-
September 4th, 2011, 08:29
پاسخ : گیگا اینترنشنال
من آي وب رو نشونشون دادم ؛ چشمشون كه به 600 گيگ بخوره ، ديگه الا و للا همون رو مي خوان .
از لطفت ممنونم . اما خوبي پرداخت يه ماهه همنيه ، مي شه تست كرد .
حالا بذاريد ببينم كار به كجا مي كشه .
-
-
September 4th, 2011 08:29
# ADS
-
September 4th, 2011, 08:53
عضو انجمن
اگر نرم افزار قراره کد رو از طریق URL چک کنه باید دنبال سروری باشید که آپتایم 100% داشته باشه ! یعنی باید CDN باشه . اینجور سرویس هارو با نام Cloud Hosting می شناسند و کمی هم قیمت هاش بالاتر هست . با تشکر
-
-
September 4th, 2011, 09:17

نوشته اصلی توسط
amirlord
اگر نرم افزار قراره کد رو از طریق URL چک کنه باید دنبال سروری باشید که آپتایم 100% داشته باشه ! یعنی باید CDN باشه . اینجور سرویس هارو با نام Cloud Hosting می شناسند و کمی هم قیمت هاش بالاتر هست . با تشکر
نه ، اصلا قرار نيست نرم افزار دانلود كنه كه ، خود ملت دستي دان مي كنن . كليت قضيه رو گفتم ، كه فايل براي دانلود زير 10 مگ هست
مرسي از تذكرت
-
-
September 4th, 2011, 09:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Akh00nd
نه ، اصلا قرار نيست نرم افزار دانلود كنه كه ، خود ملت دستي دان مي كنن . كليت قضيه رو گفتم ، كه فايل براي دانلود زير 10 مگ هست
مرسي از تذكرت
عزیز منطورم چیز دیگری بود !
کد فعالسازی از این طریق داده می شه
من نمیدونم کد فعال سازی نرم افزار شما به چه صورت هست ولی اگر قراره از سایت چک کنه این مورد رو گفتم . در کل برای اینجور کار های حساس مواظب انتخابت باش !
-
-
September 4th, 2011, 09:41
منظور من اين بود كه خود اپليكيشن ، آپديت خود كار نداره ، ملت سايت رو چك مي كنن ، مي بينن آپديت داره ، دان مي كنن ران مي كنن ( اميدوارم منظورتون رو درست متوجه شده ام )
مورد دوم اين كه فكر مي كنم كد به اپليكيشن ارسال نمي شه ، ملت بايد دستي وارد كنند ( اين مورد رو مطمئن نيستم )
من درست منظور شما رو متوجه شده بودم ؟
مرسي
-
-
September 4th, 2011, 09:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Akh00nd
منظور من اين بود كه خود اپليكيشن ، آپديت خود كار نداره ، ملت سايت رو چك مي كنن ، مي بينن آپديت داره ، دان مي كنن ران مي كنن ( اميدوارم منظورتون رو درست متوجه شده ام )
مورد دوم اين كه فكر مي كنم كد به اپليكيشن ارسال نمي شه ، ملت بايد دستي وارد كنند ( اين مورد رو مطمئن نيستم )
من درست منظور شما رو متوجه شده بودم ؟
مرسي
نه متاسفانه !
بذارید واضح تر توضیح بدم . مثلا در PHP ما برای این که کد نرم افزار رو از طریق یک سرور دیگه چک کنیم ، میتونیم با cURL مقادیر به Action ارسال کنیم و نتایج رو بگیریم . اگر(if) متغیر $test مساوی 1 بود بذار نرم افزار ران بشه و اگر مساوی 0 بود با فلان صفحه ری دایرکت بشو ! در این صورت اگر سرور داون باشه و مقادیر ارسال نشه عملا نرم افزار از کار میوفته و غیر قابل استفاده میشه !
-
-
September 4th, 2011, 09:49

نوشته اصلی توسط
amirlord
نه متاسفانه !

بذارید واضح تر توضیح بدم . مثلا در PHP ما برای این که کد نرم افزار رو از طریق یک سرور دیگه چک کنیم ، میتونیم با cURL مقادیر به Action ارسال کنیم و نتایج رو بگیریم . اگر(if) متغیر $test مساوی 1 بود بذار نرم افزار ران بشه و اگر مساوی 0 بود با فلان صفحه ری دایرکت بشو ! در این صورت اگر سرور داون باشه و مقادیر ارسال نشه عملا نرم افزار از کار میوفته و غیر قابل استفاده میشه !
خب بابا حرف من هم همينه ديگه :دي
تا جايي كه من مي دونم اپليكيشن ، نه آپديت رو چك مي كنه ، نه كد رو . (›پديت رو مطمئنم ، كد رو شك دارم )
باز اگه فكر مي كنيد من اشتباه فهميدم ، توضيح بديد
مرسي
-
-
September 4th, 2011, 09:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Akh00nd
خب بابا حرف من هم همينه ديگه :دي
تا جايي كه من مي دونم اپليكيشن ، نه آپديت رو چك مي كنه ، نه كد رو . (›پديت رو مطمئنم ، كد رو شك دارم )
باز اگه فكر مي كنيد من اشتباه فهميدم ، توضيح بديد
مرسي
Ok BAW!
پس اگر اینا نیست از سرویس دهندگان ایرانی سرویس بگیرید دردسرش کمتره !
-
-
September 4th, 2011, 09:54

نوشته اصلی توسط
amirlord
Ok BAW!

پس اگر اینا نیست از سرویس دهندگان ایرانی سرویس بگیرید دردسرش کمتره !
دا درست فهميدم منظورتون رو ? :دي d:
به خودم اميدوارم شدم :دي
والا فعلا دارم چند تا رو بررسي مي كنم ، ببينم به كجا مي رسه . يه نموره قيمت هاي ايراني ها بالاتر از خوارج مي زنه ، بچه هاي شركت هم كه حسسساس d:
-