-
July 31st, 2011, 19:40
ارزانترین سرور مجازی|فقط 14 هزارتومان= رم 1 گیگ| پهنای باند نامحدود| پورت 1 گیگ || تخفیف ویژه در ماه اول
با عرض درود به پیشگاه کلیه کاربران گرامی
" فروش ویژه و فوق العاده سرور مجازی با قیمت خیره کننده تنها به مناسب حلول ماه مبارک رمضان "
رم: 1گیگ DDR3
پورت: 1 گیگ اختصاصی
پهنای باند: نامحدود
هارد: 10 گیگ
قیمت ماهیانه» ماه اول 14500 ... ار ماههای بعد 19500
در صورت پرداخت 6 ماهه» هر ماه 14000
رم 1/5 گیگ DDR3
پورت: 1گیگ اختصاصی
هارد: 15 گیگ
قیمت ماهیانه» ماه اول 19500 ... ار ماههای بعد 24500
در صورت پرداخت 6 ماهه» هر ماه 19000
رم 2 گیگ DDR3
هارد: 20 گیگ
قیمت ماهیانه» ماه اول 23500 ... ار ماههای بعد 28500
در صورت پرداخت 6 ماهه» هر ماه 23000
" آفر ویژه: همراه با نصب رایگان و کانفیگ اکانتینگ "
00) سرورهای فوق از کشور امریکا واقع در واشنگتن دی سی میباشد.
01) کلیه سرورهای فوق دارای پورت 1 گیگ میباشند.
02) پهنای باند ارائه شده برای هریک از سرورها بصورت نامحدود پیشفرض میباشد.
03) مجازی سازی شده با ورژن 4 Vmware Esxi
04) سرورها برخلاف قیمت بسیار پائین دارای سرعت دانلود و آپلود بسیار خوب و مناسب اختصاصی میباشند.
05) بازگشت پول تا چهار روز در صورت نارضایتی به مشتری تضمین شده است.
06) سرورهای فوق را میتوان با کمال آسودگی برای اکانتینگ استفاده نمود.
07) نصب هریک از سیستم عامل ها رایگـــان میباشد. کلیه سیستم عامل های Win/Linux/Mikrotik V1.V2.V3
08) سرورهای فوق را میتوان برای استفاده از تورنت استفاده نمود. جاست سرور مشکلی در استفاده از سرورها برای تورنت نخواهد داشت.
موارد انتخابی:
هر آی پی اضافه: 2 هزارتومان
هر 100 گیگ هارد اضافه: 20 هزار تومان
»»برای سفارش در همین تاپیک پیام داده تا ترتیب سفارش شما داده شود««
آیدی یاهـــو: info.justserver
شمــاره تماس: 09353271114
ویرایش توسط Doublex : August 1st, 2011 در ساعت 17:06
-
تعداد تشکر ها ازDoublex به دلیل پست مفید
-
July 31st, 2011 19:40
# ADS
-
August 17th, 2011, 11:12
پاسخ : ارزانترین سرور مجازی|فقط 14 هزارتومان= رم 1 گیگ| پهنای باند نامحدود| پورت 1 گیگ || تخفیف ویژه در ماه اول

نوشته اصلی توسط
salamjavan
آقا یه خلاصه ای به من میگی که ما بخوایم از سرویس شما استفاده کنیم همه امکانات لازمه رو هم داشته باشیم هزینه ماهانش چقدر درمیاد ترافیک سایت ما هم اونقدری بوده که cpu سرورهای هاستینگ پارس دیتا که من خودم خیلی تو کیفیت قبولش داشتم البته قبولش داشتم کم آورده و سایتمون رو به همین دلیل قطع کرده میخوایم حالا که قراره اساس کشی کنیم جایی بریم که دیگه تا آخر مجبور نشیم دوباره همچین کاری کنیم
با توجه به مقدار مصرف سایتتون کدوم پلن مد نظرتون هست.
بنظر این اسکریپت جامعه مجازی شما نیاز به هسته قوی داره.
-
-
August 17th, 2011, 15:05
عضو جدید
پاسخ : ارزانترین سرور مجازی|فقط 14 هزارتومان= رم 1 گیگ| پهنای باند نامحدود| پورت 1 گیگ || تخفیف ویژه در ماه اول
سلام ادامه داره آفر.
یه دونه برای سایت گرفتم یه دونه هم برای دانلود و کارهای شخصی میخوام. کیفیت اونها که عالی بود.
بعد یه سوال دیگه قیمت یکساله رو بخوام یکجا خدمتتون بدم با تخفیفی که گفتین شامل میشه؟
-
-
August 17th, 2011, 17:50

نوشته اصلی توسط
green_wave
سلام ادامه داره آفر.
یه دونه برای سایت گرفتم یه دونه هم برای دانلود و کارهای شخصی میخوام. کیفیت اونها که عالی بود.
بعد یه سوال دیگه قیمت یکساله رو بخوام یکجا خدمتتون بدم با تخفیفی که گفتین شامل میشه؟
متشکر . همیشه سعی مون هست کیفیت سرویس هامون مطابق میل شما باشه.
در صورت پرداخت یکساله تخفیف گفته شده در زیر قیمت ماهیانه براتون لحاظ میشه. ماکزیمم تخفیف.
-
-
August 17th, 2011, 18:30
عضو انجمن
ما هم سرور تحویل گرفتیم
ویرایش توسط 0060 : August 18th, 2011 در ساعت 01:19
-
-
August 18th, 2011, 01:01

نوشته اصلی توسط
0060
آقا برو تیکت چک کن شماره کارت دادم پول مارو واریز کن 5 روز ما رو سر کار گذاشتید هی امروز فردا میکنید لطفا سریعتر واریز کنید نخواستیم
1
ویرایش توسط speed : August 18th, 2011 در ساعت 01:13
-
-
August 18th, 2011, 02:22
Updated!
رم: 1گیگ DDR3
پورت: 1 گیگ اختصاصی
هارد: 10 گیگ
قیمت ماهیانه» ماه اول 14500 ... ار ماههای بعد 19500
در صورت پرداخت 6 ماهه» هر ماه 14000
رم 1/5 گیگ DDR3
هارد: 15 گیگ
قیمت ماهیانه» ماه اول 19500 ... ار ماههای بعد 24500
در صورت پرداخت 6 ماهه» هر ماه 19000
رم 2 گیگ DDR3
هارد: 20 گیگ
قیمت ماهیانه» ماه اول 23500 ... ار ماههای بعد 28500
در صورت پرداخت 6 ماهه» هر ماه 23000
" آفر ویژه: همراه با نصب رایگان و کانفیگ اکانتینگ "
00) سرورهای فوق از کشور امریکا واقع در واشنگتن دی سی میباشد.
01) کلیه سرورهای فوق دارای پورت 1 گیگ میباشند.
02) پهنای باند ارائه شده برای هریک از سرورها بصورت نامحدود پیشفرض میباشد.
03) مجازی سازی شده با ورژن 4 Vmware Esxi
04) سرورها برخلاف قیمت بسیار پائین دارای سرعت دانلود و آپلود بسیار خوب و مناسب اختصاصی میباشند.
05) بازگشت پول تا چهار روز در صورت نارضایتی به مشتری تضمین شده است.
06) سرورهای فوق را میتوان با کمال آسودگی برای اکانتینگ استفاده نمود.
07) نصب هریک از سیستم عامل ها رایگـــان میباشد. کلیه سیستم عامل های Win/Linux/Mikrotik V1.V2.V3
08) سرورهای فوق را میتوان برای استفاده از تورنت استفاده نمود. جاست سرور مشکلی در استفاده از سرورها برای تورنت نخواهد داشت.
موارد انتخابی:
هر آی پی اضافه: 2 هزارتومان
هر 100 گیگ هارد اضافه: 20 هزار تومان
-
-
August 18th, 2011, 12:06
دوستان گول قیمت های فریبندشون رو نخورید . من 2 دوره ازشون سرویس داشتم . کیفیت سرویس هاشون و پشتیبانیشون زیر صفر هست . اینها کلاه برداری می کنن از مشتری هاشون .
هرکسی اطلاعات بیشتر خواست پیام خصوصی بده با اسناد و مدارک کامل در خدمتم . ازشون سرویس بگیرید مثل این میمونه که اطلاعاتتون رو گذاشته باشید وسط خیابون .
ازشون سرویس بگیرید یه این معنی هست که می خواید یه جهنم واقعی اینترنتی رو تجربه کنید.
-
تعداد تشکر ها ازhaakem به دلیل پست مفید
-
August 18th, 2011, 14:33
هر روز فردا من پول خودم میخوام اقا سرکارم گذاشتی
ویرایش توسط speed : August 18th, 2011 در ساعت 14:40
-
-
August 18th, 2011, 14:42
اگر بهشون پول دادین فاتحه پولتون رو بخونین . پول ما رو خوردن راحت و بی دردسر . بعد از یک ماه بهشون میگیم پول ما رو بدین میگن دیتا سنتر از ما پول می خواد ما رو درک کنید !!!!!!!!
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------
میگه میهن دانلود از ما سرویس گرفته !!!!!!!! و به این اسم و به اعتبار میهن دانلود سرویس می فروشه به ملت .
بعد که پرس و جو کردم میگه من تو میهن دانلود فقط نویسنده بودم !!!!!!!! ( هرچند میهن دانلود این حرف رو تکذیب کرد و تاپیکش موجوده )
من در حد شکایت اساسی اسناد و مدارک جمع کردم . هرکسی هر مدرکی خواست کامل و جامع ارائه می دم .
-
تعداد تشکر ها ازhaakem به دلیل پست مفید
-
August 18th, 2011, 14:53

نوشته اصلی توسط
haakem
اگر بهشون پول دادین فاتحه پولتون رو بخونین . پول ما رو خوردن راحت و بی دردسر . بعد از یک ماه بهشون میگیم پول ما رو بدین میگن دیتا سنتر از ما پول می خواد ما رو درک کنید !!!!!!!!
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------
میگه میهن دانلود از ما سرویس گرفته !!!!!!!! و به این اسم و به اعتبار میهن دانلود سرویس می فروشه به ملت .
بعد که پرس و جو کردم میگه من تو میهن دانلود فقط نویسنده بودم !!!!!!!! ( هرچند میهن دانلود این حرف رو تکذیب کرد و تاپیکش موجوده )
من در حد شکایت اساسی اسناد و مدارک جمع کردم . هرکسی هر مدرکی خواست کامل و جامع ارائه می دم .
داداش من 120 تومان دادم این 20 روز شده نه از پول نه از سرور بعد یک چیزی اگر باروتو نمیشه کاربر ان گرامی برات عکس از فیش بانک میگیرم
120 تومان
کم نیست هر روز فردا بعد تیکت میدم جواب نمیده بعد اس ام اس دادم جواب نمیدن ایمیل دادم جواب ندادم
ویرایش توسط speed : August 18th, 2011 در ساعت 15:05
-