-
February 7th, 2009, 00:33
عضو جدید
پاسخ : Vps های شرکت سرورز24 با سابقه و مطمئن

نوشته اصلی توسط
billing.ground
تا جایی که من یادمه قبول کردید که مشکل از خودتونه
ما اخیراً ( 6 ماه گذشته ) بر روی هیج یک از سرورهای ارائه VPS حتی 1 دقیقه هم downtime نداشتیم!
اینی هم که جنابعالی میگید متاسفانه دروغ محض هست!
-
-
February 7th, 2009 00:33
# ADS
-
February 7th, 2009, 00:35

نوشته اصلی توسط
servers24
ما اخیراً ( 6 ماه گذشته ) بر روی هیج یک از سرورهای ارائه vps حتی 1 دقیقه هم downtime نداشتیم!
ادامه داستان رو گوش کن ولی خوابت نبره.
The Compliment is only Special of the God, Who is the Creator of the World.
-
-
February 7th, 2009, 00:35
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
persian.developer
تا اینجا کاملاً حق با شما هست!
ولی برای بعد اون چه خواهید گفت! (البته می دنم که این رو هم میگید که دروغه مثل همیشه! و یا دوباره این فروم رو هم تحریم می کنید!)
وقتی تنها با دورغ راه به جایی می برید مجبورید از اون استفاده کنید!
-
-
February 7th, 2009, 00:36
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
billing.ground
ادامه داستان رو گوش کن ولی خوابت نبره.
درسته ،واقعاً هم ادامه داستان رو باید گوش کنیم! داستان خیال پردازی های یک بیکار!!
-
-
February 7th, 2009, 00:51
عضو انجمن
بعد از چند روز این دوستمون آنلاین شد و من گفتم چرا این کار رو کردی و اون گفت پیگیری می کنه و اون پول همین ماه رو هم پرداخت کرده و خودش هم تعجب کرد!
چند روز گذشت و به من پی ام داد و گفت که شما گفتی چون یک هفته نبوده و جواب ایمیل های شما رو نمیداده سرویسش رو بستین!
و مثل اینکه یک بار از شما قیمت سروری رو خواسته که شا برای اون سرور فاکتور نوشتین و گفته بودین که اون میشه 200...
خوشبختانه متن کامل رو من دارم و امیدوارم یکی از مدیران از من بخواد و من متن کامل چت با ایشون رو در اختیارتون بزارم!
امیدوارم شما که پسوند خوش سابقه رو یدک میکشید به این شکل نباشید
و اگر مشتری پرداخت نکرد و شما قصد بستن نداشتید حداقل به جون cPanel طرف نیفتید
-
-
February 7th, 2009, 00:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
servers24
درسته ،واقعاً هم ادامه داستان رو باید گوش کنیم! داستان خیال پردازی های یک بیکار!!
فکر می کنم شما در این کار که با یک یوزر پست بدید و با یکی اون پست رو گرم کنید تجربه زیادی دارید به همین دلیل سعی می کنید ما رو یک نفر حساب کنید!
-
-
February 7th, 2009, 01:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
servers24
ما اخیراً ( 6 ماه گذشته ) بر روی هیج یک از سرورهای ارائه VPS حتی 1 دقیقه هم downtime نداشتیم!
جواب دروغ بی ادبی نیست به همین دلیل من به شما بی ادبی نمی کنم فقط از حرفم دفاع می کنم
http://host-tracker.com/web-site-uptime/225718/ این لینک uptime سایت شما
همه چیز درست هست! 367 روز مانیتورینگ 100% آپ تایم و interval یک دقیقه! ولی من فکر می کنم چیزی اینجا کم باشه
و اون چیزی نیست جز Status: Disable
همیشه آپ تایم شما دردسر ساز بوده براتون!
به دوستانی که این پست رو می خونن هم توصیه می کنم هر چه زودتر بشتابند تا این شاهکار قرن دستکاری نشده!
البته من برای احتیاط هم که شده چند عکس از تمام زاویه ها می گیرم که برای یادگاری داشته باشم:shifty
احتیاط شرط عقله)
-
-
February 7th, 2009, 01:02
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
persian.developer
بعد از چند روز این دوستمون آنلاین شد و من گفتم چرا این کار رو کردی و اون گفت پیگیری می کنه و اون پول همین ماه رو هم پرداخت کرده و خودش هم تعجب کرد!
چند روز گذشت و به من پی ام داد و گفت که شما گفتی چون یک هفته نبوده و جواب ایمیل های شما رو نمیداده سرویسش رو بستین!
و مثل اینکه یک بار از شما قیمت سروری رو خواسته که شا برای اون سرور فاکتور نوشتین و گفته بودین که اون میشه 200...
خوشبختانه متن کامل رو من دارم و امیدوارم یکی از مدیران از من بخواد و من متن کامل چت با ایشون رو در اختیارتون بزارم!
امیدوارم شما که پسوند خوش سابقه رو یدک میکشید به این شکل نباشید
و اگر مشتری پرداخت نکرد و شما قصد بستن نداشتید حداقل به جون cPanel طرف نیفتید
اولاً که چیزایی که ایشون به شما گفته از کجا معلوم که دروغ نباشه!
دوماً ایشون درصدی از هزینه 3 ماه قبل رو پرداخت کرده بود، نه ماه جاری و در کل بیش از 200 هزار تومان بدهی داشت!
سوماً ایشون حتی پس از اینکه تونست باما تماس بگیره هم اقدام به پرداخت نکرد و به همین دلیل VPS ش به کلی Delete شد
چهارم اینکه می تونید در PersianTools تاپیک مربوط به این مسئله رو ببینید تا مطمئن بشید قضیه چی بوده : http://forum.persiantools.com/t113340-page5.html
و پنجم اینکه واقعاً فکر نمی کنم با این کارهای خللی به اعتبار ما وارد بشه، اینو مطمئن باشید!
-
-
February 7th, 2009, 01:06

نوشته اصلی توسط
servers24
اولاً که چیزایی که ایشون به شما گفته از کجا معلوم که دروغ نباشه!
دوماً ایشون درصدی از هزینه 3 ماه قبل رو پرداخت کرده بود، نه ماه جاری و در کل بیش از 200 هزار تومان بدهی داشت!
سوماً ایشون حتی پس از اینکه تونست باما تماس بگیره هم اقدام به پرداخت نکرد و به همین دلیل VPS ش به کلی Delete شد
چهارم اینکه می تونید در PersianTools تاپیک مربوط به این مسئله رو ببینید تا مطمئن بشید قضیه چی بوده :
http://forum.persiantools.com/t113340-page5.html
و پنجم اینکه واقعاً فکر نمی کنم با این کارهای خللی به اعتبار ما وارد بشه، اینو مطمئن باشید!
نظرت راجب آپ تایم چیه عزیزم:whistling:
The Compliment is only Special of the God, Who is the Creator of the World.
-
-
February 7th, 2009, 01:13
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
persian.developer
جواب دروغ بی ادبی نیست به همین دلیل من به شما بی ادبی نمی کنم فقط از حرفم دفاع می کنم
http://host-tracker.com/web-site-uptime/225718/ این لینک uptime سایت شما
همه چیز درست هست! 367 روز مانیتورینگ 100% آپ تایم و interval یک دقیقه! ولی من فکر می کنم چیزی اینجا کم باشه
و اون چیزی نیست جز Status: Disable
همیشه آپ تایم شما دردسر ساز بوده براتون!
به دوستانی که این پست رو می خونن هم توصیه می کنم هر چه زودتر بشتابند تا این شاهکار قرن دستکاری نشده!
البته من برای احتیاط هم که شده چند عکس از تمام زاویه ها می گیرم که برای یادگاری داشته باشم:shifty

احتیاط شرط عقله)
نکته جالب اینه که این uptime مربوط به سایت ما هست و نه مشتریان! پس واقعاً ربطی به قضیه نداره!!
نکته دیگر اینکه پس از پولی شدن host-tracker تمام uptime های ما disabled شد. دلیلی هم برای پرداخت و enable کردن آن نمی دیدیم. الآن هم نیازی به enable کردن آن نمی بینم چون به فرض هم که enable شود تنها نشان دهنده uptime یکی از سرور های ماخواهد بود که سایت ما بر روی آن قرار دارد، در حالی که سرویس VPS مشتری بر روی سرور دیگری قرار می گیرد!
جهت اطلاعتان باید بگویم که uptime بیشتر برای سرورهایی ارزش دارد که هاست یا ریسلر می دهند وگر نه سرویس VPS به این دلیل که بر روی سرورهای متعدد قرار دارد، نیازی به ارائه uptime براش نیست! فکر نمنم ThePlanet یا LayeredTech یا حتی iWeb همچنین گزینه ای در سایتشون داشته باشن!
میزان uptime سرویس های VPS رو هم میشه از مشتریانی که دارن از سرویس های ما استفاده می کنن پرسید
-