کاش بازدید کننده خارجی داشتید . ایرانی به چه درد میخوره؟
اگر بازدیدکننده واقعی خارجی سراغ دارید من میخوام.
کاش بازدید کننده خارجی داشتید . ایرانی به چه درد میخوره؟
اگر بازدیدکننده واقعی خارجی سراغ دارید من میخوام.
مثل ديوانگان از زندگى تان لذت ببريد، زندگى مثل يك رويا ميگذرد.
باید چک کنم.
حتما خبر میدم. اما همه ایرانی هستن. برای سفارش یاهو آیدی من هست
ممنون از znhost واقعا آمار بالا رفت...
میزبانی وب لینوکس معمولی و لینوکس وارز و هاست دانلود. نمایندگی : آلفا مستر ریسلر و مستر ریسلر
هاست ویندوز کلیه سرویس ها از leaseweb هلند میباشند.
بازگشت وجه تا 7 روز ... پارسیان وب هاست
میشه توضیح بدین به چه صورتی به سایت ما هدایت می کنید؟ از کجا؟
از طریق چند سایت (بیش از 45 )که کاربرانشون به صورت رندومی وارد یک صفحه از سایت خودم و از آنجا به سایت شما هدایت می شن.
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
برای هاستینگ گرفته بود. 100 تایی. که 60 تاش رو دادیم صبح . 60 دیگه هم گفتن عصر بدیم. 20 تاشم عیدی حساب شد![]()
من دقیق متوجه نشدم!
ببینید ، الآن مثلا گوگل افراد رو طبق جستجویی که میکنن میفرسته به سایت ما. یه سری سایت ها هم هستن که بابت کلیک پول میدن. (نه فقط کلیک ، رفتن به لینک و مثلا 10 ثانیه موندن در اون لینک)
الآن شما اینطوری که گفتید یعنی به صورت iframe مخفی کاربرانی که از سایت های تخفریحی یا مثلا لینک باکس ها دارن بازدید میکنن به صورت زوری هدایتشون میکنید به سایت ما.
درسته؟
یکم حرفات بوی بازدید کننده میده d:
خب یه سوال وب گذر میگه از از کجا وارد شدن از طریق سایت میان امیل میان الان سیستم من یه ویروس داشت که میفرت آدرس از یه جایی میگرفت وارد یه سایتی میشد من نتونستم ویروس رو بنویسم ولی پاکش کردم
خب میشه شما بیگید از کجا وارد وبسایت میشن من 5000تا میخوام فقط اطلعات میخوام
دقیقا! منم نیاز به بازدید دارم! اونم تعداد بالا! (کی از بازدید و در نتیجه فروش بدش میاد؟)
اگه اطلاعات دقیق تری بدین حتما منم 10 هزار تا میخرم به جای 500 تا!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)