برای Directi می تونین ماژول ش رو آماده کنین؟
برای Directi می تونین ماژول ش رو آماده کنین؟
یعنی رایگان بنویسم و اینجا قرار بدم ؟ !!!!
من این رو به این علت نوشتم که خودم نیاز داشتم و اینجا گذاشتم که اگر کسی خواست دانلود کنه
سلام
واسه اوپن کارت چی میتونید آماده کنید؟
سلام
دوستانی که از این ماژول پرداخت امن پاسارگاد استفاده کردن روی whmcs
آیا مشکلی نداره و به راحتی میشه ازش استفاده کرد؟
دوست عزیز بنده مراحل نصب رو انجام دادم ، منتها زمانی که میخواد به بانک پاسارگاد متصل بشه ارور
Internal Server Error
میده ، چک کردم فایل Cart.Php نیز وجود داره
ممنون میشم راهنماییم کنید
باتشکر فراوان از The_Coder عزیز ، زحمت کشیدند و مشکلم رو برطرف کردند
ویرایش توسط nima17701 : November 2nd, 2011 در ساعت 15:05 دلیل: حل شدن مشکل
ممنون از امین جان برای ماژوال.
اما هم تو نالرز هست این اسکریپت هم خود بانک پاسارگاد اگه بگید رایگان تقدیمتون میکنن.
بازم ممنون و بیشتر از هر چیز این کار شما که رایگان نوشید و گزاشتید قابل ستایش هست
دوستان من از ماژولی که خود پرداخت امن داده استفاده می کنم
بعد از اینکه پرداخت می شه به سایت بر می گرده ولی وضعیت فاکتور رو پرداخت شده نمی کنه در نتیجه محصولی هم تحویل نمی ده !!!
تماس گرفتم گفتن که چون سرور شما در ایران نیست این مشکل براش پیش اومده !
البته مشکل بنده به این روز ها محدود نمی شه و یکی دو ماه است که این مورد برام پیش اومده .
می خواستم بدونم کسانی که از ماژول این دوستمون استفاده می کنند و سرورشون در ایران نیست ! آیا این مشکل رو دارند یا خیر!
اگه ندارند اون رو حذف و این رو نصب و به سایت پرداخت امن معرفی کنم .... !
ممنون می شم پاسخ بدید
سلام دوست گرامی
مشکل بنده این بود زمان تحویل کالا را زده بودم (یک ساعت) ، که جایگزین کردم 1 به معنای (یک روز) مشکل رفع شد .
دوست گرامی خیر مشکلی ندارد و فاکتور را تایید میکند .دوستان من از ماژولی که خود پرداخت امن داده استفاده می کنم
بعد از اینکه پرداخت می شه به سایت بر می گرده ولی وضعیت فاکتور رو پرداخت شده نمی کنه در نتیجه محصولی هم تحویل نمی ده !!!
تماس گرفتم گفتن که چون سرور شما در ایران نیست این مشکل براش پیش اومده !
البته مشکل بنده به این روز ها محدود نمی شه و یکی دو ماه است که این مورد برام پیش اومده .
می خواستم بدونم کسانی که از ماژول این دوستمون استفاده می کنند و سرورشون در ایران نیست ! آیا این مشکل رو دارند یا خیر!
اگه ندارند اون رو حذف و این رو نصب و به سایت پرداخت امن معرفی کنم .... !
ممنون می شم پاسخ بدید
موفق باشید
ویرایش توسط nima17701 : February 11th, 2012 در ساعت 15:37 دلیل: اشتباه در متن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)