-
February 9th, 2011, 16:44
عضو انجمن
پاسخ : رتبهای که باعث خجالت ایرانیان است !
ضمن اینکه با حرفهای آقای Raminn کاملا موافقم، به نظر شما چرا کشوری مثل آمریکا که همه انتظار داریم رتبه ی اول باشه جزو 10 تای اول هم نیست. حتی کشورهای پیشرفته ی دیگری مثل انگلستان، فرانسه، کانادا و.... هیچ کدوم در این رده بندی جزو رتبه های برتر نیستند.
شما خودتو نگاه نکن که ADSL سرعت 256 یا 512 یا حتی بیشتر استفاده میکنی، یکی از علتهای پایین بودن میانگین سرعت در ایران این هست که اکثر ملت هیچی در مورد اینترنت نمیدونند و هنوز با دایال آپ 28kbps به اینترنت کانکت میشن.
خیلی ها رو دیدم حاضرن ماهی 4 تا کارت 5 ساعته 4000 تومانی بخرن ولی حاضر نیستن ماهی 10،000 تومان پول ADSL بدن.
اول باید فرهنگش توی یک ملت ایجاد بشه بعد کم کم بستر رو فراهم کنند. اول باید دید چه استفاده ای از اینترنت 20 مگابایتی قراره بشه بعد بیارن بین مردم.
-
تعداد تشکر ها از CANOR به دلیل پست مفید
-
February 9th, 2011 16:44
# ADS
-
February 9th, 2011, 16:54
عضو جدید
اینو منم دیدم ... خودم بهشون گفتم ماهی 10.000 تومن بیشتر نیست. گفتن اووو 10.000 تومن ماهی؟!! 
برای چیزای الکی تر خرج میکنن ولی اینچیزا خیر
-
-
February 9th, 2011, 16:55
عضو انجمن
توی این لیست انگلیس نیست چرا؟؟!
برای اینکه این متوسط سرعتی هست که کاربرا دارن استفاده میکنن! یعنی چی؟ یعنی اینکه قیمت این سرویس در کره جنوی خیلی کم هست که متوسط سرعت استفادش چنین سرعتی هست.
من الان خودم به شخصه اینترنت 50Mb دارم و میخوام ارتقاع بدم به 100Mb چرا ؟؟ چون نیازم هست.
اینجا توی انگلیس مصرف یوزر خانگی بیشتر 20Mb نیست. یعنی کسی برای بالاتر از این برای مصرف خانگی پول نمیده! حتی برای شرکتهای کوچیک هم با 20Mb سر و تهش رو هم میارن!
چون اینجا از سرکار کسی فیلم دانلود نمیکنه که! دیدن وبسایت و چک کردن ایمیل هست.
پس فکر میکنم دلیلش این هست! که ایران شده ربته 186 چون قیمت اینترنت با اون پهنا و سرعت خیلی خیلی گرون هست تو ایران.
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
-
February 9th, 2011, 17:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Raminn
ربطی به لیاقت و این بحث نداره .اولا مقایسه ی امکانات(نه تنها دسترسی به شبکه بلکه تمامی امکانات) یک کشور جهان سوم (وارد بحث "دلیل جهان سوم بودن" نمی شویم.میتونه دلایل زیادی داشته باشه از جمله جنگ ، انقلاب و ..... در گذشته و حال که از حوصله ی این بحث خارج است

)با یک کشور پیشرفته کار درستی نیست .همانند مقایسه ......
در ثانی در کشوری که آمار سرچ کلمه ی طلایی تنها یک چیز(خودتون میدونید) را نشان می دهد در یک سال چه انتظاراتی دارید؟؟؟آیا در کشوری مثل کره که نام بردید وضع به همین منوال است؟؟؟
در جایی که به هیچ چیز احترام گذاشته نمی شود (به عنوان مثال :قانون کپی رایت) چه انتظاری وجود دارد؟وقتی اینترنت وسیله ای می شود تنها برای دانلود محتویات یک حلقه cd که خرید نسخه اصلی آن فقط 500 تومان هزینه در بردارد چخ انتظاراتی وجود دارد؟؟
این تنها گوشه ای از بی .... ما را نشان می دهد .خودتون خیلی بیشتر از بنده از امثال این مثال ها با خبر هستید .
پس تنها با مشاهده یک آمار آن هم آماری که دقیق نیست (از نحوه گردآوی اطلاعات و رده بندی کشور ها در لیست این سایت اطلاعات لازم را کسب کنید ) یک طرفه به قضیه نگاه نکنید.
بنده به هیچ عنوان مدعی کافی بودن و یا استاندارد بودن سرعت و ... در ایران نیستم .اما خیلی بهتره که وقتی همچین مسائلی مطرخ می شود تنها گوشه ای از دلایل عدم پیشرفت و تمایز ما با نمونه های مورد مقایسه مطرح شود.
من از این نمی سوزم که سرعت پایینه
وقتی وزیر می یاد می گه سرعت 128 برای ایرانی ها بسه
و یا ایرانی ها فقط بلدن چت کننن
و چندتا چرت و پرت دیگه
نمی دونم مدرکش رو از کدوم گوری به زور گرفته که داره این حرف رو می زنه
از این می سوزم
تحریم بودن درست
ولی مثل اینکه در عمل هم یه فکر سرعت اینترنت نیستن
این تحملش سخته
که هیچ اقدامی هم انجام نمی دن
فقط وعده وعید می دم
البته خدا نکنه این اینترنت ملی راه بیوفته
وگرنه بدبخت می شیم
-
-
February 9th, 2011, 17:09
عضو جدید
در تایید حرف دوست عزیز شما حساب کنین چقدر باعث میشه وقت هدر بره
میخای یه دانلود داشته باشی 5 برابر پول اینترنت پول برقش میشه
من فکر میکنم در مورد سرعت در ایران غیر از بحث زیر ساخت به دلایلی دوست ندارن که سرعت بالایی حداقل فعلا به یوزر ها داده بشه
-
-
February 9th, 2011, 17:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
khabaloo
در تایید حرف دوست عزیز شما حساب کنین چقدر باعث میشه وقت هدر بره
میخای یه دانلود داشته باشی 5 برابر پول اینترنت پول برقش میشه
من فکر میکنم در مورد سرعت در ایران غیر از بحث زیر ساخت به دلایلی دوست ندارن که سرعت بالایی حداقل فعلا به یوزر ها داده بشه
ایران توانایی دادن پهنای باند بالا به کاربران رو داره ولی فعلا بنا به دلایل سیاسی و امنیتی و ... این کار رو انجام نمیده. موفق باشید.
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
-
-
February 9th, 2011, 17:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
khabaloo
دقیقا منظور من همین بود
خودشون نمی خوان
چون می گن چشم و گوش مردم باز می شه
بعدا نمی تونن کنترل کنن
-
-
February 9th, 2011, 17:50
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
توی این لیست انگلیس نیست چرا؟؟!
برای اینکه این متوسط سرعتی هست که کاربرا دارن استفاده میکنن! یعنی چی؟ یعنی اینکه قیمت این سرویس در کره جنوی خیلی کم هست که متوسط سرعت استفادش چنین سرعتی هست.
من الان خودم به شخصه اینترنت 50Mb دارم و میخوام ارتقاع بدم به 100Mb چرا ؟؟ چون نیازم هست.
اینجا توی انگلیس مصرف یوزر خانگی بیشتر 20Mb نیست. یعنی کسی برای بالاتر از این برای مصرف خانگی پول نمیده! حتی برای شرکتهای کوچیک هم با 20Mb سر و تهش رو هم میارن!
چون اینجا از سرکار کسی فیلم دانلود نمیکنه که! دیدن وبسایت و چک کردن ایمیل هست.
پس فکر میکنم دلیلش این هست! که ایران شده ربته 186 چون قیمت اینترنت با اون پهنا و سرعت خیلی خیلی گرون هست تو ایران.
موفق باشید
میشه قیمت این سرویس ها که دارید رو بگید که یه مقایسه داشته باشیم
-
-
February 9th, 2011, 20:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
khabaloo
میشه قیمت این سرویس ها که دارید رو بگید که یه مقایسه داشته باشیم
50Mb + Phone + TV = 133000T
تنها راه ارتباطی با من:
-
-
February 9th, 2011, 20:36
-