صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 26

موضوع: فروش فوق العاده سامانه پیام کوتاه با خط کاملا رند و پنل ارسال و دریافت رایگان

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    548
    تشکر تشکر شده 
    887
    تشکر شده در
    694 پست

پیش فرض پاسخ : فروش فوق العاده سامانه پیام کوتاه با خط کاملا رند و پنل ارسال و دریافت رایگان

دریافت دست بنده نیست وگر نه حتما رایگان تعیین میکردم؛در مورد قیمت خط این قیمتی که میدیم هیچ سودی نداره و اگر میشد باز ارزانتر در این پست اعلام میکردم

2. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    873
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,710 پست

پیش فرض پاسخ : فروش فوق العاده سامانه پیام کوتاه با خط کاملا رند و پنل ارسال و دریافت رایگان

هزينه دريافت به ميزان ارسال در اپراتورها رايگان بوده و بيش از حد ارسال اگر دريافت داشته باشيد هزينه داره كه با توجه به اينكه پنل شركت عصر فرا ارتباطات هست و از اپراتور مگفا داره استفاده ميشه! بنابراين هزينه دريافت دست ايشون نيست كه بخوان نگيرند و مسلما واسه خودشون هم اين هزينه ميفته و سودي نداره!

4. تعداد تشکر ها ازitjavani به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    548
    تشکر تشکر شده 
    887
    تشکر شده در
    694 پست

فروش یک میلیون شماره همراه تهران بر اساس کد پستی تنها 200000تومان

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    165
    تشکر شده در
    107 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط itjavani نمایش پست ها
    هزينه دريافت به ميزان ارسال در اپراتورها رايگان بوده و بيش از حد ارسال اگر دريافت داشته باشيد هزينه داره كه با توجه به اينكه پنل شركت عصر فرا ارتباطات هست و از اپراتور مگفا داره استفاده ميشه! بنابراين هزينه دريافت دست ايشون نيست كه بخوان نگيرند و مسلما واسه خودشون هم اين هزينه ميفته و سودي نداره!
    دوست عزیز پنل دریافت شرکت عصر فرا ارتباطات که رایگان هست. من الان خودم یک پنل ارسال و دریافت از این شرکت دارم یه هزینه ستاب دادیم و هم ارسال داریم و هم دریافت و فقط بابت ارسال شارژ می کنیم. و پنل هم طوری هست که میشه به دیگران هم سرویس داد اگر برنامه نویسی بلد باشید که در حال طراحی یک پنل هم هستیم که بتوانیم سرویس دهی هم بکنیم.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    873
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,710 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط exactserver نمایش پست ها
    دوست عزیز پنل دریافت شرکت عصر فرا ارتباطات که رایگان هست. من الان خودم یک پنل ارسال و دریافت از این شرکت دارم یه هزینه ستاب دادیم و هم ارسال داریم و هم دریافت و فقط بابت ارسال شارژ می کنیم. و پنل هم طوری هست که میشه به دیگران هم سرویس داد اگر برنامه نویسی بلد باشید که در حال طراحی یک پنل هم هستیم که بتوانیم سرویس دهی هم بکنیم.
    خوب منظورتونو متوجه نشدم !
    من توضیح دادم که هزینه دریافت دست ایشون نیست... و واسشون هزینه میوفته!این چه ربطی به طراحی پنل داره؟!

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    165
    تشکر شده در
    107 پست

خوب ایشان اومدن یک پنل خودشون نوشتن و دارن با اون پنل سرویس میدن بحث اصلی این بوده که شما پنلی که گرفتید هزینه ای بابت دریافت اس ام اس نمی پردازید چون الان پنل من هم همینطوره و نه تنها در این شرکت در همه شرکتها هزینه دریافت رایگان هست فقط برای ارسال باید شارژ داشته باشید در پنل
    اونطور که من متوجه شدم ایشان دارن هزینه دریافت میگیرن.
    ولی نا گفته نماند که هزینه پنل رو خوب گفتند چهل یا چهل و پنج هزار تومان چون پنل اصلی شصت هزار تومان می باشد با یک خط چهارده رقمی و صد اس ام اس فارسی رایگان

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    873
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,710 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط exactserver نمایش پست ها
    خوب ایشان اومدن یک پنل خودشون نوشتن و دارن با اون پنل سرویس میدن بحث اصلی این بوده که شما پنلی که گرفتید هزینه ای بابت دریافت اس ام اس نمی پردازید چون الان پنل من هم همینطوره و نه تنها در این شرکت در همه شرکتها هزینه دریافت رایگان هست فقط برای ارسال باید شارژ داشته باشید در پنل
    اونطور که من متوجه شدم ایشان دارن هزینه دریافت میگیرن.
    ولی نا گفته نماند که هزینه پنل رو خوب گفتند چهل یا چهل و پنج هزار تومان چون پنل اصلی شصت هزار تومان می باشد با یک خط چهارده رقمی و صد اس ام اس فارسی رایگان
    دوست عزیز! دریافت تا حد ارسال رایگان هست و بیش از اون حد هر پیام دارای 20 ریال هزینه می باشد...

عضو جدید B2C آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    57
    تشکر تشکر شده 
    68
    تشکر شده در
    44 پست

آیا میشه به جای شماره کلمه باشه؟

مثلا ایرانسل اس ام اس میفرسته به این شکله From: Irancell
    زندگی زیباست

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    548
    تشکر تشکر شده 
    887
    تشکر شده در
    694 پست

خیر دوست عزیز بی 2 سی
    زیرا در حال حاضر این سرویس نه از طرف ما بلکه از طرف مخابرات بسته میباشد و هیچ سرویس دهنده ای این امکان را در حال حاضر ارائه نمی دهد
    موفق باشید

عضو جدید B2C آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    57
    تشکر تشکر شده 
    68
    تشکر شده در
    44 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط قزوین هاست نمایش پست ها
    خیر دوست عزیز بی 2 سی
    زیرا در حال حاضر این سرویس نه از طرف ما بلکه از طرف مخابرات بسته میباشد و هیچ سرویس دهنده ای این امکان را در حال حاضر ارائه نمی دهد
    موفق باشید
    یعنی ایرانسل داخل شبکه خودش این کارو میتونه انجام بده؟
    زندگی زیباست

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)