صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 18 , از مجموع 18

موضوع: هاست دانلود فیلم و اسپانسری و درآمد ؟؟؟

عضو انجمن taranoome آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    224
    تشکر تشکر شده 
    398
    تشکر شده در
    308 پست

پیش فرض پاسخ : هاست دانلود فیلم و اسپانسری و درآمد ؟؟؟

هر سایت ایرانی بزنی شما ناخاسته دچار جرم شدید جوری هم شما رو مجرم میکنن که ندونی چکار بکنی بنظر من سایت میزنی اولی کاری که میکنی ای پی ایرانی رو مسدود کن - دامنه بین المللی استفاده کن - هاست و سرور خارجی استفاده کن - و سایتت هم تو هیچ ارگانی ثبت نکن

من خودم الان تو دردسرش افتادم که میگم پست تو سال 2017 زدم اونم چند اهنگ قدیمی از یک البوم قدیمی یک خواننده مجاز بعد خواننده از من شاکی شده به صورت مستقیم و به هیچ وجه رضایت نمیده متاسفانه

2. تعداد تشکر ها از taranoome به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید 200TBFilm آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    47
    تشکر تشکر شده 
    175
    تشکر شده در
    81 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط farid_d2012 نمایش پست ها
    توی چنل تلگرامی که نمیشه از ترافیک درآمدی داشت ...
    واسه شروع باید از جیب خودت هزینه کنی زمانی که ترافیک سایتت بالا رفت میتونی دنبال اسپانسر بگردی یا دنبال دارمد از ترافیک باشی.
    اگر کسی هم اول کار اسپانسر بشه دوماه نشده سرویس رو مسدود میکنه چون سایت اونقدری ترافیک نداشته که هزینه ها خود سرور هم پرداخت کنه.

ولی من یه پیشنهاد بهتر واست دارم که هزینه هات رو صفر کنه و درگیر داستان اسپانسر شیپ نشی تمایل داشتی تو تلگرام میتونم واست توضیح بدم @dotmu

5. تعداد تشکر ها از 200TBFilm به دلیل پست مفید

عضو انجمن starting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    612
    تشکر تشکر شده 
    372
    تشکر شده در
    245 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط taranoome نمایش پست ها
    هر سایت ایرانی بزنی شما ناخاسته دچار جرم شدید جوری هم شما رو مجرم میکنن که ندونی چکار بکنی بنظر من سایت میزنی اولی کاری که میکنی ای پی ایرانی رو مسدود کن - دامنه بین المللی استفاده کن - هاست و سرور خارجی استفاده کن - و سایتت هم تو هیچ ارگانی ثبت نکن

من خودم الان تو دردسرش افتادم که میگم پست تو سال 2017 زدم اونم چند اهنگ قدیمی از یک البوم قدیمی یک خواننده مجاز بعد خواننده از من شاکی شده به صورت مستقیم و به هیچ وجه رضایت نمیده متاسفانه
    دقیقا همینطوره
    و بهمینخاطرم من درپست قبلم گفتم فیلم خطری تر هست چون کسانیکه الان دارند از فیلم میخورند از خودشون هستند و سریع یک بهانه در میارند راحتم میشه دراورد

وقتی مدیر سایت آسیاشاپینگ و پارسفا که جفتشون زیر 100 ایران بودن بخاطر خطایی کاربراش بردنش(سال 91) توقع چی داری شما؟
    اینا هرکی رو بخوان میتونند یک چیز توش در بیارند ببرنداما اینطور هم نیست همه چیز دردسر باشه بعضی چیزها وقتی رقیب باشه راحت تر بهانه پیدا میکنند روی یک صحنه ساده فیلم بهت فحشا میبندن
    آپارات فیلم 3ک3ی هم توش کم بیش هست اما نمیبندن کلی فیلم بدون سانسور هست نمیبندن ولی میان یک سایت بصرف قرار دادن یک مانکن لباس زیر اونم پلاستیکیش میبندن...

فهمیدی اینجا ته جهنمه
    ویرایش توسط starting : December 7th, 2019 در ساعت 17:44
    -----

7. تعداد تشکر ها از starting به دلیل پست مفید

عضو جدید farid_d2012 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط starting نمایش پست ها
    دقیقا همینطوره
    و بهمینخاطرم من درپست قبلم گفتم فیلم خطری تر هست چون کسانیکه الان دارند از فیلم میخورند از خودشون هستند و سریع یک بهانه در میارند راحتم میشه دراورد

وقتی مدیر سایت آسیاشاپینگ و پارسفا که جفتشون زیر 100 ایران بودن بخاطر خطایی کاربراش بردنش(سال 91) توقع چی داری شما؟
    اینا هرکی رو بخوان میتونند یک چیز توش در بیارند ببرنداما اینطور هم نیست همه چیز دردسر باشه بعضی چیزها وقتی رقیب باشه راحت تر بهانه پیدا میکنند روی یک صحنه ساده فیلم بهت فحشا میبندن
    آپارات فیلم 3ک3ی هم توش کم بیش هست اما نمیبندن کلی فیلم بدون سانسور هست نمیبندن ولی میان یک سایت بصرف قرار دادن یک مانکن لباس زیر اونم پلاستیکیش میبندن...

فهمیدی اینجا ته جهنمه
    بعله کاملا متوجه شدم ، با توجه به گفته شما و البته بقیه دوستان ... در حال حاضر کار درستی نیست چه موزیک چه فیلم ... مگر با هزینه ی شخصیه بسیار بالا که اون هم در نهایت میتونن با ریپورت دادن به گوگل رتبه سایت رو بیارن پایین و درنهایت کم کم محوش کنن ... جز فیلم و سریال و موزیک که خیلی پرطرفداره و ترافیک مصرفی زیادی هم داره دیگه چی همچین چیزی داره ؟ نکنه گفته شما اینه کلا بیخیال ساخت یه وبسایت بشم حالا با هر موضوعی که به ترافیک زیاد ربط داشته باشه ؟

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    873
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,710 پست

بعله کاملا متوجه شدم ، با توجه به گفته شما و البته بقیه دوستان ... در حال حاضر کار درستی نیست چه موزیک چه فیلم ... مگر با هزینه ی شخصیه بسیار بالا که اون هم در نهایت میتونن با ریپورت دادن به گوگل رتبه سایت رو بیارن پایین و درنهایت کم کم محوش کنن ... جز فیلم و سریال و موزیک که خیلی پرطرفداره و ترافیک مصرفی زیادی هم داره دیگه چی همچین چیزی داره ؟ نکنه گفته شما اینه کلا بیخیال ساخت یه وبسایت بشم حالا با هر موضوعی که به ترافیک زیاد ربط داشته باشه ؟
    مگر اینکه کلا یه وب سایت بالا بیاری و اسمی از ایران نباشه. ***** هم شدی دامنه رو عوض نکنی و به کارت ادامه بدی و در آمدت از یه فایل شیرینگ باشه که متعلق به خودت باشه نه جای دیگه. اینجوری میتونی موفق باشی

10. تعداد تشکر ها ازitjavani به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    612
    تشکر تشکر شده 
    372
    تشکر شده در
    245 پست

ببینید
    اینکه ما میگیم بد هست دلیلی نیست بیخیال بشید
    برید سمت فیلمها و روشهایی که اینا محدودیت دارند و روشهای کسب درآمدت هم بکن غیر از پهنای باند
    راه زیاده بهرحال همیشه مردم بابت چیزی که محدودیت رو از بین میبره پول میدن حالا میخواد هرچیزی باشه
    فکر هم نکن هزینه فایل خارج بیشتره نه عزیز راه هایی هست که همین هزینه بشدت پایین تر از ایران در میاد و حتی پولی که بهتون میرسه بیشتر از ایرانه
    کلا یک چیز بعنوان آخرین موضوع میگم برند نشو ولی کار خودتو بکن
    -----

12. تعداد تشکر ها از starting به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    158
    تشکر تشکر شده 
    34
    تشکر شده در
    28 پست

اینا به خودشون هم رحم نمی کنند، چه برسه منو شما...

تشکر تشکر کرده 
    612
    تشکر تشکر شده 
    372
    تشکر شده در
    245 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sajadtnt نمایش پست ها
    اینا به خودشون هم رحم نمی کنند، چه برسه منو شما...
    فقط اینو بگم این فیلمشونه
    قبل از این برید پستهای قبلی منو ببینید همینو میگفتم حتی قبل از احضار شکوری
    گروهی هستند علیه اذری و ایشون یک کارهایی کردن که مو لای درزش نمیره
    البته بگم یک ندا بهشونم رسیده داره با اینکار مثلا میگه نه منم در معرض خطر هستم و سینه سوخته هستم.
    زمان خیلی چیزها رو ثابت میکنه. این شکوری یادمه زمانی که پورشیرازی و چنگیزی و منصوری و اسلامی و مدیر پرشین بلاگ که اسمش یادم نیست در سال 89 نامه دادن و اعتراض کردن به نوع رفتارها اولین فردی که رفت چغولی کرد و زیرش کشید همین شکوری بود
    و سخت نیست ببیند چه بلایی سر زمین بلاگ و همین بلاگفا و آسیا شاپینگ و بلاگ اسکای اومد منظورم سر مدیراشون بنوعی بعد از اون تاریخ یا بسته شدن یا کسب و کار جدیدی ازشون نیومد ولی اینا آقا هر روز یک استارت آپ جدید که تعدادشونم کم نیست
    بنوعی کودک آزاری که یوتیوب میبنده ایشون بالای دو میلیون مخاطب در ماه از همون ویدیو های کودک آزاری داره تا حمالی مفت گرفتن از کاربرای ایرانی
    موندم طرف با یک شوقی ویدیو میزاره آپارات و با وازگان تحریک آمیز ویو جمع میکنه بعد میبینی نه تبلیغ از خودش زیرشه نه ویدیو واترمارک داره با حالی که همینو یوتیوب با شرایطی باهات درامدو شریک میشه
    -----

15. تعداد تشکر ها از starting به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)