-
February 22nd, 2011, 07:04
عضو انجمن
پاسخ : فروش تیشرت با طرح programming و ...
خارج از کشور نمی فرستید؟ من خیلی گشتم طرح ساده گوگل رو پیدا کردم اما مثل این که دقیق سرچ انجین هست نیافتم
-
-
February 22nd, 2011 07:04
# ADS
-
February 22nd, 2011, 07:43
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
saeidj
خارج از کشور نمی فرستید؟ من خیلی گشتم طرح ساده گوگل رو پیدا کردم اما مثل این که دقیق سرچ انجین هست نیافتم
با پست برات میتونن بفرستن هزینه پست گردن خودت هست
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
February 22nd, 2011, 08:02

نوشته اصلی توسط
saeidj
بفرستیم شما میخری ؟پول ارسال رو میدید یا اینکه فقط خواستید یچیز گفته باشید ... چون با یه حساب 2-2 تا 4تا میشه فهمید هزینه ارسال از هزینه تیشرت بیشتر میشه
بگید در کدوم کشور زندگی میکنید شاید فروشگاهی رو بتونم بهتون معرفی کنم که طرح گوگل داشته باشه
-
-
February 22nd, 2011, 08:08
عضو دائم
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
-
تعداد تشکر ها از AmirHosein به دلیل پست مفید
-
February 22nd, 2011, 08:22
-
-
February 22nd, 2011, 21:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
بفرستیم شما میخری ؟پول ارسال رو میدید یا اینکه فقط خواستید یچیز گفته باشید ... چون با یه حساب 2-2 تا 4تا میشه فهمید هزینه ارسال از هزینه تیشرت بیشتر میشه
بگید در کدوم کشور زندگی میکنید شاید فروشگاهی رو بتونم بهتون معرفی کنم که طرح گوگل داشته باشه
حالا چرا میزنی.. ای بابا
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------

نوشته اصلی توسط
lvlehrad

تو ebay سرچ کنید پر هست اکثرا هم قیمتشون خیلی پایین هست
تو ebay گشتم اما چیزی که می خوام رو ندیدم یعنی با مدل همین صفحه اصلی گوگل... چیزایی که تو ebay دیدم فقط نوشته بود گوگل
-
-
February 22nd, 2011, 21:13
عضو دائم
میگم میشه طرح رو خودمون به صورت کاملتر بدیم؟ مثلا رو آستینش مار باشه و رو سینش اژدها و...
-
-
February 22nd, 2011, 21:45
قیمت کلی به چه صورت هست؟
بازاریاب نمیخوای؟ :دی
-
-
February 22nd, 2011, 21:46
عضو دائم
مصطفی چمران
-
-
February 22nd, 2011, 23:50
عضو دائم
-