Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
اولا ملوان نه, کاپتان!!!
دوم اینکه نمایشگاه در حد دستاورد های دریانوردی ما نیست
حالا جدا از شوخی اگه از قبل میدونستم که سر بچه ها جمع میشه
چندتا کشتی خوشگل و کوچولو سفارش میدادم,روشم یک طرح یا لیبل به نام شرکت خودم میزدم و یادگاری میدادم به بچه ها...
هدیه هم که در حال حاظر چیزی نمیشه داد
ناهار که دارن میدن,عصرونه هم که دارن میدن شامم که همه تو راهن
وی پی اس هم که دارن میدن
پنل اس ام اس هم که دارن میدن
بچه ها همش دارن میدن
بابا دیگه چیه میخواین؟
کم مونده دیگه پول کرایتون هم بدن![]()
خوب شما که دستی در دریانوردی و اینا داری،یک هماهنگی بکن از راه دریای بچه ها رو برسونن خونشون!هم زیارت است و هم سیاحت!
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
@saeed25
شخصیت بسیار خوب و ا معرفت wht هم که بیاد همه میان!!!
سعید جان تو اومدی بگو من دیگه 120% میام
خبرشو بده
فدات
شب قبلش محل قرار رو معلوم می کنیم.چطوری پیداتون کنیم ؟:دی
بعد چجوری باید ثابت کنیم که کاربر انجمن هستیم؟
هرکی بیاد اونجا دست تکون بده یا سلام کنه میاریدش به زور بهش پنل و وی پی اس و نهار میدید؟
یا اینکه دیتا بیس پسورد های انجمن رو پرینت میگیرید میارید اونجا از اونایی که اومدن سوال می کنید؟
هر کسی اومد یوزرش رو میگه ٰ ما هم اطلاعات پنل رو به یوزرش تو wht پیام خصوصی می کنیم.
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
@atilnic
دقیقا همینو میخاستم بگم
دیشب تا دو و نیم منتظر بودم ببینم چه روشی رو در پیش میگیرند جناب محسن که محقق نشد
الان اومدم دیدم صبح عی الطلوع راهکارشونو ارائه دادن
اونم جمعه صبح!!!!! واقعا جای تشکر داره
این پیشنهاد به درد وی پی اس هم میخوره دیگه استاد عزیز warez-host نیاز نیست ترفند جدیدی برای تعیین اصالت افراد حاظر شده ابداع کنند
اما واسه نهار چی؟ اونو که نمیشه پیام خصوصی کرد که!
واسه اونم یه فکری بکنیم که مو لای درز رنامه نره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)