- 

درخواست راهنمایی برای دانلود فایل از سرور مجازی ویندوز درخواست راهنمایی برای دانلود فایل از سرور مجازی ویندوز

سلام وقت بخیر

من توی سرور مجازی ویندوزم 10 تا فایل دارم که هر فایل میانگین 6 گیگ حجم داره که جمعا میشن 60 گیگ

حالا چجوری میتونم از توی سرور این فایلها رو به صورت لینک مستقیم کنم و با دانلود منیجر دانلود کنم روی سیستمم

آیا اصلا شدنی هست این کار یا خیر؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

- 

- 

May 4th, 2021 01:14

# ADS

- 

عضو انجمن

پاسخ : درخواست راهنمایی برای دانلود فایل از سرور مجازی ویندوز پاسخ : درخواست راهنمایی برای دانلود فایل از سرور مجازی ویندوز

سلام
 سرویس iis رو روی سرورتون از server manager فعال کنید و بعد فایل هارو کپی کنید داخل پوشه روتش درون درایو c و بعد میتونید با وارد کردن ایپی سرورتون توی مرورگر فایل هارو ببینید و دانلود کنید

Avac  o 

- 

تعداد تشکر ها از eramserver به دلیل پست مفید 

- 

عضو انجمن

پاسخ : درخواست راهنمایی برای دانلود فایل از سرور مجازی ویندوز پاسخ : درخواست راهنمایی برای دانلود فایل از سرور مجازی ویندوز

سلام

iis شدنی هست اما اگر با موارد نصبش و اینا آشنا نیستید یک برنامه xampp نصب کنید یا wamp که ساده هست و فایل هاتون رو تو محل document مربوط به هاست ایجاد شده توسط این نرم افزار بریزید . سپس ای پی سرورتون رو همراه با /  و نام فایل مورد نظرتون تو مرور گر وارد کنید و دانلودش کنید. ( فایروال رو هم حتما غیر فعال کنید یا اینکه پورت 80 رو باز کنید روی سرور)

انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک  | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran

- 

تعداد تشکر ها از farhadhelix به دلیل پست مفید 

- 

سلام
 رول iis رو فعال کنید روی سرور و راحت دانلود کنید هرجایی که نیاز دارید

- 

تعداد تشکر ها از hamra به دلیل پست مفید 

- 

نوشته اصلی توسط  eramserver  
 سلام
 سرویس iis رو روی سرورتون از server manager فعال کنید و بعد فایل هارو کپی کنید داخل پوشه روتش درون درایو c و بعد میتونید با وارد کردن ایپی سرورتون توی مرورگر فایل هارو ببینید و دانلود کنید

تشکر از شما
 والا تا بحال انجام ندادم
 میرم تست کنم ببینم میشه یا نه

- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط  farhadhelix  
 سلام

iis شدنی هست اما اگر با موارد نصبش و اینا آشنا نیستید یک برنامه xampp نصب کنید یا wamp که ساده هست و فایل هاتون رو تو محل document مربوط به هاست ایجاد شده توسط این نرم افزار بریزید . سپس ای پی سرورتون رو همراه با /  و نام فایل مورد نظرتون تو مرور گر وارد کنید و دانلودش کنید. ( فایروال رو هم حتما غیر فعال کنید یا اینکه پورت 80 رو باز کنید روی سرور)

خیلی ممنون فکر کنم روش شما راحت تر باشه.تست میکنم

- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط  hamra  
 سلام
 رول iis رو فعال کنید روی سرور و راحت دانلود کنید هرجایی که نیاز دارید

ممنون  

- 

- 

عضو جدید

----------------------- مرجع تخصصی فروش سرور های گیم در ایران | سرور مجازی | سرور اختصاصی | سرور میکروتیک تحویل آنی
 شماره همراه : 09101969056  |  تلفن گویا : 02191035408  | Gameserver.ir

-