-
April 10th, 2011, 23:41
راهنمایی افزایش رنک و رتبه
سلام:
دوستان کسی با سایت bestrank.ir کار کرده؟
آیا بازدیدهاش واقعی و درست هست؟
اگر با سایت هایی با این سبک کار کردید و خوب جواب دادند و موثر بودند لطفا معرفی کنید،منظورم سایت هایی هست که مبلغی دریافت می کنند و در ازای این مبلغ IP واقعی و بازدید کننده به سایت هدایت می کنند.
-
تعداد تشکر ها از alirezaer به دلیل پست مفید
-
April 10th, 2011 23:41
# ADS
-
April 11th, 2011, 03:22
پاسخ : راهنمایی افزایش رنک و رتبه
درود
تا جایی که من اطلاع دارم، این سایتها رنک الکسا رو افزایش میدن. در عوض بعد چند وقت گوگل شما رو میزاره توی لیست سیاه.
-
تعداد تشکر ها از ToooPDL به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2011, 06:44
تا جایی که من اطلاع دارم، این سایتها رنک الکسا رو افزایش میدن. در عوض بعد چند وقت گوگل شما رو میزاره توی لیست سیاه
البته خود این سایت ها راه کار های برای جلو گیری از مشکل ارائه داده اند!
http://r6.p30rank.ir/amoozesh.php
-
-
April 11th, 2011, 09:39
شما با این سایت ها کار کردید؟
موثر هستند؟
-
تعداد تشکر ها از alirezaer به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2011, 09:56
بهتره شما کلمات کلیدی و جمله بندی رو اصلاح کنی نه اینکه این جاها ثبت نام کنی اونها یک آی فریم باز می کنند هر ویزیتور روزی مثلا 1000 سایت می بینه یا سایت شما در سایت دیگر فریم باز می شه
فرض کن رتبه رنک الکسا شما 2 رقمی هم باشه ولی کسی واقعا نیاد توش به چکارت میاد کلی باید سرورت رو قوی کنی تا جواب بده
رنک گوگل باید بالا باشه و تو سایت های مختلف لینک دهی بشه بهت
در کل رنکینگ نیست افزایش ترافیک سایت هست
-
تعداد تشکر ها از boorsekala به دلیل پست مفید
-
April 12th, 2011, 03:25
شما با این سایت ها کار کردید؟
موثر هستند؟
درود
من به طور حرفه ای استفاده نکردم اما یکم استفاده کردم
همان طور که دوستمان boorsekala گفتند شاید باعث بشود رنکینگ در الکسا بهبود پیدا کنه اما در گوگل فکر نکنم و هیچ مزیتی برای شما شاید در بلند مدت نداشته باشه بهتر به جایی این که به این سایت ها پول بدهید امکانات بهتر یا تبلیغات بهتری کنید
موفق باشید
gl
ویرایش توسط nilhost : April 12th, 2011 در ساعت 03:27
-
تعداد تشکر ها از nilhost به دلیل پست مفید
-
April 16th, 2011, 17:58
بهترین روش تبلیغ در گوگل است
-
-
April 16th, 2011, 18:52
عضو انجمن
چه سایتی هست؟؟ موضوع سایت شما ؟؟ از نظر من تبلیغ در گوگل به درد هر سایتی نمیخوره!! موضوع سایتتون رو بیگید و در ضمن من با پی سی رنگ کار کردم الکسای رو میبره بالا به شدت ولی باید یه سایتی رو باز کنی تا بهت امتیاز بده یا امتیاز بخری!! از نظر من این راه کار راه خوبی نیست و این رو هم بگم الکسا میفهمه و الکسای شما رو میاره پایین ایشون این سایت رو زدن برای در آمد خوب هم ازش در امد کسب کردن
-
-
April 16th, 2011, 19:12
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
kargar
چه سایتی هست؟؟ موضوع سایت شما ؟؟ از نظر من تبلیغ در گوگل به درد هر سایتی نمیخوره!! موضوع سایتتون رو بیگید و در ضمن من با پی سی رنگ کار کردم الکسای رو میبره بالا به شدت ولی باید یه سایتی رو باز کنی تا بهت امتیاز بده یا امتیاز بخری!! از نظر من این راه کار راه خوبی نیست و این رو هم بگم الکسا میفهمه و الکسای شما رو میاره پایین ایشون این سایت رو زدن برای در آمد خوب هم ازش در امد کسب کردن
تبلیغ گوگلی به درد چه سایت هایی نمیخوره؟
-
-
April 16th, 2011, 20:21
عضو انجمن
موزیک هر روز فی میشن سی یا س شما یه بار تبلیغ موزیک بزن توی گوگل بیبن هر روز ***** میشی یا نه
-