- 

December 22nd, 2011, 06:20

عضو انجمن

چند نوع وارز (Warez) داریم؟ چه جور وارزی مهمه؟ چند نوع وارز (Warez) داریم؟ چه جور وارزی مهمه؟

سلام دوستان
 میخواستم ببینم برای دیتاسنترهایی که به وارز خیلی حساس هستند چه جور وارزی مهمه؟
 مثلا:

1- اگر من از سیستم هایی مثل وی بولتن استفاده نکنم ولی لینک دانلودش را در سایت بگذارم؟
 2- اگر من از سیستم هایی مثل وی بولتن استفاده نکنم ولی لینک دانلودش را در سایت بگذارم، ولی در یک سرور دیگر؟
 3- آیا استفاده از افزونه هایی مثل افزونه های وردپرس که کد شده نیستند و نیاز به وارد کردن لایسنس ندارند ولی تجاری هستند و باید خریداری شود مشکل دارد؟ اگر همین افزونه برای دانلود گذاشته شود چطور؟

مرسی از همه  

شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...

PartoData.com [+] 
  ,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting  [+] 
Server Locations : Iran , UK [+]

- 

- 

December 22nd, 2011 06:20

# ADS

- 

December 22nd, 2011, 08:11

عضو انجمن

پاسخ : چند نوع وارز (Warez) داریم؟ چه جور وارزی مهمه؟ پاسخ : چند نوع وارز (Warez) داریم؟ چه جور وارزی مهمه؟

نوشته اصلی توسط  hamidjan  
 سلام دوستان 
میخواستم ببینم برای دیتاسنترهایی که به وارز خیلی حساس هستند چه جور وارزی مهمه؟ 
مثلا:

1- اگر من از سیستم هایی مثل وی بولتن استفاده نکنم ولی لینک دانلودش را در سایت بگذارم؟ 
2- اگر من از سیستم هایی مثل وی بولتن استفاده نکنم ولی لینک دانلودش را در سایت بگذارم، ولی در یک سرور دیگر؟ 
3- آیا استفاده از افزونه هایی مثل افزونه های وردپرس که کد شده نیستند و نیاز به وارد کردن لایسنس ندارند ولی تجاری هستند و باید خریداری شود مشکل دارد؟ اگر همین افزونه برای دانلود گذاشته شود چطور؟

مرسی از همه  

سلام
 مه مواردی که گفتید در دیتاسنترهای مختلف متفاوته و بستگی به قوانین و طرز عملکردشون داره
 برخی از شرکت ها حتی به قرار دادن لینک دانلود مثلا در FileSonic یا ... هم حساس هستند و برخی قوانینشون میگه اگه داخل سرور ما بود مشکل پیش میاد
 البته سرورهای اختصاصی را باید گزارش Abuse بدهند تا رسیدگی کنند

- 

تعداد تشکر ها از stchost به دلیل پست مفید