صفحه 6 از 9 نخستنخست ... 23456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 90

موضوع: درخواست سرور مجازی

عضو انجمن da6276 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,358
    تشکر تشکر شده 
    2,295
    تشکر شده در
    1,403 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست سرور مجازی

نقل قول نوشته اصلی توسط javad48 نمایش پست ها
    عقلانی یا غیر عقلانی دارند اینکارو میکنن
    خبرهایی که منتشر میشه رو بخون متوجه میشی
    دو حالت بیشتر نداره، یا اینترنت دیتاسنترها وصل میشه یا نمیشه
    اگر وصل نشه که کلا اقتصاد دیجیتال تعطیل میشه، اگر بشه هم اینترنت طبقاتی شکست میخوره!
    عقلانی نبودنش از این جهته که اینکار دقیقا مساوی با 0 و 1 هست، یا همه چی هست یا کلا هیچی نیست

- - - Updated - - -

بنظر من کاری که الان دارن میکنن اینترنت طبقاتی بر اساس تفکیک ترافیک پلتفرم های داخلی و خارجی هست و سعی در مدیریت اینترنت در شرایط و سناریوهای مختلف کشور دارند.
    سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
    دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
    TEL : 09355971597 site : abarserver.net

2. تعداد تشکر ها از da6276 به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن ali0000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    788
    تشکر تشکر شده 
    786
    تشکر شده در
    486 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط da6276 نمایش پست ها
    دو حالت بیشتر نداره، یا اینترنت دیتاسنترها وصل میشه یا نمیشه
    اگر وصل نشه که کلا اقتصاد دیجیتال تعطیل میشه، اگر بشه هم اینترنت طبقاتی شکست میخوره!
    عقلانی نبودنش از این جهته که اینکار دقیقا مساوی با 0 و 1 هست، یا همه چی هست یا کلا هیچی نیست

- - - Updated - - -

بنظر من کاری که الان دارن میکنن اینترنت طبقاتی بر اساس تفکیک ترافیک پلتفرم های داخلی و خارجی هست و سعی در مدیریت اینترنت در شرایط و سناریوهای مختلف کشور دارند.
    به هر حال گفته های من مربوط به اطلاعات محدودی هست که در مورد شبکه دارم و ناشی از تست و بررسی های خودم بود ، این روزها با استفاده از ابزارهای مختلف بطور پیوسته بررسی هایی انجام دادم و سعی کردم توضیحاتی ارائه کنم که برای همه افراد قابل درک باشه و میشه بصورت تخصصی تر بیانش کرد جالب اینجاست یکی از دوستان که مدعیه از اخبار و موضوعات مطلعه چند لحظه پیش به من اطلاع داد تا چند ساعت دیگه اینترنت بحالت قبل برمیگرده و همه افراد بشکل سابق دسترسی خواهند داشت ! ( امیدوارم صحت داشته باشه ) چون اخبار های رسمی از قطعی ادامه دار حکایت داره

ضمناً اضافه کنم با توجه به زیرساخت های کلی کشور اتفاقا همان موضوع 0 و 1 را در نظر بگیرید چون نه امکان ایجاد ابزارهای کنترلی بروی پهنای باند سراسری بصورت دائمی وجود داره ( بدلیل نبود زیر ساخت های مشابه با کشور چین و ... ) هدف صرفا مدیریت بحرانه و همین نبود زیر ساخت حالا حالاها باعث میشه تر و خشک باهم بسوزن ! یا همه یا هیچکس !
    ویرایش توسط ali0000 : January 21st, 2026 در ساعت 00:29
    You will reap what you plant in your minds farm

5. تعداد تشکر ها از ali0000 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    21
    تشکر شده در
    19 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ali0000 نمایش پست ها
    به هر حال گفته های من مربوط به اطلاعات محدودی هست که در مورد شبکه دارم و ناشی از تست و بررسی های خودم بود ، این روزها با استفاده از ابزارهای مختلف بطور پیوسته بررسی هایی انجام دادم و سعی کردم توضیحاتی ارائه کنم که برای همه افراد قابل درک باشه و میشه بصورت تخصصی تر بیانش کرد جالب اینجاست یکی از دوستان که مدعیه از اخبار و موضوعات مطلعه چند لحظه پیش به من اطلاع داد تا چند ساعت دیگه اینترنت بحالت قبل برمیگرده و همه افراد بشکل سابق دسترسی خواهند داشت ! ( امیدوارم صحت داشته باشه ) چون اخبار های رسمی از قطعی ادامه دار حکایت داره

ضمناً اضافه کنم با توجه به زیرساخت های کلی کشور اتفاقا همان موضوع 0 و 1 را در نظر بگیرید چون نه امکان ایجاد ابزارهای کنترلی بروی پهنای باند سراسری بصورت دائمی وجود داره ( بدلیل نبود زیر ساخت های مشابه با کشور چین و ... ) هدف صرفا مدیریت بحرانه و همین نبود زیر ساخت حالا حالاها باعث میشه تر و خشک باهم بسوزن ! یا همه یا هیچکس !
    ================================================== ================================================== ===============
    انشالا ما هم دوست داریم تا ساعاتی دیگر وصل شود همه ما از کسب کار افتادیم ..البته قول داده بودن تا اخر هفته وصل بشه اگر امروز و فردا پنجشنبه وصلش کردن که هیچ وصل نشددیگه وصل نمیشه و صدرصد قصد ملی شدن رو دارن ..امار دارم یارو تریدر بوده رفته خونه اش رو فروخته گزاشته توی این کار بخاطر نبود نت بیچاره شده زندگیش رو باخته ..البته خودم هم امار زیادی گرفتم از دیتا سنترها مال همه اونها هم قطع کامل هست انشالا که امروز وصل بشه تا خلق خدا به کسب کارهای خودشون برسون ...البته یه چیزی هم بگم خودشون هم دارن روزانه ضرر زیادی میکنن شما فرض کنید روزانه چقدر خرید حجم ترافیک از ایرانسل و همراه اول رایتل و شرکت های نت خریداری میشده واسه همین یوتیوپ وخصوصا اینستا پس به عبارتی یه جورایی وصلش هم نکنن به ضرر خودشون هست و توی این جهان هستی هیچ کس از پول بدش نمیاد این نکته هم باید مد نظر قرار بدیم ..
    ویرایش توسط sniper007 : January 21st, 2026 در ساعت 08:39

عضو انجمن da6276 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,358
    تشکر تشکر شده 
    2,295
    تشکر شده در
    1,403 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ali0000 نمایش پست ها

در این کشور هیچ چیز دیگر بعید نیست!
    مثل خیلی چیزهای دیگر که میگفتیم نه بابا امکان نداره و شد
    یادمه دلار که به 5 هزار تومان رسیده بود همه میگفتیم اگر دلار به 7 هزار تومان برسه همه برشکست خواهند شد و با افزایش 100% روبرو میشدیم ولی در یک بازه چند ماهه دلار تا 19 هزار تومان رشد کرد و بعد از مدتی به 10 هزار تومان برگشت همه میگفتند خداروشکر ارزون شد!!! و دوباره بعد از مدتی مجددا به 33 هزار تومان رسید و دوباره تا 22 هزار تومان پایین اومد و دوباره گفتیم خداروشکر ارزون شد
    در این سالها کاری با ما کردند که تحلیل دلار 7 هزار تومانی یادمون رفت ، بعید نیست برای اینم ما رو به مرگ بگیرن تا به باز شدن کسب و کارهامون با صدتا منت راضی بشیم! و از اونجایی که ما مردم ایران با هر شرایطی خودمون رو عادت میدیم احتمالا بازارهای سیاه اینترنت بین الملل راه خواهد افتاد! دسترسی به اینترنت تبدیل به یک رانت بزرگ خواهد شد...
    شواهد تفکیک ترافیک از دوماه قبل از قطعی دیده میشد، اینسایت اینستاگرام در ماه گذشته ترافیک پیج های ایرانی رو از 4 شهر برازجان و رفسنجان و یاسوج و اشنویه نشون میداد و روی مراکز ixp این شهرها ترافیک بین الملل تفکیک شده بود!
    باید برای هر چیزی آماده باشیم

- - - Updated - - -

البته یک مساله دیگر هم هست که باید بهش توجه داشته باشیم.
    مدیر عامل ایرانسل از قطع اینترنت در روز 18 دی ماه تمرد کرده بوده است و برای همین عزل شد.
    احتمالا با تمرد ایرانسل و بهم ریختن اوضاع کشور مجبور شدند کل شبکه رو بیارن پایین!
    من نمیدونم توی زیرساخت چه خبره ولی فکر میکنم یکی از دلایلی که الان این قطعی وجود داره مربوط به زیرساخت فیلترینگ هست و به دلایل فنی نمیتوان شبکه رو یکدفعه به حالت اولیه برگردوند و باید مرحله به مرحله دسترسی ها رو دوباره اوکی کرد که کاری زمان بر هست
    به هر حال اگر بخوان کاری بکنن اول چند بار تست میکنن و به قولی تا بخوان بگن شفتالو اول چند بار شف شف میکنن تا واکنش دیگران از جمله متخصصین رو ببینن!
    سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
    دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
    TEL : 09355971597 site : abarserver.net

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    17
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

دوستان کسی سایفون داره میتونه اینجا آپلود کنه برام یا تو پیغام خصوصی بفرسته برام؟ میگن وصل میشه به زور

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    875
    تشکر تشکر شده 
    1,606
    تشکر شده در
    896 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hassan9766 نمایش پست ها
    دوستان کسی سایفون داره میتونه اینجا آپلود کنه برام یا تو پیغام خصوصی بفرسته برام؟ میگن وصل میشه به زور

نه وصل نمیشه

عضو جدید javad48 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    71
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    15 پست

حتی tor هم وصل نمیشه درکل میگه اینترنت نداری که درست میگه
    اما کسی تماس گرفت گفت کانفیگ داریم وصل میشیم :؟؟ :///

پ.ن : دوستان دسترسی ندارم من پیام ندین واس کانفیگ
    ویرایش توسط javad48 : January 21st, 2026 در ساعت 14:43

11. تعداد تشکر ها از javad48 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    875
    تشکر تشکر شده 
    1,606
    تشکر شده در
    896 پست

لعنت بهشون
    یه لحظه lantern رو اجرا کردم whatismyipaddress.com رو زدم دیدم باز شد گفتم ایول راهی پیدا کردم. بعد دیدم ظاهرا فقط این ادرس هم به باز شده ها اضافه شده..

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    17
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط javad48 نمایش پست ها
    حتی tor هم وصل نمیشه درکل میگه اینترنت نداری که درست میگه
    اما کسی تماس گرفت گفت کانفیگ داریم وصل میشیم :؟؟ :///
    میشه پیغام خصوصیت رو چک کنی

14. تعداد تشکر ها از hassan9766 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    192
    تشکر تشکر شده 
    900
    تشکر شده در
    777 پست

یه نفر گفت استارها کار میکنه - کسی میدونه چیه ؟
    نمیدونم منظورش استارلینک بوده یا ...!
    ویرایش توسط hamra : January 21st, 2026 در ساعت 14:50

صفحه 6 از 9 نخستنخست ... 23456789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)