-
January 21st, 2011, 21:16
عضو دائم
پاسخ : کیفیت هاست ByetHost انگلستان
من هاست ای وب را پیشنهاد میکنم... .
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
-
January 21st, 2011 21:16
# ADS
-
January 21st, 2011, 22:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rsl
هاست نامحدودش رو من قبلا داشتم کیفیت خوبی نداشت و یکبار که 50 مگابایت آپلود کردم منو ساسپند کرد و دیگه هم باز نکرد .
مشکل شما جای دیگری بوده ! ارسال اسپم، آپلود شل، خرابکاری و...
شماره صورتحساب ( # Invoice ) رو بدید تا اول ، ادعای مشتری بودن تون ثابت بشه ، دوم دلیل اصلی Suspend شدن را متوجه بشوید.

نوشته اصلی توسط
amirreza1373000
اره خیلی حساس هستند و کنترل دقیق می کنند!
برعکس، بیکار نیستند کنترل کنند ! مواردی که اکانت Suspend می شود واضح هستند ( ارسال اسپم، آپلود شل ، ایجاد Load بالا در سرور و مواردی از این قبیل که در سرور خود را نشان میدهند)

نوشته اصلی توسط
nimafire
من هاست ای وب را پیشنهاد میکنم... .
عجب ! الان این تبلیغات هست مثلا ؟
ویرایش توسط Mostafa : January 21st, 2011 در ساعت 22:30
-
-
January 22nd, 2011, 00:45
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Mostafa
شماره صورتحساب ( # Invoice ) رو بدید تا اول ، ادعای مشتری بودن تون ثابت بشه ، دوم دلیل اصلی Suspend شدن را متوجه بشوید.
برعکس، بیکار نیستند کنترل کنند ! مواردی که اکانت Suspend می شود واضح هستند ( ارسال اسپم، آپلود شل ، ایجاد Load بالا در سرور و مواردی از این قبیل که در سرور خود را نشان میدهند)
از نظر شما بله 
در هر صورت طبق تجربه ای که سال هاست با این دیتاسنتر دارم سرویس دهی خوبی دارند به نسبت دیگر سرویس دهنده ها. شما اگر فروش سرويس هاي ByetHost هستید لطفا پست های که به شما ارتباطی ندارد را کوات نکنید.
من نیازی به تبلیغ ندارم و سودی از بابت این سرویس هم دریافت نمیکنم.شما نیاز به تبلیغات دارید که پیشنهاد را با تبلیغات جا به جا میگیرید.
تکرار نشه !!!!
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
-
January 22nd, 2011, 19:04

نوشته اصلی توسط
Mostafa
من نگفتم بی کارند
گفتم دقیق کنترل می کنند و به مشتریانشون احترام می گذارند
-