من سرویس 50 تومنیه توکا که با تخفیف شده 25 رو میخواستم
ولی مشکل من سر پهنای باندشه
من سرویس 50 تومنیه توکا که با تخفیف شده 25 رو میخواستم
ولی مشکل من سر پهنای باندشه
هر دو تائید میشن
هر 2 عزیز تایید میشن
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
توکا هاست خیلی پهنای باند اضافیشون گرونه ولی هاردش زیاده
سلامتاحالا این مدلی ندیده بودم![]()
بند از دیدی یک کاربر این را گفتم نه از دید یک رقیب
وقتی کیفیت کاری دوست یا همکاری خوب هست باید تایید کرد و دلیلی بر پنهان کردن واقعیت نیست
ایشون از نظر کیفیت سرویس و پشتیبانی و ... در بین بهترین های این عرصه هستن و اگر فروشنده نبودم حتماً از امثال ایشون یا جناب فخرایی و کسانی که اعتبار دارند و برای کاربر ارزش قائل می شوند خرید می کردم
شاید قیمت سرویس های این افراد بالاتر از افراد تازه کار باشه ولی حداقل خیالتون راحت هست که اگر شب خوابیدید و صبح بیدار شدید و خدایی نکرده مشکلی داشتید یکی هست که به شما کمک کنه و مشکلات شما را رفع کنه , نه اینکه دیگه طرف را پیدا نکنید و هم پولتون بره و هم زحمت و آبروتون
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
هر دو تایید میشن.و از باسابقه های انجمن هستند
شما بنا به نیازتون هرکدوم رو دوست دارید انتخاب کنید.چون پشنیبانی هر دو خوبه.
coming soon...
هر دو دوست تایید میشن !
یکی از دوستان تجربه خرید از توکا را دارند ، واقعاً پشتیبانی عالی دارند.
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
متشکرم رحمان جان
ببنید اینجا دو گروه فروشنده داریم
اول فروشنده های دوره ای ، یک دوره میان فعالیت می کنند و به این و اون می پرن ، بازار رو خراب می کنند و با 60 نفر می جنگند ، آخر کار هم سر چند نفر رو کلاه میگذارند و غیب می شن !
گروه دوم هم که تعدادشون معدود هست از پایه درست کار می کنند ، شخصیت خودشون رو حفظ می کنند ، به همکار و مشتری احترام می گذارند و هر روز پیشرفت می کنند ...
بنده هم رحمان جان رو در گروه دوم قرار میدم ؛ چون با تمام سختی های این کار و مشکلات خاصی هم که برای ایشون پیش آمده بود به کار خودشون ادامه دادند
درست در روزگاری هستیم که رنگ مادیات بیشتر از همه چی هست ، ولی هنوز هم بعضی ها احترام دوستی رو حفظ می کنند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)