هاردهای دور بالا استفاده بشه.و یا اینکه بریم سراغ SSD ها
مطلبی که شما گذاشتید حداکثر توان اون پورت هست که Sata2 پهنای باند 3 گیگابیت و ساتا3 پهنای باند 6 گیگابیت رو در ارتباط با پردازنده داره این سرعت معنیش سرعت نوشتن و خواند ننیست سرعت ارتباط هارد با رم و پردازنده داره خود هارد گلوهگاه بسیار داره
-
تعداد تشکر ها ازm.hoseynpur به دلیل پست مفید
-
December 24th, 2011, 02:10
عضو انجمن
وقتی گفته میشه دسترسی به پهنای باند 100 گیگابیت میسر هست، معنیش این نیست که 100 گیگابیت رو به یک نفر میدن که استفاده کن.
چون تا جایی که من میدونم، الان نه کارت شبکه 100 گیگابیت وجود داره و نه فیبر نوری 100 گیگابیت!
ممکنه سهم هر خانه یک پورت یک گیگابیتی باشه و نه بیشتر
اما مثاله اینجاست که اون پورت یک گیگابیت، به بستر 100 گیگابیت متصل خواهد بود و این یعنی هیچ وقت کم نمیاره!
(ما هم کارت شبکه کامپیوتر هامون 1 گیگابیت هست (اکثرا) ولی به بستری وصل میشیم که کلا 10 مگابیت پهنای باند نداره و بعد هم محدودمون میکنن به 1 مگابیت مثلا!!!)
تازه این که چیزی نیست !
شک دارم پهنای باند کل کشورمون بالای 10 گیگابیت باشه!!!
در حالی که توی مثلا آمریکا، این مقدار پهنای باند رو به یک دانشگاه میدن!
-
تعداد تشکر ها ازRezaFH به دلیل پست مفید
-
December 24th, 2011, 02:20
در ایران پهنای باند بیشتر از 15 مگابایت نیست
بازم واسه همین خدا رو شکر میکنیم که ازمون نگیرن همینو
-
تعداد تشکر ها ازporya_spy به دلیل پست مفید
-
December 24th, 2011, 08:26
شک دارم پهنای باند کل کشورمون بالای 10 گیگابیت باشه!!!
22 گیگابیت بود
-
تعداد تشکر ها ازsmartieuser به دلیل پست مفید
-
December 24th, 2011, 12:55
عضو انجمن
جا پهنای باند 2mb نامحدود ماهی 130 تومن دارم پول میدم
-
تعداد تشکر ها از RapB0y به دلیل پست مفید
-
December 30th, 2011, 00:59
به به! آمریکایی ها هم بالاخره عرض اندامی کردند. چه عجب ترسی از مسائل سیاسی و کپی رایتی ندارند !!!!!
-
تعداد تشکر ها از sasan_blue به دلیل پست مفید
-
December 30th, 2011, 01:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sasan_blue
به به! آمریکایی ها هم بالاخره عرض اندامی کردند. چه عجب ترسی از مسائل سیاسی و کپی رایتی ندارند !!!!!
چه ربطی داره به موضوع اینترنت 100 گیگابایتی
-
تعداد تشکر ها ازm2n به دلیل پست مفید
-
December 30th, 2011, 10:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m.hoseynpur
دوست عزیز شما فکرتون نمیدونم کجا میگذره...
هاردی که الان دارید استفاده میکنید و ساتا 2 هست سرعتش 90 مگابایت درثانیه هست یعنی اگر در 8 ضرب کنید میشه 720Mbps سرعت .یعنی اگر سرعت 1گیگابیت هم داشته باشید این هارد نمیتونه با سرعت کامل نتورک فایلهارو کپی کنه وسرعت اینتنت کمتری بهتون میرسه.حالا میدونید 100گیگابیت یعنی چه؟یعنی هاردی میخواد که 12.5 گیگ رو در 1 ثانیه تو اون هارد کپی کنه یعنی 12 تا هارد SSD با پورت SATA3 رو راید 0 کنی که بتونه اون پورتو استفاده کنه.یعنی چنین چیزی استفاده اصلا غیر ممکن هست این سرعت رو کسی یا بهتره بگم هیچ عهدی در دنیا نمیتونه استفاده کنه فق این سرعت در یک مرکز خواهدبود که بین هزاران نفر به اشتراک گذاشته خواهد شد پس اینقدر تا یه خبری میشنوید نیاید غصه نخورید اونها به این اینترنت دارن دست پیدا میکنن فلانه بهمانه نمیگم وضع اینترنت تو ایران خوبه چون مسخره هست اینجا وضعش اما فکر هم بکنید خوبه

نوشته اصلی توسط
m2n
چه ربطی داره به موضوع اینترنت 100 گیگابایتی
دوست من کنایه بود!
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
تعداد تشکر ها از taghi.karimi به دلیل پست مفید