1530 تومان و همینجور داره میره بالا![]()
1530 تومان و همینجور داره میره بالا![]()
Mr_Parham
Email: Parham [at] 4upld.com
اگر تا اواخر ماه آینده همین وضع باشه مجبوریم به قیمت دلار دیگه به مشتری خدمات بدیم![]()
در نگاه اول شايد خواسته ياد شده به طنز بماند،اما متاسفانه طنز تلخي است كه ريشه در واقعيت دارد.هنوز دير زماني از هشدارهاي شديد رييس كل بانك مركزي به مردم نمي گذرد كه مي گفت وارد بازار ارز و سكه نشويد و اگر وارد اين بازار شديد و ضرر كرديد،جاي گلايه اي باقي نيست!
فقط يك تا دو ماه وقت كافي بود تا ثابت شود كساني كه توصيه هاي آقاي رييس كل را بعنوان عاليترين مقام پولي كشور پذيرفتند،ضرر کردند و آنان كه گفته های رئیس را پشت گوش انداختند بردند و چه بردی هم کردند!
ظاهرا آقاي رييس كل بانك مركزي مشاور خوبي براي مردم نبوده است و هر كس بر عكس توصيه هاي او عمل كرده است،تصميميش توام با موفقيت بوده است!
چه اتفاقي در بازار افتاده است و چرا سياستهاي بانك مركزي براي تعديل و آرام كردن بازارها اين چنين با شكست هاي فاحش و پي در پي مواجه مي شود؟آيا بانك مركزي به نمايندگي از دولت به دلالي رو آورده و با تيره و تار كردن بازار، به سودورزي رو آورده است يا عوامل پيدا و پنهان ديگري در كار است؟
خبرآنلاین - هر کس به حرف های آقای رئیس گوش نکرد ، برنده شد!
پستی که در پی تی دادم رو گفتم اینجا هم بزارم بد نباشه
ضمن اینکه توجه کنید وقتی مدیر کل بانک مرکزی برای اولین بار اعتراف میکنه تحریم بانک مرکزی توسط امریکا ایران رو فلج میکنه دیگه خودتون آینده پیش روی دلار رو حساب کنیداز چند روز پیش تا الان روزانه تعداد زیادی از دوستان ایمیل میزنن و در رابطه با آینده قیمت دلار سوال می کنن و مشورت در مورد اینکه آیا با این وضع بازار الان خرید آتی شون رو انجام بدن یا اینکه بهتره دست نگه دارن تا شاید قیمت پایین تر بیاد و بعد خرید کنند. بارها من ذکر کردم قیمت دلار بطور کلی در حال بالا رفتن هست و بهتره که اگر خرید سنگینی دارن انجام بدن با این حال من اینجا یک تحلیل کلی از وضعیت بازار ارائه میکنم و در نهایت تصمیم با شماست.
اگر خاطرتون باشه اوایل امسال که نرخ دلار روی 1010 تومن بود بسیاری از کارشناسان در بی بی سی ، صدای امریکا یا حتی اقتصاد دانان در کشور پیش بینی کردند که همزمان با آغاز هدفمند کردن یارانه ها قیمت ارز و طلا افزایش خواهد داشت و اون زمان گفته شد که نرخ واقعی دلار بیش از 2000 تومان هست . دلیل این امر بخاطر رشد نقدینگی در کشور ، تورم ، نرخ پایین سود بانکی بود. از همان زمان ابتدا مردم در تهران و سپس در شهرستان ها برای خرید ارز و تبدیل سرمایه خود به دلار یا سایر ارزها هجوم بردند. تا اینجا خبری از تحریم بانک مرکزی نبود و احتمال آن هم بسیار بعید بود. به همین خاطر کماکان دولت میتوانست با بازار ارز بازی کرده و از این آشفتگی سود کلانی نصیب خود کند. برای همین مشاهده میشد که مثلا یک روز دلار تا 1200 تومان میرفت روز بعد 100 تومان پایین می آمد. اما بعد از قضیه تحریم بانک مرکزی توسط انگلیس و امضای قطعنامه تحریم بانک مرکزی توسط اوباما تا چند روز دیگر ، دیگر دولت نمی تواند طبق معمول با بازار ارز بازی کرده چون خود نیاز به ذخیره ارز به دلیل تحریم دلار دارد. به همین خاطر هست که الان افسار دلار از دست دولت خارج گشته و این روال افزایشی حداقل تا عید امسال ادامه خواهد داشت تا دلار به نرخ واقعی خود برسد. شاید باز بصورت مقطعی نرخ کاهش یابد ولی روند کلی افزایشی خواهد بود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)